Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
Sziasztok. Most váltottam Oneplusról erre a kifejezetten szép telefonra. Még szokási fázisban vagyok, de pár kérdésem azért lenne:
- Beállitásokban nem találtam a sötét módot, van ilyen?
- Gesture-ök Oneplus után kicsit szegényesek. Ott be lehetett állitani hogy mit csináljon mondjuk dupla bekapcsoló gomb nyomásra vagy ha képernyőre mondjuk egy O-t rajzolok. Itt ilyesmikhez külső app kell vagy csak én nem találtam meg?
- Ujjlenyomat olvasó nálam 8/10 arányban müködik (éjszaka azért szükség van rá), ami már most sem annyira rózsás, van aki használ plusz tempered glass-t? Kiirta a telefon hogy az ronthatja a müködést. Van ezzel kapcsolatban tapasztalat?
- Valahogy rá lehet venni a kamera zoom szintjeit, hogy ne 0.1 tizedes pontossággal lehessen állitani? Számomra lényegtelen, miközben 10.0 és 10.1 között ugye hatalmas képminőségbeli romlás van (éjszaka meg főleg) és eltart egy darabig mig 10.0ra be tudom állitani
- Vezetéknélküli gyorstöltő csak a CP60 jó hozzá? Design meg a szin nem tetszik. Más gyártóét lehet használni?[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tibcsi0407 #4770 üzenetére
Köszi, plusz egy kérdés még, hogy a mindig aktiv kijelzőnek 2 módja van, mindig aktiv vagy egyáltalán nem aktiv. Olyant nem találtam, hogy akkor legyen mindig aktiv, ha van bármilyen értesités, van ilyen? LED hiányában hasznos lenne.
-
tobias88888
őstag
válasz tibcsi0407 #4772 üzenetére
Felvillanás egy dolog, de a LED ugye folyamatosan szokott villogni. Itt meg az van, hogy vagy mindig aktiv a kijelző, de akkor az óra mindig ott van és alatta ki kell szúrnod hogy van e értesités vagy nincs. Lehet akkor várni kell a 10-re.
-
tobias88888
őstag
-
tobias88888
őstag
válasz tibcsi0407 #4972 üzenetére
Ez mindig ugyan ott világit? Mert ha igen, akkor 1 év múlva lesz egy kis lyuk alakú elváltozás képernyőn
Plusz nem alap beépitett cucc, szóval akár iszonyatosan is fogyaszthatja az aksit. Azzal kapcsolatban van tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz Samanbacsii #6518 üzenetére
Volte ikon tuti azt jelenti hogy működik is? Nálam a kezdetek óta ott van, nem kértem hogy kapcsolják be. Blue mobile-os (Telekom gondolom) privát számom esetében még nincs Volte.
-
tobias88888
őstag
válasz Szikrabohóc #7472 üzenetére
Nálam is ugyan ez, bár én csak 3 napja kaptam meg a 260at
-
tobias88888
őstag
Arcfelismeresnel sötétben felnyomja maxra fenyerot a telefon, gondolom hátha a megvilágított arcot felismeri. Persze ez egyszer sem jött össze neki, de a szem kiegetese igen. Ez kikapcsolhato vagy beépített android feature?
-
tobias88888
őstag
-
tobias88888
őstag
Már jön a cikk, hogy a P20 Pro-ra is jön az Android 10 és minden telefon megkapja ebben a hónapban, miközben én még mindig nem kaptam meg
-
tobias88888
őstag
Megjött a 173as végű 10es frissités végre nekem is. Persze ami miatt leginkább akartam, az összes google app sötét módja az pont nem müködik. Már 9nél is pár sötét volt, de a google kereső, forditó és a gmail nálam továbbra is fehér. Volt már wipe cache is meg app letiltás, de egyik se segitett. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #7897 üzenetére
Aha, hogy külön gmail verzió van 10re és 9re, érdekes. Upgrade után egyből automatikusan elindulhatna a google play-es frissités is, vagy legalább kiirhatná hogy ajánlott. Translate és a google app még mindig fehér maradt...
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
Korábban kérdeztem de nem jött válasz. Android 10el másnál is világos marad a google kereső és a forditó? A többi app átvált sötét módra de ezek nem. Wipe cache már megvolt, telefont ezért nem tenném újra.
-
tobias88888
őstag
válasz Sztyepadzso #8182 üzenetére
"Ha jól tudom, akkor a google még nem frissítette minden appját a Dark modra.
De nekem a kereső(ha arra gondolsz, ami egyszerű "G" ikonnal van jelölve) már sötét."Na ez a probléma mert letiltottam és újra feltettem (10.94.12.21.arm64), de még mindig fehér a háttere. Forditónál is ez a helyzet. (6.5.0.RC04.292618770)
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz tobias88888 #19362 üzenetére
Rávettem magam én is. Egyből egy google szolgáltatások adattörléssel kezdtem. Kb minimális változtatás van, de nem fogyasztja jobban az aksit. (Persze fogy az magától, 2.5 éves és főleg gyorstöltőzés volt, 60% körül jár). Ami zavaró volt hogy az értesítések résznél kb resetelődött minden, de pillanatok alatt be lehet állítani.
Ez az értesítés elválasztás dolog inkább zavaró, hosszú távon is az lesz azt hiszem. Nagy kezem van, focilabdát 2 újjal meg tudom fogni, de bal felülre egy kézzel felnyúlni ennél a telefonnál nem egyszerű az fix.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz jegenye77 #23035 üzenetére
Használtam már olcsóbb sportkamerát (50 ezres) és a p30 pro-t is tengervízben (tok nélkül). Hasonló minőségű lett a kép, sok különbség nem volt (egyik se szuper)
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz Piotor #22393 üzenetére
Elvileg van már 219es update is. Nekem továbbra is 149 pedig 7 hónap alatt simán meg kellett volna kapjuk a 169et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs