- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz
DonDragonka #9816 üzenetére
Nálam már odáig fajult, hogy egyáltalán nem csatlakozott a wifire. Nem engedélyezett eszköz vagy valami ilyesmi baja volt. De egész nap !-jel volt. Sőt,a szomszéd wifijén is.
De másik telefon hotspotra sem akart csatlakozni. Nekem is a hálózati reset segített. Teló és router restart nem. Most egyelőre jó. -
Hovi
aktív tag
válasz
sfdrakex #6467 üzenetére
Hát én nem merek rányomni, s nekem eddig nem is jelezte. Igaz, Telekomos a telcsi. Én telcsivel fizetek, ezen bankolok. S ha nem menne rajta a fizetés, hát nem volna őszinte a mosolyom. Úgyhogy majd a végleges pont jó lesz nekem. Amúgy emlékeim szerint ilyet még nem csinált a Huawei, hogy nem 100%-os verziót szabadított rá a népre.
-
Hovi
aktív tag
válasz
nemos71 #6387 üzenetére
Na most akkor hogy is van ez? A 10-es android egy végleges előtti teszt verzió amit most kiszórnak boldog-boldogtalannak? Miközben van ami lehet nem is 100%-os. Ha igen, akkor ez számomra kissé aggasztó. Vagy akik megkapták, valahol-valamikor jelentkeztek valami béta programba???
-
Hovi
aktív tag
Nekem is megjött, de megy is vissza. Nem zár össze rendesen, bár az újlenyomatot érzékeli, valami nagyon gagyi műanyag van rajta, mert miközben próbáltam összerakni, tele lett karccal. De a karcot leszámítva is fura a kijelző ezen keresztül. +csúszós mint a ...
Ez rossz reklám volt! -
Hovi
aktív tag
válasz
klimokrisz #6264 üzenetére
Köszi!
-
Hovi
aktív tag
válasz
klimokrisz #6261 üzenetére
Ujjlenyomatolvasó is megy az üveg alatt?
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok. Mediamarkt clearplex fóliáról vélemény? Előlap +tok. Sajnos már a harmadik fólia jön fel a képernyő széli hajlatnál. Pedig a legjobbakat vettem.
Vagyis nem feljön, hanem látszik a hajlatnál a levegő x nap mulva.
Talán a clearplex stabilabb lenne. -
Hovi
aktív tag
Ez nekem is így van. Mate 10 pron látszott a híváslistában is ha az "i" piktogramra kattintottam az adott személytől az összes rögzített hívás. Vagy a tárcsázóban ott volt a menü hogy "rögzített hívások". Itt meg csak a hangrögzítőben látszanak a rögzített hívások. Pedig elméletileg ua a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest