- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ZoliM@ster #6536 üzenetére
Nálam a hívásmegszakadás csak akkor volt, ha a VoLTE aktiválva volt.
A Telekom azt állította, hogy megoldották a problémát, de nagyon nem sikerült nekik.. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Con_Sole #6348 üzenetére
Szerintem azt anélkül is fel tudnák fedezni, ha van benne valami. Azért egy kormány, vagy egy titkosszolgálat tutira elemeire szedi a megjelenés pillanatában a telefont és a rendszert.
Hiszen a teljes ROM-ot le tudod szedni, ki tudod bontani és mount-olni bármikor a system-et egy linux rendszeren. Ott pedig már széttúrhatsz benne mindent.
Inkább csak az emberekre szeretnék erőltetni a saját dolgaikat, ennyi az egész. Szerintem ez hülyeség, de ők tudják. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Con_Sole #6346 üzenetére
Nem igazán, hiszen a Mate 30 Pro-n sem nyitható.
Kb 60 dollárért kapsz hozzá nyitókódot, de ez nem igazán népszerű, így nincs nagyon mozgás.
A Huawei nagyon komoly jelenlétet képviselt egy időben az XDA-n, aztán valamiért nyomtak egy hátra-arcot és bezártak minden kaput. Nagyon furcsa volt, mai napig nem érti senki.
Volt fasza OpenKirin kezdeményezés, egész jó ROM-ok jöttek, voltak MOD-ok is, aztán egyszer csak puff, mindennek véget vetettek. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Macika66 #6256 üzenetére
Paypal-nál volt, hogy 200 dollárt buktam, mert nem nekem hittek, hanem a Gearbest-nek.
A Gearbest szánt meg 2 hónap piszkálás után és küldte újra a telefont..
Úgy,hogy a nyomkövetésen látszott, hogy megakadt a csomag Hollandiában hetek óta.
Míg az Alipay mindig a vevőnek ítél, ha a nyomkövetés bizonyítja, vagy nincs követés.
Arról nem beszélve, hogy az Alinál az eladó nem kapja meg a pénzt, míg jóvá nem hagyod, hogy megérkezett, vagy le nem jár a protection time. Így érdekük normálisan bánni a vevővel. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Samanbacsii #6254 üzenetére
Alin is ugyanaz a hivatalos Nillkin shop van jelen.
Egyébként ha már itt tartunk, akkor az Alipay és maga az Ali megbízhatóbb, mint az a eBay, vagy Paypal külön külön. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Samanbacsii #6252 üzenetére
Amíg itt kéred minden második napon, már rég úton lehetne a Tiéd.
-
tibcsi0407
félisten
OP7T Pro Mclaren-re váltok.
A P30 Pro-t a feleségem kapja meg. Nagyon megszerettem, egy rossz szavam sincs rá, csak egyszerűen a Mclaren külseje nagyon megtetszett és úgy döntöttem, hogy arra ruházok be.
Sokáig Mate 30 Pro-ra szerettem volna cserélni, de az a félelmem vele, hogy Trump meghülyül és jövőre 50 ezerért sem tudnék belőle kiszállni. -
tibcsi0407
félisten
Új update lesz, valaki megkapta már?
System:
Adds the Huawei Share Feature, supporting connections with smart display products, for an enhanced home viewing experience. Adds the floating window feature for AppAssistant, for earlier access to Game Acceleration, Uninterrupted gaming, Mistouch prevention, and other services.
Camera:
Optimizes the quality of photos taken using the Super filter in Portrait mode for better bokeh effects.
Smart Assistance:
Adds firmware update support for all Huawei digital headsets via the Digital headset feature in Settings.
Security:
Integrates Android security patches released in September 2019 for improved system security. -
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #5931 üzenetére
De mit kellene látnod, ha csak egy patch?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #5929 üzenetére
Pár napja írták, hogy jött egy patch.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ferrari0819 #5918 üzenetére
Főverzióváltás után mindig hasznos egy HR.
-
tibcsi0407
félisten
Public beta Kínában indul lassan. [link]
-
tibcsi0407
félisten
Mindjárt elalszok a Google eventen.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Black_Raven #5776 üzenetére
Szerintem nem verziófüggő. Lehet újra kellene indítani.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Black_Raven #5774 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Black_Raven #5770 üzenetére
Ez furcsa. Most irigy lettem. 😂
Én bezzeg vakulok meg tőlük. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Black_Raven #5765 üzenetére
Lehet kozben valtozot, de tudtommal az official sötét témákat csak a Samsung támogatja pitén. Instagram sem fekete.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
mjani1172 #5678 üzenetére
Persze, annak is meg volt a varázsa egyébként. Szerettem a közösséget is kovácsolni a fórumon, egész jó voltam benne. De sajnos már az engergiámat és az időmet máshogy kell csoportosítanom.
Bár ennek köszönhetően már drágább telefonokra sem kell nemet mondani.
Ha nem vehetnék mondjuk egy aktuális flagship-et, anyagi, vagy bármilyen okok miatt, akkor tuti OP7T lenne a választott, vagy Pixel 3A, esetleg egy MI9T.
Ha még kisebb budget lenne, akkor egyértelműen Redmi Note 7. 150 alatt nem tudnék olyan Huawei-t mondani, ami megmozgatná a fantáziámat. -
tibcsi0407
félisten
Mindeközben: [link]
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Black_Raven #5543 üzenetére
Teljesen más lesz a menürendszer, a gyorskapcsolók, az animációk. Átszabják a launcher-t, a kamera alkalmazást is.
Kap system-wide dark mode-ot, ami a külsős alkalmazásokat is feketévé varázsolja, stb. Elég hosszú a lista. -
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Aryon87 #5511 üzenetére
Kicsi esélyt látok arra, hogy szolgáltatónál legyen.
Nem feltétlenül van rá racionális érvem. A képfeldolgozás még ehhez képest is javult, a videó is. Engem a Kirin 990 teljesítménye nagyon lenyűgöz.
Egyékbént ha nem úgy jön ki a lépés (hogy az asszony megkapja az enyémet), akkor nem veszem meg. -
tibcsi0407
félisten
Bakker, lehet beújítok egy Mate 30 Pro-ra (Ha majd kapható lesz..). Beszugerálta magát az agyamba. Ehhez már csak az kell, hogy az asszonynak tudjam adni a P30 Pro-t.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Aryon87 #5326 üzenetére
Az a baj, hogy sok olyan van.
Remélem a P40 Pro már HarmonyOS alapú lesz. Ha már Google nincs, akkor jöjjön egy harmadik oprendszer. Addig is az App galleryre 1 Mrd USD-t szán a Google, szóval fel fogják futtatni szépen.
A bemutató végén beszélt róla. Elég fasza kis platformot alakítottak ki a fejlesztőknek, szóval szerintem vonzó lesz ez így is. -
tibcsi0407
félisten
Végignéztem a live eventet a Mate 30-ról. Van brutál videós tudás, félelmetes képességek, Google nincs.
Bár nálam nem létfontosságú. Majd P40 Pro-nál meglátjuk, hogy ott mi lesz a helyzet, de ha ezt a tudást belepakolják, akkor izgalmas lesz a jövő tavasz is. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Tesztelo.hu #5312 üzenetére
Egy átlag dohányos ennyit költ egy évben cigire.
-
tibcsi0407
félisten
Az igen! : [link]
-
tibcsi0407
félisten
Nekünk is jó lenne: [link]
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Black_Raven #5169 üzenetére
Nekem kicsit hiányoznak a Huawei-en.
Kb ez a legnagyobb problémám a telefonnal. Ilyen stabil telóm még nem volt, a Oneplus az OOS-sel a fasorban sincs ehhez képest.
Közben itt is van a reakció: [link]
Őszintén szólva én más ökoszisztémával is ellennék, ha a mindennapi alkalmazásokat ott is megkapnám. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Black_Raven #5165 üzenetére
Nem érted, amit mondok.
Szabad APK-ként is felrakható a komplett keretrendszer user app-ként. Régen LeEco-n mindig úgy csináltuk, ha nem akartuk az OTA-t és a gyári rendszert szétb*szni. De Xiaomi-n is működött.
Ma már nem divat, mert szinte minden telefonon van GPSZ.
Itt egy példa, hogy értsd is: [link]
Nem agysebészet és működik is szépen. Sőt, néha még jobb is, hiszen a rendszer el tudja kaszálni, nincs felesleges merülés a Google szarjai miatt. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Black_Raven #5163 üzenetére
Igazából user app-ként is fel tudod telepíteni egyesével a Google-höz tartozó APK-kat és úgy is menni fog. TWRP és minden móka nélkül.
Gyakorlatilag a Google Play keretrendszer a lényeg és maga a Play áruház. Utána már mehet a contactsync és mindegy egyéb is. -
tibcsi0407
félisten
EMUI 10 ETA: [link]
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Roland861010 #5072 üzenetére
Mit kell az alsó képen nézni?
-
tibcsi0407
félisten
Van új P30 Pro is, természetesen csak a színekkel kapcsolatban.
A 990-et is bemutatták, egy szörnyeteg lesz. Sokat fejlődig a SoC által is a videós képesség.
Viszont a P30 Pro kamera szoftveres frissítéséről is beszélt. Mivel csak belepörgettem, így remélem, hogy ez nem az, amit korábban kaptunk. -
tibcsi0407
félisten
IFA live: [link]
-
tibcsi0407
félisten
EMUI 10 hírek: [link]
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Ladybird66 #5032 üzenetére
Igen, innen vettem: [link]
LOL. a hazai Blitzwolf shopot ne vedd komolyan.. -
tibcsi0407
félisten
válasz
ferrari0819 #5029 üzenetére
Nekem Redmi a Airdots van, kb ugyanennyi volt. Imádom!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Tav-Csoves #4971 üzenetére
Ez elvileg működik: [link]
Letesztelem már. -
tibcsi0407
félisten
válasz
VadMagyaros #4962 üzenetére
Hát ott is átb*sznak.
Akkuból sosem vennék nem márkásat. De ez én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!