- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
válasz
gyurma888 #6995 üzenetére
Te nem tudsz olvasni és értelmezni rettentően égeted magad....Írd már le melyik cégnél vagy droid fejlesztő mert akkor ott biztos nem végeztetek munkát nehogy te "dolgozz "rajta...
Mégegyszer..
Teljesen mindegy az api vagy az android verzió.
Ha egy alkalmazást frissítenek és hiba kerül bele akkor nem mindegy ,hogy 6.0 ,9.0 vagy 11.0 az android verzió!
NEM FOG JÓL MŰKÖDNI!
Lehet nem frissítí a faszi androidot mert fél aztán holnap a 9.1 alatti appfrissítést cseszik el.
Manapság már minden komoly appfejlesztő fél éve kiadta a beta teszteket megy minden rendben.A kokler évek óta magáhagyott appokat meg engedjük már el..
Legközelebb szakmaibb és kevésbé személyeskedő hszt próbálj írni. -
totopad
senior tag
válasz
gyurma888 #4726 üzenetére
Na ez a nagy dilemmám. Én almásként elismerem, hogy főleg a hüvely termékek jobbak funkcionalitásban, de viszont a fix támogatottság és -hosszú ideig tartó- használhatóság mellett az eladható ár, ami miatt eddig mindíg az alma mellett döntöttem, de már én sem tartom normálisnak azt az árat, amit egy almáért kérnek jelenleg. Lehet érmefeldobásos megoldás lesz, vagy az is, hogy várok még1 évet a 8 Plus-ommal...
De a pletyik alapján a Mate 30 Pro tetszik, nem kicsit...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyurma888 #4639 üzenetére
A firmware finderből töltötted le, vagy a linkelt ROM-ot?
Egyébként így valóban nem a leggyorsabb a folyamat, viszont az 1-2 óra még mindig gyorsabb, mint amikor hetekig vársz a frissítésre.
Amire még figyelni kell, hogy a Hisuite nehogy lecserélje az XML-t. Nálam egyszer olyan is volt. -
-
Ixion77
addikt
válasz
gyurma888 #2310 üzenetére
Azért én kíváncsi lennék egy független tesztre hogy mennyiben különbözik a Clearplex Ultra a kínai Hydrogel fóliáktól. Nem lepődnék meg ha kiderülne hogy gyakorlatilag ugyanaz, és az árkülönbség a kivágógépből és szolgáltatásból ( felrakás, plaza felár, brand felár, stb.) adódik. Nekem legalábbis tapintásra és tükröződésre nagyon ugyanolyannak tűnnek, és a leírásuk is ugyanazt ígéri. Tapintás alapján az üvegfelület nekem sokkal jobban bejön (tempered glass). Arra is kíváncsi lennék hogy független teszt szerint a fólia, vagy az edzett üveg véd jobban betörés ellen.
A Nillkin DS-t egyébként egyelőre nem sikerült összekarmolnom. Persze ami késik nem múlik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest