- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Ixion77 #2494 üzenetére
Az utolsó 4?
(#2495) 2ofthem
Akkor ez egyezik. Bár lehet az mindenkinek egyezik?
Szerintem az első 4 mindenkinek ugyanaz. Valami más lesz itt a téma.
Serial alapján menne?
Tegnap írtam a Huawei-nek. Az angolnak, mert a magyar sz*rt sem tud. Kértek serial-t és mondták, hogy a napokban kapom a frissítést.
Szóval lehet serial alapján megy. -
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2492 üzenetére
Nekem első: 8673 utolsó: 6165
-
Ixion77
addikt
válasz
tibcsi0407 #2492 üzenetére
5377 hétfő
-
Labolt
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hete van meg a teló.
6/128-as, Telenorból. Pár napja már letöltötte a 153-ast.
Spigen Neo Flex Film van fent, gyári smart view flip tokkal. Eddig patent.
A kijelző értesítés nekem nem hiányzik, mert az órára küldi azokat.
-
Nagyezsda
csendes újonc
Sziasztok!
Miután párom, mostmár én is boldog tulajdonosa vagyok egy jég kék 8 gb változatnak. P10eket váltott.
A méretét még szokni kell, de szerelem volt első látásra. Hibát eddig nem tapasztaltam -
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2488 üzenetére
Nekem is
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2488 üzenetére
Ezt egyszerre kaptuk meg
-
tibcsi0407
félisten
válasz
hodostamas #2482 üzenetére
5,1-re kell tenni a zoom-ot és kevesebb a baj.
Na, közben megjött a .153 update.
-
2ofthem
aktív tag
-
T0rnad0
addikt
válasz
"nem talal fokuszt": ez elég sokszor előfordul zoomnál
-
kekedi
senior tag
válasz
Hát ez jó gáz (már bocsi), főleg, hogy a zoom az egyik "névjegye" a telefonnak.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
Köszi a gyors választ
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
5x zoomnál ez normalis jelenseg h ugrál a kamera? -
ferrari0819
tag
Nekem ez a tok vált be üveg mellé amit ajánlok. Előtte egy spigen volt ami 5 üveget nyomott föl, ez nagyon be vált és elképesztő slim hatása van a toknak a spigen után. Ahogy nézem szállítással együtt itt van a legjobb áron. [link]
-
Bélaaaa
őstag
Én most kaptam meg a 153-as frissítést (OTA-n), ebben a pillanatban...
-
yodee_
őstag
válasz
ferrari0819 #2472 üzenetére
-
ferrari0819
tag
válasz
#91166208 #2474 üzenetére
Én Spigen SGP Rugged Armor tokot vettem a speedshop-ban és 5 üveget nyomott föl.
Így vettem egy gyári TPU Huawei tokot és a MM-be Hama üveget és így tökéletes. De ha ez sem lett volna jó, azért be szereztem egy Spigen HD fóliát, de az most csücsül a fiókban egyenlőre. -
poczy
csendes tag
válasz
ferrari0819 #2472 üzenetére
B@szkii....Működik! Köszönöm!
Magamtól sosem jöttem volna rá! -
yodee_
őstag
válasz
ferrari0819 #2470 üzenetére
És ha össze csiped?
-
poczy
csendes tag
A 153-as frissítés óta nem tudok widgeteket elhelyezni a képernyőre. Nálatok működik, vagy csak én vagyok balfék ?
-
hodostamas
addikt
válasz
realmadrid #2466 üzenetére
Igen, 1-2 óra és már alig látod. Felraktam a nem tokbarátot. Reggelig nem rakom rá a tokot hogy száradjon.
Nyugodtan tapizhatod
Hál istennek két helyen ahol nagyobb ütést kapott és sérült a régi fólia, alatta makulátlan a kijelző
-
realmadrid
aktív tag
válasz
hodostamas #2457 üzenetére
Majd írj, hogy végződött az ügy.
Clearplex felkerült az enyémre is.
Ne nagyon tapizzam reggelig a fóliát, hogy alaposan megkössön a zselé alatta, mondta a pultos fickó.
Remélem szép áttetsző lesz, most még kissé "zavaros".
Nektek is ilyen volt frissen ? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Renwick #2464 üzenetére
Maga a Dual-view több verzióban is benne van. Egyes verziók áprilisi, míg mások májusi biztonsági csomaggal vannak kiadva.
Kézzel is telepíthető az update OTG-ről egyébként, de akkor törli a tárhelyet, azt meg nem mindenki szereti.
Lehet csinálok majd egy Hisuite backup-ot és úgy frissítek majd. -
Renwick
őstag
Btw pont tegnapelőtt adott ki közleményt a Huawei a dual view frissítésről, mint feature update-ről. Ebben szó szerint ez áll:
"Várhatóan május végén lesz elérhető a Huawei P30 zászlóshajó-szériájának legújabb frissítése, a Dual-View mód."Én ebből arra következtetek, hogy az összes SKU-ra a teljes rollout május végéig tart majd.
-
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #2462 üzenetére
Az első mondatoddal teljesen egyetértek. Inkább ezen menjen a ,,vita" mint valami óriási hibán!!
A kamera így sem rossz amúgy. Mire kiismerem egy nagyobb szoftverfrissítés után kezdhetem előről.... A Pro módon eléggé észre lehet venni a nagyobbacska kamera foltozást.... -
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #2461 üzenetére
Jól van az, pont az a lényeg, hogy ez a legkomolyabb probléma a telefonnal.
Egyébként a fenti 162-es update nem csak ilyen parasztvakítás lesz, elég sokat pofoznak még most is a kamerán. -
rolandrepasi
tag
Teljesen úgy bántok ezzel a frissítés témával, mintha állandóan valami egetrengető újdonság lenne benne.. Jó van hogy javítanak valamit , vagy kitalálnak valami extra hasznos dolgot, mint utólag a kettős kamera módot.... 😁 de általában google biztonsági frissítés és kész... Ezért megéri aztán napokig, hetekig ezen rágódni.... Majd jön ha jönni akar.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jano_77 #2459 üzenetére
Eláruljak valamit? OP6-nál most kb 3-4 hónapig semmilyen stabil frissítés nem jött. Most a bemutató előtt kiizzadtak egy totál haszontalan frissítést. Ez az idei teljesítményük.
Na ehhez mit szólsz?
Itt most nem mással van a gond csak az, hogy pár nap eltéréssel kapjuk meg egymáshoz képest a frissítéseket. Nyilván a fórumlakók türelmetlenebbek az átlag felhasználónál, ezért is adunk hangot ennek, de ettől még nem lesz rossz a telefon.
A másik dolog pedig az, hogy nem árnyalattal, hanem nagyságrendekkel jobb képet készít a P30 Pro. -
jano_77
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2454 üzenetére
"Az, hogy össze-vissza kapjuk a frissítéseket, nem más, mint a Huawei tökéletlensége."
Na hát lehet, hogy pont ez fogja elbillenteni a mérleg nyelvét ismét az OP7 Pro irányába, mert miért is válasszak egy olyan telefont, ami ugyan azt tudja - lehet, hogy árnyalattal jobb képeket - de a frissítés az elég instabil, ingatag lábon áll, ahogy nézem és olvasom.OP-nál ezzel sosem volt gondom.
-
hodostamas
addikt
válasz
realmadrid #2456 üzenetére
Igen, es utestol is ved, tesztelve. Ma megyek csereltetni.. Sajna nem segitett a hajszarito se.
-
realmadrid
aktív tag
Mindenki elégedett, akinek Clearplex védelem van a telóján? Ma rakatnám fel ugyanis. MM.
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2454 üzenetére
Ok, nem akarok okosabb lenni. Az eddigi tapasztalataimat írtam le
-
tibcsi0407
félisten
Ahol van Project Treble gyári támogatás, ott már nem működhet így, mivel a Vendor (szolgáltatói FW) külön partíción van és egymástól függetlenül frissül a rendszer és a szolgáltatói szarok. Android 8-tól kezdve minden új telefonon kötelező volt a támogatás gyártói oldalról.
Már nekem is jött az EMUI-tól független Telekom-os frissítés, de volt, hogy csak az EMUI frissült és a Telekom firmware maradt a régi.Még több info: [link]
Ezen nincs mit magyarázni tovább.Az, hogy össze-vissza kapjuk a frissítéseket, nem más, mint a Huawei tökéletlensége.
-
Renwick
őstag
Mondjuk abban továbbra sem látok sok rációt, hogy ugyanarra a készülékre a HiSuite-on keresztül lejön egy frissítés, OTA-n meg nem, de annyi baj legyen.
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2449 üzenetére
Ahogy írtam, semmi rendhagyó nincs benne.
Maradjunk annyiban, hogy minden más gyártónál akkor fordítva működik. Mindenhol arra panaszodnak, hogy hetes csúszásokkal kapják meg a szolgáltató által végre jóváhagyott frissítéseket.
-
Renwick
őstag
válasz
tibcsi0407 #2447 üzenetére
Bizony, telekomnál pl. szépen külön jönnek OTA-n az OEM által kiadott frissítések és carrier configuration update-ek.
-
485
aktív tag
Mate 20 pro vagy p30 pro? Döntésképtelen vagyok. Megéri az a plusz kb 60ezer?
Memória, méret, proci ugyanaz, kb kamera is.Mit gondoltok? Valaki váltott mate20pro-ról p30pro-ra?
-
Geri89
aktív tag
Itt akkor ez a rendhagyó eset van
Az enyém Telenoros vásárlás, és a frissítés első napján megkaptam a frissítést (még valamikor a múlt héten..).
Ixion77 fórumtárs, aki állítása szerint Bp-n a Huawei-nél vásárolta a készüléket, csak tegnap előtt kapta meg a frissítést (ide írta be 13-án).. Szóval szerintem ez nem ettől függ ennél a készüléknél..Az én szolgáltatós telóm előbb kapott frissítést, mint a hivatalos, Huawei-től származóEnnél a telefonnál szerintem ugyan az a szoftver, nincs külön szolgáltatós..
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2445 üzenetére
Jó, ebből most egy szót se értek, de nehogy már a szolgáltatói frissítések előbb érkezzenek, mint a nem szolgáltatói készülékekre!
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2443 üzenetére
Na! Ez így nem teljesen igaz. Általában később (van, hogy hetekkel később) jön meg ugyanaz az update, mint a nem szolgáltatótól vásárolt készülékre. De volt már fordítva is, viszont az igen ritka, rendhagyó eset.
-
csubííí
senior tag
Frissítésnél mennyire hátrány
ha hátrány egyáltalánaz, hogy szolgáltatótól vásárolt és nem függetlenül? -
Aryon87
félisten
válasz
Azurooandrew #2433 üzenetére
Remelhetoleg a hetvegen mar teljesiteni tudom ezt...
-
Ixion77
addikt
válasz
hajasmackó #2435 üzenetére
Cserébe most akkor sem mindig villan fel, amikor kellene neki...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
hajasmackó #2435 üzenetére
Nekem még mindig semmi. Már van .158 is
-
mateo91
tag
Sziasztok, p30 promra rendeltem egy Spigen NOE Flex HD kijelzővédő fóliát.
Fel is raktam ahogy a videón mutatják viszont olyan problémám van hogy mintha szemcsés lenne a kép, fehérnél a legzavaróbb.
Valakinek bármi ötlet, vagy idővel eltűnik ? -
hajasmackó
csendes újonc
Hétfőn kaptam meg a 153-as frissítést. MM-ben vásárolt Vodafone kártyával használom.
Korábban írták páran, hogy az ujjlenyomat érzékelő indokolatlanul felvillan, ez a frissítés után már nem csinálja! -
realmadrid
aktív tag
válasz
tamas.varga5 #2427 üzenetére
Nekem is tegnap jött autómatikusan, vodára.
-
hito
nagyúr
Lehet, hogy fordítva kellett volna...kinek van már meg?
-
hito
nagyúr
Van még valaki rajtam kívül akinek nem érkezett még meg a 153-as update?
