- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Badman 4ever #16955 üzenetére
Fedetlen keblek nem lettek nekem, kedvem szegtem
De el nem keseredem, versenyszellemem kell legyen. Egy remek helyen kedvest elfenekelem. Nesze neked! Fedetlen keblek helyett fenekelek..hehe
Meg kell mentenem eme versenyen helyzetem. Remekelek menten. Esztelen leszek, de nem embertelen. Elengedhetetlen eszement versek, ezek kellenek. Merjem? Merem. Ezzel lehet nyerek. Meg kell fedjelek benneteket, de ezt nem szeretem. egy vers, egy mese, reggelre eszmecsere. Elkezdtem de be nem fejeztem, reggel elestem, felkeltem menten. Ne gyere nekem Elek, mert fejedre verek. Kedvem remek lesz mert kelletlen de nyerek. Reggel ettem egeret, tejet s kenyeret. Menten meggebedek, epres tejet lefetyelek. Megyek.
nem_tom: Engedd el mester, ne kezd el mert menten belegebedsz. Nyelved e-vel nem remekel teljesen, te esztelen
Ellenem kellene kelned. Nyelvem fegyver, pereg, nem veszthetek. Kedved elmegy reggel, mert kelek. Tejfel Elek kedves mese, Szerecsenden leltem meg neked. Befejezed? El se kezdted. Mehetsz
Hangyafalka baktat. Hatalmas! Nagy vagy hangya, hadarja a macska. Karvaly, kakas kaparja a sarat, marasztalva a havat. Ha tavasz marad dalra fakad a gaz. Szava hajaz, Amanda vajaz. Marad a havas tavasz. Antal akarja a tavaszt, ravasz. Barbara balra baktat, szavaz. Tavasz! Szava hangja pang. A mama savaz, ha nem szavaz. Hatvan baba vacak haja csalfa. Kajakban vannak, aranyban. Tavasz van.
geprombolo: El kell menjek veletek, nekem lesz-e helyem?
Aktív témák
lo ...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Viccrovat
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest