Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

hito
nagyúr
Ismét írtam nekik, most már azt írták, hogy ez ilyen, csak ennyit mutat.. Miután megírtam, hogy korábban itt kaptam az infót, hogy jó lesz, írták, hogy sorry, korábban félretájékoztattak
Hiába ilyen készülékem van, ez elég gusztustalan és azt kell mondjam, tipikus Huawei hozzáállás. Félvállról, csak lazán, úgyse lesz következménye viselkedés. Sajnos vég nélküli a hasonló történetek száma velük kapcsolatban. - 

Aryon87
félisten
Inkább ilyet vegyél, itt egyszerre tudod tölteni (lassú töltés) és zenét is hallgatni, ugyanis a Huawei megoldotta ennek együttesét más gyártóval ellentétben.
A PC módhoz való cuccos jó, de számolj azzal, hogy kell külső hűtés is, mert a kütyű is és a teló is igencsak melegedik, legalábbis nálam M10Pro esetében így volt. Nekem a cucc 2 hónapig bírta, a kábel megtörhetett. Viszont ha van okostévéd, akkor vezeték nélkül is képes a kivetítésre, és ha szerzel egy OTG átalakítót, akkor a vezeték nélküli billentyűzet és egér és megy vele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - További aktív témák...

- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
 - 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
 - Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
 - Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként kamera app adattörlés megvolt. Nem segített.

ezt cáfolnám nekem müködik!

és TMX a szerviz akik egy akufedelet nem képesek nekem visszaragasztani hibamentesen. Most megy vissza 3x-ra