- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
P20 Pro-t anno 220volt-nál vettem (személyes átvétel volt), ott a srác kihozta, akkor vágta fel, és töltötte a garjegyet. De nyilván ki kell bontaniuk, ha futárral jön. Ez még nem zavar(na), csak nehogy kiállított/beszedett példányok legyenek...
Kíváncsi leszek, mi jön.
Gondolom majd úgyis beszámolsz itt, ahogy én is... -
-
törölt tag
-
Foose
addikt
Köszi! Nyilván a kettő között nagy a különbség. Sosem ejtettem még el,de szeretnék rá továbbra is vigyázni. Robosztus? Hát,ebből a szempontból ez nekem nem baj,eleve lapát kezem van
Oké,nyáron rövidnadrágos időszakban biztos nem a legjobb választás. Nekem is az aurórakék verzió van,most így hirtelen nem tudom elképzelni,milyen lehet a tokkal együtt,de hátha van róla kép neten. Aham,akkor erre gondolsz?!
-
Tomi0703
addikt
es (#8912) Black_Raven: Milyenek vagytok.
Lehet igazat mond. Megkerdem a Mediat, hogy tudnak-e ezzel kezdeni valamit. Ha nem akkor hagyom, nem lenne jo ha letiltanak a mobilt.
Ha mar itt vagyok. P30-am van. Be lehet valahol allitani, hogy ha a kepernyo kozepen lehuzom az ujjamat, akkor az allapotsav jöjjön elo? Mint Miui-n. Vagy ez az o sajatossaguk?
-
bandigyerek
senior tag
6Mpx ( 3648x1680 ) képpont vs. 10Mpx (3648x2736 ez "mondjuk" egy 4K-nak csúfolt UHD TV felbontása) képpont.
Ha csak telefonon fogod visszanézegetni, vagy monitoron, TV-n de nem nagyítgatsz bele bolhát keresni, a 6 megapixel is bőven elég, főleg ha tetszik a széles képarány. Ha szerkeszteni fogod, akkor a 10Mpx. A 40Mpx még "részletgazdagabb" ( 7296x5472 ) képet jelent, de elveszted a zoom funkciót. Viszont a tapasztalat pótolhatatlan!
Remélem tovább növeltem a zűrzavart a fejedben... -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Van 1-2 hibája, de melyiknek nincs, viszont lehet vele remek képeket csinálni : Flickr album
-
Aryon87
félisten
Mind2 telot hasznalom ha elmegyek fotozgatni. A Mi8 az inkabb masodtelo, na meg regen azt szerettem volna nagyon, most sikerult is hozzajutnom
Amugy hatalmas a difi a 2 telo kozt, es vannak helyzetek, mikor a Mi8 jobban kijon mint a P30Pro.. Sot, parom Honor20Pro-ja is..
A szinhusegrol nem is beszelve. P30Pro-nak nagyon nem jo az RYYB megoldas... -
zsizsef
senior tag
-
-
knox83
senior tag
Szia,
Amikor októberben eladtam a p20 prot gondolkodtam a oneplus 7 pron is, végül maradtam az ismert vonalon és p30 prot vettem. Szerintem kamerában jobb, de ez szubjektív vélemény. Én nem tapasztaltam semmilyen hibát, bugot emui 10 ben sem. Harmadik huawei telefonom szóval nekem az emui fekszik. Nagyüzemi fotózás nálam nincs de van pár kolléga itt akiknek a képeit meg tudod nézni, azok elég meggyőzőek lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest