Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
Sziasztok! Fél napja használok egy P30 Pro-t, viszont olyan problémám van vele, hogy a WiFi nem igazán jól működik. Rácsatlakozok a router-re és kis idő múlva teljesen random kirak egy felkiáltójelet a WiFi jel mellé és átvált mobilnetre, amiről nem is vált vissza csak újraindítás vagy repülő mód ki/be után. Mint írtam fél napja használom, ezalatt 4x előjött ez a hiba. Erre esetleg van valami megoldás?
-
siskad
őstag
A telefonnak biztos hogy nincs baja, van itthon egyébként egy Nova 5T is, és érdekes módon azon is pont ugyanez van. Van még a routeren Xiaomi illetve Samsung is, azok tökéletesen működnek a routerrel.
(#9802) aureeel
Sajnos nem oldotta meg ez sem.(#9805) AtHoS
Igen, azt én is észrevettem, hogy ha kikapcsolom a mobilnetet hiába marad ott a felkiáltójel, műkődik normálisan, aztán el is tűnik. Illetve a Nova 5T-ben nincs sim kártya és ott is ugyanúgy ott a hiba, egyszer csak felkiáltójeles lesz a WiFi (és egyébként tökéletesen működik tovább, hiába írja hogy nincs internet), csak ott ugye a kártya hiánya miatt nem tud átmenni mobilnetre. -
siskad
őstag
Az lehetséges. Most felnéztem reddit-re, és a mai nap folyamán többen is írták, hogy ugyanez a problémájuk (Mate 10 Pro, P30 Pro, Mate 30 Pro)
(#9813) DonDragonka
Teljesen tisztán telepítettem mindent, úgyhogy nálad sem a phone clone-al lesz probléma.[ Szerkesztve ]
-
siskad
őstag
Sziasztok! Utóbbi pár hétben nem követtem a topikot. Ma fedobta a 10.1-es frissítést. Mik vele a tapasztalatok? Akku, kamera hogy alakult?
-
siskad
őstag
A Chrome nektek is elég gyakran lefagy mostanában? Ha csak simán kilépek (de a futó alkalmazások közül nem törlöm) és visszalépek általában megy tovább.
-
siskad
őstag
válasz Májkülnájt #12080 üzenetére
Én a kameránál nem látok változást, az akksiidő szerintem kicsivel jobb lett.
-
siskad
őstag
válasz MiklosSaS #12986 üzenetére
A Note üzemidőben ehhez képest eléggé elmarad, max 5-5,5 óra SOT, a kamerája szerintem teljesen rendben van a P30 Pro-hoz viszonyítva is, viszont az 5x-ös zoom hiányzik belőle nekem. A Note átlagos használatnál is eléggé melegszik, a P30 Pro ahhoz képest semennyire sem. A Note kisebb mérete viszont kézreállóbb (ugye nekem a sima van, nem a +) Igazából sokat gondolkoztam rajta, hogy melyiket tartsam meg, mivel a Note S Pen funkciói nagyon tetszettek, illetve hasznosak is, de végül csak arra jutottam, hogy mindennapi használatra számomra jobb a P30 Pro, így azt is fogom megtartani.
-
siskad
őstag
válasz Sztyepadzso #13115 üzenetére
Ez nagyon tetszik, esetleg le tudnád írni, hogy milyen beállításokkal készült?
-
siskad
őstag
válasz Sztyepadzso #13118 üzenetére
Köszi
-
siskad
őstag
válasz szemesi69 #13127 üzenetére
Ezt én is csak megerősíteni tudom sajnos. Volt egyszer, hogy postán jött a telefon amit Hardverapron vettem, majd mikor állítottam volna be a telefont, kérte az előző google fiókot, illetve annak jelszavát. Ha nem a beállításokból csinálod a resetet, akkor sajnos ez van. Nálam volt olyan lehetőség is, hogy az előző zárképernyő mintát kellett megadni (ugye nálad ez a jelszó), azzal próbálkoztam, mivel az eladó nem akart segíteni ebben, azt mondta ő mindent törölt (csak ugye nem a megfelelő módon). Szerencsém volt, mert kb 3. próbálkozásra kitaláltam, mert nagyon egyszerű volt a minta, így tovább léphettem, és nem lett kuka a telefon.
-
siskad
őstag
válasz Black_Raven #13130 üzenetére
Igen, menüből kéri a jelszót, gondolom azért nem is onnan csinálta.
-
siskad
őstag
válasz Ferenczi Áko #13184 üzenetére
Én úgy tudom hogy nem lehet kikapcsolni, hogy ne mutassa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest