Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1362) Cathfaern válasza Arpee78 (#1361) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Az első kutatás a napi egyszeri étkezést hozza, ráadásul erőltetett módon. Azzal én se értek egyet, hasznos az IF, de ha csak ha természetesen jön. Ha az ember állandóan éhes, az nem vezet jó dologra, az éhség a szervezet egy jelzőrendszere, amit nem célszerű figyelmen kívül hagyni. Cikkben is ezért nem szerepel külön az IF, főleg nem a napi egyszeri étkezés. Ha valakinek keto mellett "természetesen" jön (egyszerűen nem éhes többször), akkor hajrá, de erőltetésből nem fog jó dolog születni.

Második meg ugye pont azt írja, hogy:
"However, sensitivity analysis of the data showed that the positive findings were the product of a single study, casting doubt as to whether more frequent meals confer beneficial effects on body composition."
Szóval végülis alátámasztja amit az általam linkelt kutatások is mondanak. A 3-4 teljesen reális lehet, bár én azt gyanítom (személyes sejtés saját és másik tapasztalata alapján, kutatás nélkül), hogy minél magasabb ch-s étrenden van valaki annál inkább a 4 a helyes, és minél alacsonyabb ch-s étrenden van valaki annál inkább a kevesebb, 2, akár 1 (ha nincs éhségérzet) a helyes. De mégegyszer mondom, alapvetően éhségérzetnek kellene ezt vezérelnie.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.