- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con_Sole
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6347 üzenetére
Gondolom benne van az is, hogy minél nyitottabb modolásra egy telefon annál biztosabb, hogy vki rájön mi olyan van benne amit a Kína kéretlenül pakolt bele...
-
Con_Sole
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6344 üzenetére
"de egyáltalán nem éreztem szükségét." Ez már sokat elárul és nagyon pozitív, köszönöm. Dev com addig nincs mögötte ameddig nincs nagy szr a palacsintában. A bootloader nyitás is csak addig probléma...
-
Macika66
őstag
válasz
tibcsi0407 #6255 üzenetére
Ez bizony így igaz.
Samanbacsi
Majdnem 900 rendelésem van az Aliexpressről. Az E-bay-jel együtt meg >1.500
SOHA nem volt bajom még egyikkel sem... -
Samanbacsii
őstag
válasz
tibcsi0407 #6253 üzenetére
Na, ja nem kedvelem az Alit, nem találtam Paypalt rajta... voltak más problémáim is velük. Mindegy rendelek a Nillkin oldalról.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6234 üzenetére
Trump eleve gyp-s szóval neki már nincs hova hülyülni..
-
mati12
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6169 üzenetére
Az Android 10-es verzióval foglalkoznának. Most kiadják ezt a "nesze semmi fogd meg jól" frissítést abból meg nem lesz idén semmi. Pedig néhány hónapja nagyon nagy mellénnyel hangoztatták a novemberi időpontot.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #6164 üzenetére
ááá, vagy úgy. Köszi, észre se vettem
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #6161 üzenetére
Hol?
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #6003 üzenetére
Letöltöttem ezt a gboard-ot,kipróbálom.
Miben jobb ez mint a swiftkey,?
Be lehet állítani, hogy a billentyűzeten a gomboknak legyen "kerete"? -
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #5945 üzenetére
alb
(#5855) tibcsi0407
Most látom, hogy már volt egy, akkor "visszaszívom".
-
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #5932 üzenetére
Eddig a patch is ott virított a szoftverfrissítés résznél...
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5932 üzenetére
Jó kis patch, 230kb.
-
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #5930 üzenetére
Olvastam. De nekem nem igen jött semmi, max ha álcázza magát...
-
ferrari0819
tag
válasz
tibcsi0407 #5920 üzenetére
Igen erről tudok, de bennem valamiért az volt hogy az új verzió telepítése előtt kell a resetet. De köszi a tanácsot, ha meg érkezik az új rendszer így csinálom majd.
-
kllzslt
tag
válasz
tibcsi0407 #5859 üzenetére
Csak annyi, hogy felbukkano error messages javitas. Nekem eddig sem voltak error messages-im...
-
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #5823 üzenetére
alb
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5803 üzenetére
Akkor ismét izgalmas telefonok jönnek, ja mégsem.. 🙃
-
gyurma888
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #5777 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, hogy szerver oldali frissítés. Xdan is írták, 16.9.10től már van, akinek benne van. Mondjuk Instagramnak még jobban örülnék
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5775 üzenetére
[kép]Akkor a frissebb a fehér.
és kopogtattad is..
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5772 üzenetére
Play áruház, ez a verzió neked?[kép]
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5768 üzenetére
Bizony ez is dark nálam.[kép]
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5763 üzenetére
Ez biztos?[kép] már 1 hete ilyen..
andor80: googleba belépve, leírja hogy a témáknál kell kiválasztani, az Általános beállitásokban, de Q a feltétel. Vagyis a Gmailhoz tényleg 10 kell.
-
andor80
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5763 üzenetére
Nem hinném,hogy ez feltétel.Jópár google app már tud sötöt modot pl messenger,keep.
Gmail meg még mindig nem nálam sajnos. -
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #5679 üzenetére
Én most váltottam, és mielőtt megvettem volna ami kinéztem, befutott egy Mate 20 pro,154 ért,bruttó. Nem láttam a másikban sem többet,(kamera a fő szempont) pláne annyival.Vannak hátrányai de elviselem.
Nem akarok most vitát, de hol van ehhez egy Xiaomi,a folyamatos bugjaival? -
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #5676 üzenetére
Így van.
Emlékszem , mikor még a régi kínai sz.rokat bütykölted. Ha azt akarta az ember, hogy valahogy működjenek állandóan tákolni kellet.
Ezen már rég túllépet a középkategória is,sőt. Ha valaki nem presztízs miatt vásárol,vagy nincs valami spec igénye, akkor egy 150 ezres telefonnal semmit nem veszít a mindennapokban. -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5670 üzenetére
A tudása sem. Nekem fapados az egész, a csupasz droid meg pláne. Volt HTC U11-em, annak a rendszere is szinte olyan mint a Pixelnek. Magát a telót szerettem, de a butított rendszert nem.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #5668 üzenetére
Szerintem ezek az árak, meg úgy az egész már értelmetlen. És ebből a szempontból mindegy hogy telik e rá.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5668 üzenetére
Az engem nem fog meg továbbra sem
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5666 üzenetére
Más cikkben olvastam ezt. Remélem a Google is hamarosan zöld utat kap, hogy a Play cuccok mehessenek a Mate30 szériára.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #5631 üzenetére
Számomra a P30 Pro képei a jobbak a tesztképek alapján.
-
gusthy
veterán
válasz
tibcsi0407 #5560 üzenetére
Nem, valóban nem. De nem kapsz rá Huawei garanciát.
-
gusthy
veterán
válasz
tibcsi0407 #5552 üzenetére
Ez lehet, de a gari akkor is bonyolult kérdés marad ilyenekre.
-
Dave69
tag
válasz
tibcsi0407 #5550 üzenetére
igen azt láttam, de csak elírásnak gondolom azért kérdezem itt hátha valakinek van olyan
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5544 üzenetére
Na végre.
.
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5540 üzenetére
Sztem is a Nova a legjobb, de ott meg nem műxik a gyári screen off widget, a sajátja meg nem jön be sajnos.
Miben fog fejlődni az emui10? még nem olvastam semmit róla, de ráférne már az update, ezt a bárhonnan lehúzható értesitési sávot is, már évek óta bele kellett volna tenni. -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5540 üzenetére
megvan nekem is. még akkor vettemmeg, mikor 128ft volt pár éve
de nem használom, mindig a gyári launchert használom. régen a tabletemnek kellett, meg a nyamvadt kis SE wt19i-nek (ami még most is működik úgy ahogy) -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5516 üzenetére
Faxa... tényleg kellene valamit csinálni azzal a hatökörrel..
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5514 üzenetére
Reménykedem hátha, de igen, sajnos én is úgy látom, hogy a szolgáltatók nem fognak kockáztatni.
(#5513) gusthy
Nálam a fotós tudás a lényeg. Tudom, akkor félévente kellene telefont cserélnem, vagy inkább DSLR-t venni. Volt Nikon D3400, 8 hónap után eladtam, akkor a mellette lévő Mate10Pro nyert abban, hogy az könnyű, és bármilyen helyzetben tudtam használni, a gépet nem.
+ szeretem az újdonságokat -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5504 üzenetére
Ha tehetném én is beujitanek rá. Parom néven kihozni szolgáltatótól (mert lejárt az elofizuja), O meg megkapná az enyémet
-
válasz
Örülök, hogy én ennyire nem vagyok bogaras (ebben). Nálam asszony csak a 20-ast kapta meg, mikor jött hozzám a P30 Pro. Azért félévente nem akarom lecserélni, arra már a jobbik felem is kiakadna
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Ugyanez lesz nálunk is..
Túl jó, hogy kihagyjam :(
-
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #5380 üzenetére
Köszi, ez volt a gond!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5313 üzenetére
Nem értem a kapcsolatot. Nem kötelező dohányozni sem...
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5328 üzenetére
Kíváncsi vagyok a gyakorlatban miként fog menni a dolog. Más EU-s ország előbb kézbe fogja venni + tesztelők is szal addigra lesz képünk is erről.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5322 üzenetére
[link]
Innentől nézd, érdekesNem lesz itt probléma, csak a techbénáknak..
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5319 üzenetére
Nekem bejön nagyon. A google annyira nem izgat, lényegében nem is használom. Egyedül a gmail lenne lényeges, de bumm, ott a PC arra, vagy telóról böngészőn is megy. Legalább nem lesz ami feleslegesen merítse a telót éjszaka (play service hülyeség). Ok, az ár kicsit húzós lesz.
Ahogy elnéztem a Sima Mate30 kamerarendszere a P30Pro-tól öröklődött, viszont az 5x optikai zoomot kukázták még a Pro-nál is, és csak 3x zoomot kapott.
Mindenesetre elég durva fejlesztéseket kapott. Ezt bírom bennük, félévente kijönnek valami újdonsággal. Mondjuk a gesztusvezérlés nem újdonság, azt az LG elsütötte a G8s-nél, bár ott elég kezdetleges. A hnagerőszabályzós cucc is komoly
Váltanék rá szívesen ha lehetne. -
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #5319 üzenetére
Ezt mikor mondták? És pontosan mi lesz/mi nem lesz? A vége nekem ködös volt.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5265 üzenetére
Sajnos. Bár látszik, hogy a Huawei szeretne talpon maradni olyannyira, hogy arra is képes, hogy az idiótáknak átadja az 5G technológiájukat.. Sajnálom hogy ehhez kell folyamodniuk, de ha ez kell ahhoz hogy minden a régi legyen, hajrá.
Hogy ne csak off legyen: újabb képeket töltöttem fel a flickr albumba, szépen gyarapszik a fotómennyiség és idén még Szilvásvárad, Lillafüred, Bokodi-tó, Zsámbék romtemplom van betervezve ősszel + az Esztergomi Bazilikát meg kell ismételnem, mert a múltkorival nem vagyok elégedett + ugye egyéb őszi témák és téli témák is
csak a kidolgozott képek majdnem 1200db, a gépen meg lassan közelíti a 6000-t amit majd válogathatok le, mert sok a felesleg a dupla, tripla képekből
mi lesz 1.5 év múlva?
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5259 üzenetére
Eh, alacsony az a bizonyos kerítés, vagy már azt is elbontották..
-
Kleroo
veterán
válasz
tibcsi0407 #5257 üzenetére
Attól függ lesz-e ismét "speckó" célirányos netes hirdetés....
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5257 üzenetére
Tényleg, mikor esedékes az Amcsi elnökválasztás? Remélem az amcsiknak lesz annyi eszük (kétlem) hogy leváltsák azt a kacsát. Akkor a Huawei is újra szárnyra kaphat.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5255 üzenetére
nekem az 50-es széria marad majd, de valószínűleg a Mate-t fogom megvárni
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5253 üzenetére
Nekem a 2 év hűség az oka hogy még véletlenül se cseréljek
Bár harapom a számat, hogy várhattam volna eddig. Tudtam hogy ez lesz. Viszont párom hűsége lejárt a nyáron és a P9 már öregecske..
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5251 üzenetére
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #5221 üzenetére
Nekem sosem jöttek időben az értesítések, csak ha bekapcsoltam a telefont. Bár az enyém régebbi, de az elv ugyanez.
Viszont nem is érdekel, hiszen napi kb 200 email jön, és ha valamit fontosnak tartok akkor megkeresem,vagy piszkál miatta a kolléganőm.
De tény, hogy éjjel egyszer sem csipog, míg reggel kb 50 mail lejön. -
Sumptuous
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5233 üzenetére
Igen, gyári.Vagyis nem a magazin, hanem a slide. Megnézem majd a magazinnal is.
Bár ez még csak nem is a lockscreen-en, hanem a fekete lezárt képernyőnél van. Azt kihagytam, hogy az AOD nem megy olyankor, amikor ez tapasztalható. -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #5227 üzenetére
Bizony, az automata HDR jol jonne azert. Nem is ertem miert nincs .
-
Technoman
őstag
válasz
tibcsi0407 #5223 üzenetére
Ja igen, ezt én is észrevettem. Talán egy kicsit mosolyogtam is rajta.
Úgy látszik, hogy ez az egész mobilos rész is kicsit mint ha kényszerszült lenne (azért ne felejtsük el, ezen az oldalon komolyabb, akár több millás gépekről szoktak írni/tesztelni) Úgy látszik ezt nem tudják elengedni
Ettől függetlenül, örülök a cikknek és a rovatnak, mert végre egy szakmai -fotós- oldal is elismeri, hogy nem kell mindenkinek DSLR-el rohangálnia, ha egy jó fotót szeretne készíteni. -
adomok
tag
válasz
tibcsi0407 #5223 üzenetére
Szerintem figyelmen kívül kell hagyni a telefonra vonatkozó részt
Azért annak örülök, hogy a fotós képességeket ilyen jóra értékelte és főleg úgy, hogy kiemelte, nem kell állítgatni a telefont, hogy nagyszerű eredményeket érjünk el, illetve a fényviszonyok változása sem jelent problémát a készüléknek. Az ökoszisztémás megjegyzés valóban vicces, én egyetlen telefont tudok, ami rám erőszakolja az ökoszisztémáját, de nem írom le melyik
-
Technoman
őstag
válasz
tibcsi0407 #5221 üzenetére
Nem is azért ollóztam be az oldalt (nincs és eddig nem is volt Huawei telóm, tehát ehhez nem is tudok hozzászólni, viszont keresem a következő több évre való telómat, ezért is olvasom kezdetek óta ezt a topicot), hanem azért mert ez az oldal (eddig) "ördögtől valónak" tartotta a mobillal való fotózást (aki eddig olvasta a tesztjeiket, az tudja, hogy főleg DSLR/MILC gépeket szoktak tesztelni és teszik már nem egy-két éve) Örülök hogy ezen a felfogáson most változtattak.Egyébként a P30-as és az S10 családnál is kritikusabbak voltak.
-
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #5171 üzenetére
Az OOS-ről sokat hallottam már, de hogy fasorban sem lenne a Emui-hoz képest, azt még nem
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5171 üzenetére
Akkor fent lesz az AppGalleryn, csak telepiteni kell. Én 2 éve használok Huawei-t, az első 2 hónapban majd megőrültem a romolás hiánya miatt, aztán jött a piece, azóta megszoktam hogy csak user vagyok. De néha még hiányzik.
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5167 üzenetére
Persze, megoldás az van, csak sokan nem fognak élni ezekkel a lehetőséggekkel és meg sem veszik inkább. Mindenképpen óriási veszteség lesz a cégnek. Már most is az. Jó volt beszélni ezekről, már lassan elfelejtem ezeket a mókokat.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
tibcsi0407 #5167 üzenetére
Köszönöm, pont erre gondoltam, hatalmas +1
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5164 üzenetére
Az a GAPPS, a keretrendszer a Play áruházzal, de sztem pont az nem lesz rajta. Vagy a Google azt engedi? Ha gyárilag fennt a Gapps, nem kell apk, simán leszeded a Playről..Mivel a LineageOS-ben sincs benne, azért kell külön flashelni, a Trampli tuti nem engedi felrakni..
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #5064 üzenetére
Jó lesz ez
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #5062 üzenetére
Van 4k/60fps support a 990-ben, vagy nincs? Ez itt a kérdés.
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #5060 üzenetére
Itt gondolom készülékbejelentésre nem számíthatunk, "csak" a Kirin 990 premierjére.
-
Ladybird66
tag
válasz
tibcsi0407 #5030 üzenetére
Mennyi? Mert én linkeltem hármat. 3 ezertől 20-ig kategóriát.
A tied is alis? -
tobias88888
őstag
válasz
tibcsi0407 #4972 üzenetére
Ez mindig ugyan ott világit? Mert ha igen, akkor 1 év múlva lesz egy kis lyuk alakú elváltozás képernyőn
Plusz nem alap beépitett cucc, szóval akár iszonyatosan is fogyaszthatja az aksit. Azzal kapcsolatban van tapasztalat? -
ffodi
veterán
válasz
tibcsi0407 #4972 üzenetére
Ez gyakorlatilag is működik.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #4963 üzenetére
Öregszel
-
VadMagyaros
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #4961 üzenetére
Ebay Aliexpres ugyan ezt kapod meg, kapacitása az se baj ha nem tud ennyit arukereso egy hasonló dupláját kérik el árába de amint írtam nem ezt használnám mint tok hanem kiránduláshoz pl és állványt használnák vele
-
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #4870 üzenetére
Ja, csak sok idő mire minden appot átírnak az új OS-re is.
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #4870 üzenetére
Nekem se lenne vele semmi problémám, ha minden amit használok ugyanúgy működne azon is. Halálosan nem érdekel, hogy androidnak, IOS-nak vagy harmónikaóesznek hívják. Műköggyékaztjóval
-
Sumptuous
senior tag
válasz
tibcsi0407 #4819 üzenetére
Nekem pont ez benne a meglepő, hogy bekapcsol a szuper töltés és az aktuális % +2 jegyű tört százálékos érték is számol gyorsan felfelé. Ezekszerint ez csak egy animáció, nem egy valós %-os érték.
Eddig én is így gondoltam, ahogyan te, míg nem láttam ezt.
Nekem ilyen fólia és ilyen tok van a telefonon..Szeretik egymást.
-
mati12
senior tag
válasz
tibcsi0407 #4805 üzenetére
Vagy még olyan se..! (Note 7 széria.)
-
Ixion77
addikt
válasz
tibcsi0407 #4800 üzenetére
Lényegesen nagyobb a kijelzője.
Nem néztem végig a videót csak belekattingattam, de az feltűnt hogy a Note10+ jobban állt, aztán hirtelen jelentősen visszaesett. Később ez megismétlődött. Meg lehetne nézni hogy mit futtatott akkor épp, és abból levonni a következtetést, de ennyire nem érdekel. A nagyobb kijelzőn kívül a chipset eltérő képességei is lényegesek lehetnek (pl. egyik hw-esen konvertál valamit amit a másik nem).
Érdekes lenne megnézni ugyanezt egy év használat után. A Samsung büszkén hirdeti pár éve hogy az ő top akkujainak kapacitása alig csökken idővel, de és úgy vagyok vele hogy hiszem ha látom. -
Silenzio
addikt
válasz
Végülis megszorongatta, 6.6%-kal bírta csak tovább a P30 Pro. Úgy győztest nem avatnak, ebben biztos voltam. Az iPhone XR-t berakhatták volna, nagyon durva, mit bír. 10%-on volt, mikor elmentem koncertre, amit végigkameráztam 4K-ban, majd mire hazaértem, még volt benne 2%.
-
F-ECT$
titán
válasz
A Snapdragonos meg is szorongatná
-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407 #4798 üzenetére
Nagyjából ezt vártam. Mondjuk a Note 10+-tól többet.
-
brian1974
tag
válasz
tibcsi0407 #4705 üzenetére
-
tobias88888
őstag
válasz
tibcsi0407 #4772 üzenetére
Felvillanás egy dolog, de a LED ugye folyamatosan szokott villogni. Itt meg az van, hogy vagy mindig aktiv a kijelző, de akkor az óra mindig ott van és alatta ki kell szúrnod hogy van e értesités vagy nincs. Lehet akkor várni kell a 10-re.
-
tobias88888
őstag
válasz
tibcsi0407 #4770 üzenetére
Köszi, plusz egy kérdés még, hogy a mindig aktiv kijelzőnek 2 módja van, mindig aktiv vagy egyáltalán nem aktiv. Olyant nem találtam, hogy akkor legyen mindig aktiv, ha van bármilyen értesités, van ilyen? LED hiányában hasznos lenne.
-
Ladybird66
tag
válasz
tibcsi0407 #4738 üzenetére
Kesztyűtartóban is van szivargyújtó aljzatom. Nem zavaróbb ha onnan megy fel a szélvédő felé, mintha a sebváltó mellett jönne. Szerintem. Nem akarok még egy rácsot kinyírni. Az Octavia-é elég vékonyka. ☹️
-
mati12
senior tag
válasz
tibcsi0407 #4700 üzenetére
Pedig az éjszakai módot sokan dicsérik az előlapi kameránál.
-
brian1974
tag
válasz
tibcsi0407 #4703 üzenetére
-
kakuk100
őstag
válasz
tibcsi0407 #4700 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #4655 üzenetére
Köszi. Ezek után én is. Sok újítást hoz majd, ezzel tényleg nagyon faszántos lesz a rendszer.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4651 üzenetére
Ez igaz..
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4649 üzenetére
Elmeletileg annak kellett lennie rajta. De az egbolt akkorse tiszta. Nalam nem ilyen szinben csinalja meg
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4647 üzenetére
Note10+ a legujabb, persze hogy az fog nyerni. Na majd az M30Pro...
Amugy meg azbAI be volt kapcsolva a Huawein, azeet volt olyan idiota szine az egnek, amivel mar az elejen indult. -
gyurma888
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #4642 üzenetére
Hdd-t mondjuk lehet még én is megpróbálom. Usb 3-as pendriveom van, amire ráfér, lehet nem usb3-as portba kellett volna dugni?
-
gyurma888
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #4640 üzenetére
A finderből töltöttem. Hamarabb megkapod, azt biztos, de még kicsit kéne csiszolniuk rajta
Az XML-t nálam is volt, hogy lecserélte, de figyeltem rá, mert írták mások is.
-
gyurma888
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #4599 üzenetére
Megpróbáltam én is felrakni, de ez az egész módszer még felejtős szerintem, legtöbb embernek nem is működik. Mindent leírás szerint csinálva, SSD-ről és Pendriveról sem tudta megcsinálni, ráadásul mindig máskor dobott hibát. Hálózati meghajtóról végigment, de túl lassú, ráment az egész délelőttöm kb., ráadásul nem sikerült neki a firmware csere, mert nem a .193-as verzió fogadott, hanem a .185-ös. Hisuite szépen ment tovább, a Hstool meg megállt annál a lépésnél, hogy Hisuite decompress végére vár és lecserélné a fájlokat. Szóval a hülye nem vette észre, hogy a Hisuite már végzett a kicsomagolással és le kéne cserélni a fájlokat. Még jó, hogy a Hisuite is egy OTA frissítést szedett le, így mindenem megmaradt, bár csináltam előtte backupot
-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407 #4613 üzenetére
Igen, a képfeldolgozás jobb, és a chipset is simán hozza a 40K 60 fps-t, illetve a 240 fps lassított felvételt. De ami késik, az a vonat, szerintem a Mate 30 Pro feladhatja a leckét ebben is.
-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407 #4605 üzenetére
Még ha transzparens is lenne, mit miért és hogy mérnek, és ezáltal hitelesebb, akkor sem lehet összehasonlítani a két kamerát. Kicsit utána néztem, kicsit számolgattam. A Note 10 szenzorának területe valószínűleg 24 négyzetmilliméter körül van. A P30 próé 43.30 négyzetmilliméter, azaz kb. 70%-kal nagyobb. Ez nem csak alacsonyabb mélységélességet jelent (még 1.5-ös apertúrával nézve is), de jóval több fényt, amihez, ha hozzávesszük, hogy 30%-kal több fényt fog a sima RGB szenzoroknál, bőven kihozza, hogy össze sem lehet hasonlítani a két kamerát. Ha algoritmusokkal elemzik is ki az abszolút képminőséget, adott közeli témánál vagy este a Huawei egész mást hoz, mint a Samsung, innentől a hajadra is kenheted a képminőséget mérő módszereidet, mert nincs mit összehasonlítani.
A 2x zoom filmezésnél, közeli portréknél hasznos, az 5x (10x) már egész másra való, portrékra kevésbé szerencsés, viszont sokkal plasztikusabb, alacsonyabb mélységélességű. Lehet, hogy nevetséges, hogy a páromtól kb. 10 méterre állok, mikor lefotózom a háttérben a Balaton északi parti hegyekkel, de így kapok értékelhető portrét.
A bokeh-t a DXOmark tesztben pont lesz@rom, optikai megoldás-párti vagyok, a HW egyszerűen több megoldást kínál portréfotókhoz.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4601 üzenetére
Majd lesz
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4599 üzenetére
Na akkor ezt leírhatod szépen magyarul is szájbarágósan
Bár az irományt elnézve többen az OTA-nál fognak maradni. Én is, hisz elsőként kapom mindig
+ kérnék infót a kamerát illetően, mert ha jól emlékszem, ott van megint frissítés (szelfi kamera is kap éjjeli módot vagy mit)
-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407 #4574 üzenetére
Ahogy én sem vagyok csöves, de szimpatizálok a hobo stílussal. Ha a moderátornak nem tetszik, majd figyelmeztet. Köszönöm az építő kritikát, de ezt most nem fogadom el. Szerintem az igazán építő kritika esetünkben az, hogy LEGYEN TUTORIAL A GUIKBAN, EGYÉRTELMŰ HELYEN ÉS ÁTLÁTHATÓ, IGÉNYES, KÖVETHETŐ KIVITELEZÉSBEN. IOS-en nem mellesleg van, és jópár remek dolgot megtanultam belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged