Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gusthy
üzenetére
Bocsi, annyira vak vagyok ...
Görgettem az oldalt fel, le, kerestem a specifications-t, de csak ennyi találtam, hogy: Cable length 112cm/44"
Erre ott az oldal alján a kompatibilitási lista.
A Belkin-t én sem tartom dzsukának, de itt már inkább a nevet kell megfizetni (50 Eur v. 12e Ft). Sajna nagyon rászoktam a jó ár/teljesítményű "noname" kínai cuccokra.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gusthy
üzenetére
Neked ilyen (Belkin) fülesed van, és működik? Kinn vetted, vagy itthon?
(#11821) zebede
" ... Honor 20 Prohoz kapott type-c jack átalakítóval nem szól a füles ... "
Ez azért gyalázat! Na, erre jó a type-c, hogy a gyártók szo*athassák vele a kedves vevőt.
A H20 Pro egyébként mit szól a P30 Pro füleséhez? Ezt próbáltátok? -
bezo076
tag
válasz
gusthy
üzenetére
Èn is fotózom dslr-el ....viszont nem mindíg van nálam.Nem várom el azt a minősèget termèszetesen,hisz a fizikát nem lehet meghazuttolni.Viszont egy egy règebbi Mate 9-el jóval kevesebb zajjal simán lehetett èrtèkelhető fotókat csinálni viharban.Ez most a 10.1-ellen szól....mivel èrdekes,hogy visszaraktam a 9-et ès jóval kevesebb a zaj rajta.Ezèrt mondtam,hogy ez extrèm dolog....más èszre sem fogja venni...de nekem kijött.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gusthy
üzenetére
"A tegnapi fotós témáról meg csak annyit, hogy értelmezni se tudom azt, hogy töksötétben zivatar közepén szar képet csinál a telefon. Legközelebb az lesz a baj, hogy tűzhányóba leeresztve túl sok a piros."
Valószínű lemaradtál akkor a probléma lényegéről, ami kifejtődik, ha visszaköveted rendesen a hozzászólásokat: Android 9-en "ugyanolyan" körülmények között megfelelő eredményeket produkált a telefon, míg 10.1-en
szart.
Tehát a 2 eset között kell megtalálni a különbséget. A képek készítője szerint az új szoftver miatt lett olyan a végeredmény amilyen.Szóval nem arról szólt a vita, hogy márpedig CSAK szar képet készít villámfotózáskor...
-
zed juron
aktív tag
válasz
gusthy
üzenetére
Nem értek egyet, a p20 pro volt amiről ezt először nem is tudtam, de fokozatosan döbbentem rá hogy csinál olyan képeket a pixel binninggel, amit ha megfeszülök se tudok DSLR-el reprodukálni.
Nem a valóság van ott, node kérem a fényképezés sosem arról szólt, hanem információ továbbításról.
Nem lehet ide képet feltölteni, raknám ki a képeket. Aztán mindenki dönthetne.
-
Dzsekó
addikt
válasz
gusthy
üzenetére
Lehet, hogy többet tud a swiftkey, de nekem már a húzogatós ékezetes betű írásnál kilőtte magát. A fenti fotódat példaként kiragadva, megnyomom a o-t hosszan, akkor kijön az, ami a fenti képen van. Ha elengedem, akkor berak egy ilyen { jelet. Ha ő-t szeretnék írni, akkor nyomva tartva picit fel, majd balra kell húznom az ujjam. Mivel ez is pici, van, hogy sz@rul érzékel, és tovább húzza, ekkor ír egy ó-t. Visszatörlöm, majd ismét huzigálhatom. És van, hogy 2x elrontom. Na akkor már bmegelek. Feleségem mutatta a gboard-ot, ott megnyomom az o-t, felette megjelenik az ó, nem húzom semerre, csak elengedem és ó lesz belőle, semmi varázslat. Mivel 5 évig Lumiát használtam, ahol szintén nem kellett huzigálnom, nagyon megörültem, hogy van ilyen. A fent írt ékezetes karaktereket kikapcsoltam, így egy fokkal jobb a helyzet. a-t nyomva bejön a @ és jobbra mellette á. Tehát itt is fel, majd jobbra kell húznom egyet az á-hoz. Tudom, egyesek megoldják úgy, hogy nem írnak ékezetet, de nálam ez nem pálya. A prediktív szövegbevitelt nem szeretem, mert ott is a billentyűzet felett nyomni kell egyet a kitalált szóra, ami sokszor nem az első javaslat, de legtöbbször nem is javasolja, amit írni szeretnék, mire kitalálja, addigra begépelem. Lehet, hogy később megtanulná, de nem vacakoltam vele a huzigálós ékezet miatt. A fenti anysoft még érdekes lehet számomra, mert ott az összes ékezetes meg van jelenítve. Azt lehet, hogy kipróbálom.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gusthy
üzenetére
Nem fizetős, sőt reklámokkal sem terhel: AnySoftKeyboard + Magyar kiosztás
-
Dzsekó
addikt
válasz
gusthy
üzenetére
Igen, nincs hosszú í, ő, ű, ó, de hosszan nyomva rögtön beugrik csak az az egy, ami kell, nem kell kiválasztgatni a sok felajánlott közül. A prediktív bevitelt utálom, mert hülyeségeket ajánl fel. Lásd fent pl. a Kitty-nél. Swiftkey dehogy nem ajánl fel mindenféle hieroglifát. Direkt megnéztem. á-t szeretnék írni. Hosszan megnyomom az a-t. Elengedem lesz egy @. Konkrétan 9 db-ot ajánl fel, amiből az 8. a normál á. És a kijelzőn tartva az ujjam oda kell húzni, ha előbb elengedem, akkor mindenféle érdekes karaktert ír ki. Van köröcskés a, hullámos tetejű a, kalapos a, ékezet visszafele álló a, stb. Lehet, hogy lehetne magyarabbra állítani, de ez az ujj húzogatós módszer számomra suxx. Gboard ékezetesnél a térkihasználás jobb (nincsenek rések, üres helyek), emiatt a betűk szélessége nüansznyival kisebb csak. Nyilván lapátkezűeknek nem ideális, de azoknak a swiftkey sem. Ők úgyis el fogják forgatni a telefont.