-
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #2403 üzenetére
Hát nem ájultam el a OP7 Pro-tól, szóval nehéz döntés lesz. Pláne hogy szépen esik a P30 Pro ára is, majdnem ugyanabban az árban van már most a 2 telefon.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
realmadrid #2422 üzenetére
Legyen benne, hiszen Te azt szeretnéd, hogy mindig fussanak.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2421 üzenetére
Akkumulátor/manuális kezelésben ? Ott ne legyen benne az automatikusan induló programokban ?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
realmadrid #2420 üzenetére
Automatikus indításnál tedd manuálisan on-ra az összes kapcsolót a kérdéses alkalmazásoknál.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, hol tudom beállítani, hogy hamarabb jöjjön Gmail-Viber értesítés ? Tablet, céges telefon szinte egyidőben jelent, de ez csendben van, vagy később reagál. Ha megnyitom azonnal jelez, alvóban nem igazán...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #2415 üzenetére
Valami adatspórolós üzemmód nincs bekapcsolva?
Szerk. Megnéztem, intelligens adat megtakarítás.
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok,pici segítség rám férne,az értesítési sávon,ha jól gondolom, na mindegy,a telefon legtetején nem tudok rájönni,mi az az ikon,ami az NFC mellett van közvetlenül. Kis kör,a jobb alsó sarkában valami bigyóval. Leginkább az adatkapcsolatra hasonlít,de az nem aktív nekem otthon. Köszi a tippeket előre is! -
hito
nagyúr
Ismét írtam nekik, most már azt írták, hogy ez ilyen, csak ennyit mutat.. Miután megírtam, hogy korábban itt kaptam az infót, hogy jó lesz, írták, hogy sorry, korábban félretájékoztattak
Hiába ilyen készülékem van, ez elég gusztustalan és azt kell mondjam, tipikus Huawei hozzáállás. Félvállról, csak lazán, úgyse lesz következménye viselkedés. Sajnos vég nélküli a hasonló történetek száma velük kapcsolatban. -
Geri89
aktív tag
válasz
realmadrid #2409 üzenetére
Sziasztok! Szóval a Smartview tok...Én igaz nem netről rendeltem, hanem helyben vásároltam, de ahogy a tokba tettem, működött tökéletesen. Semmit nem kellett kapcsolni, magától érzékelt mindent..
VISZONT! Azt tudni kell, hogy tokon keresztül az értesítés kezelése szégyen.. Csak a nem fogadott hívást, sms-t jelzi a kijelzőn becsukott állapotban, egyéb értesítéseket (pl. gmail, gyári email, messenger, viber, stb..) nem..Az ügyfélszolgálatnak írtam, először azt írták, hogy a következő frissítésben javítva lesz.. Múlt héten ugyebár a frissítés megérkezett, de változás nem történt.. Ismét írtam nekik, most már azt írták, hogy ez ilyen, csak ennyit mutat.. Miután megírtam, hogy korábban itt kaptam az infót, hogy jó lesz, írták, hogy sorry, korábban félretájékoztattak.. szóval ez szerintem gáááz.. A tok nem rossz, de ha tudom, hogy ilyen, nem biztos, hogy ilyen választok.. (én 7000-ért vettem helyi GSM boltban)
-
jano_77
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2405 üzenetére
Ezt nem is tudtam
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2405 üzenetére
Na jó, itt végem
-
tibcsi0407
félisten
Oneplus jó telefonokat csinál, de amíg 500 Euro körül volt az áruk, addig elnéztük azt, hogy nem minden szempontból tökéletesek. 700 Euro fölött viszont már más ligában kell játszani.
Így a Qi töltés hiánya, a gyengébb kamerák (ez borítékolható. Jó eséllyel csak a Pixel 4-nek lesz esélye jobbat felmutatni idén ), kisebb akku számomra a P30 Pro felé billentette a mérleg nyelvét.
Valamint az is, hogy a Pie frissítés óta az OOS sem a régi jó tiszta Android rendszer, amihez hozzászoktunk. -
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #2399 üzenetére
Persze, majd a tesztekben kiderül az igazság. Mindenesetre kíváncsian várom, mert a Mi 9, P30 (Pro) és S10(+) mellet a OP7 az esélyes a következő telefonomnak.
Ahogy írod is: a kijelzőnél nem csak a felbontás számít (sőt nekem szimpatikusabb is a kisebb felbontás), hanem a fényerő, frissítés, színhelyesség, stb.
@hito: nem tervezek Reno-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Facebook és Messenger
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest