Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Badman 4ever #16955 üzenetére

Fedetlen keblek nem lettek nekem, kedvem szegtem :U De el nem keseredem, versenyszellemem kell legyen. Egy remek helyen kedvest elfenekelem. Nesze neked! Fedetlen keblek helyett fenekelek..hehe:) Meg kell mentenem eme versenyen helyzetem. Remekelek menten. Esztelen leszek, de nem embertelen. Elengedhetetlen eszement versek, ezek kellenek. Merjem? Merem. Ezzel lehet nyerek. Meg kell fedjelek benneteket, de ezt nem szeretem. egy vers, egy mese, reggelre eszmecsere. Elkezdtem de be nem fejeztem, reggel elestem, felkeltem menten. Ne gyere nekem Elek, mert fejedre verek. Kedvem remek lesz mert kelletlen de nyerek. Reggel ettem egeret, tejet s kenyeret. Menten meggebedek, epres tejet lefetyelek. Megyek.

nem_tom: Engedd el mester, ne kezd el mert menten belegebedsz. Nyelved e-vel nem remekel teljesen, te esztelen :P Ellenem kellene kelned. Nyelvem fegyver, pereg, nem veszthetek. Kedved elmegy reggel, mert kelek. Tejfel Elek kedves mese, Szerecsenden leltem meg neked. Befejezed? El se kezdted. Mehetsz :DDD

Hangyafalka baktat. Hatalmas! Nagy vagy hangya, hadarja a macska. Karvaly, kakas kaparja a sarat, marasztalva a havat. Ha tavasz marad dalra fakad a gaz. Szava hajaz, Amanda vajaz. Marad a havas tavasz. Antal akarja a tavaszt, ravasz. Barbara balra baktat, szavaz. Tavasz! Szava hangja pang. A mama savaz, ha nem szavaz. Hatvan baba vacak haja csalfa. Kajakban vannak, aranyban. Tavasz van.

geprombolo: El kell menjek veletek, nekem lesz-e helyem? ;)

Aktív témák