-
Technoman
őstag
válasz
gusthy
üzenetére
Ja, csak másnak nincs problémája a GMS licencel.
(#10105) F-ECT$ :
Remélem, mert nagyon rápörögtem a dologra, mivel most tervezek venni egy telót. Várom, a Joy, Glamour,megazistentudjamilyennapokat, hátha bezuhan egy egészséges 200k alá az ára hivatalosan. Reménykedem, hogy ez a NG széria egy kicsit megbizergeti a "régi" árát
-
AtHoS
nagyúr
Mikor lefrissült rá akartam nézni, de nem találtam a telepített APP-ok között (HiCare néven kerestem). Play frissített saját APP-ok közül elindítva (ott persze még mindig HiCare néven szerepelt) sikerült belépnem és ott az Ajánlottak között rányomtam talán az új debütálásra, akkor nyöszörögte, hogy mostantól Támogatás-ként hívják. Na persze így már egyből meglett az APP listában is.
-
Varszegig
veterán
A hatályos jogszabályok szerint a kötelező 1 éves garanciaidő alatt nem feltétele a javításnak a számla, csak a szabályosan kitöltött garancialevél. Ha a garancialevél kitöltése nem szabályos, kérhető a számla a tisztázásra. Ha nem töltöttek ki garancialevelet, akkor a számla is elegendő. Viszont az 1 év utáni önkéntesen vállalt garanciánál már azt kér a forgalmazó, amit akar, tehát megkövetelheti a számlát.
-
jeni
félisten
Xiaomi Mi9SE
Hol lesz ennek a szervize?
ők fogják szervizelni? -
Zugi
aktív tag
Mindig behalok ezeken a kijelző témákon, amikor bárkinek is ez még számot tevő a döntésében.
Én Samsung S7edge-ről jöttem, aminek 534 ppi volt a felbontása, ami megegyező a Mate 20 Pro 538 ppi-s értékével. Utána váltottam most a P30 pro-ra, ami "csak" 338 ppi-s, de kutya legyek ha meg tudnám különböztetni egyiket a másiktól. Emberi szemnek ezek tök egyformák! És teljesen jó a látásom! Szóval valahol volt az a határvonal, ami felett minden már csak parasztvakítás, emberi szemnek pedig tök mindegy. Én örülök is, ha egyes gyártók visszavettek a felbontásból, cserébe jobb akkuidőt kapunk, ami számomra ezerszer fontosabb, mint, hogy milyen értékek szerepelnek az adott teló adatlapján. -
subset
senior tag
Ez sajnos nem így van !
Számlát mindenhol fognak kérni.A huaweinél konkrétan itt láthatod a feltételeket:
https://consumer.huawei.com/hu/support/warranty-policy/
Kiemelnék 1-2 mondatot a link tartalmából:
"7. A HUAWEI kérésére a jótállási jeggyel vagy a termék gyári, vagy IMEI számát feltüntetõ számlával a garanciális javítás, vagy kicserélés érdekében a vásárlás idejét és helyét a Vevõnek igazolnia kell tudni. "10. A jelen jótállás semmissé válik:
......
3) Ha a számlát vagy a vásárlást igazoló dokumentumot [az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot, mely tartalmazza a vásárlás pontos helyét, idejét, a termék árát, az eladó pecsétjét, valamint a termék modellszámát és az egyedi azonosítót (gyári, vagy IMEI szám) kivételt képez ez alól az érvényes elektronikus számla] a Vevõ nem tudja bemutatni. -
sfdrakex
nagyúr
Mindenhol 6/128. De a Telekom oldalán nincs fent? . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futárcégek
- Motoros topic
- Padavan firmware
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem mintha direkt "úsztatnám", de a véletlen vízbe merülés miatt is fontos lehet.