Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
A hatos alatt sem mondanám tökéletesnek a memória kezelést. Ha kevés alkalmazás fut elmegy, de annyi alkalmazást nem tudtam futtatni rajta egyszerre, mint a korábbi 1GB-os G6-oson.
A 7-est meg a teszt miatt tettem fel. Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy nem teszem fel, mert még nem tökéletes, akkor soha nem is lenne az, mert teszt nélkül nem derülnek ki a hibák.
Tudom, mert szoftver fejlesztéssel foglalkozom és tapasztalom, hogy nem tudok olyan leleményes lenni, mint a felhasználók. Mindig nyomnak olyan gombokat, gomb kombinációkat, keresnek olyan nem létező funkciókat, melyre első körben az ember nem is gondolna.
Az csak hab a tortán, ha elkészül egy szoftver, és használatba veszik, jön a panasz, hogy ők tulajdonképpen mégsem így meg úgy gondolták, meg lehetne ez is, meg az is benn, amaz meg nem. stb. stb.
Épp 5 perce hívtak egy hasonló eset miatt. Megcsináltam amit kértek, de már nem jó mert az igaz, hogy általában úgy van de mégsem.Milyen hátlapi fóliára gondolsz. Gyárilag nincs rajta, vagy van amelyiken igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest