Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz petya2012 #875 üzenetére
Kikapcsolni nem lehet, viszont ahogy írtam is, használhatsz QC töltőt (2A / 10W töltés), vagy régi egyszerű USB töltőt (1A vagy 0.5A töltés).
Tudja valaki miért kapcsolódik ideiglenesen ki az AOD ha valami az előlapi kamera elé közelre (<5cm) kerül?
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
tibcsi0407
félisten
válasz petya2012 #875 üzenetére
Töltöttem, de inkább csak kézmeleg volt, szerintem ez egyáltalán nem gond.
Külön szerintem nem kapcsolható, de ha egy bármilyen töltőre dugod, ami nem a gyári, akkor lassú töltést fogsz kapni.
Venni akarok Qi töltős asztali tartót, meg egyet az ágy mellé is estére, így szerintem én a gyári gyorstöltést egyébként sem fogom sűrűn alkalmazni.(#876) Ixion77
Azért, hogy a zsebedben ne merítse a telefont, hiszen ott úgy sem látod.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Ricardo
titán
válasz petya2012 #1444 üzenetére
Nekem nem ilyen telefonom van, de szerintem erre egyértelmű válasz nem lesz. A megfelelő értékek beállítása, függ a fotó témájától, az éppen aktuális fényviszonyoktól, és még elég sok mindentől. Nincs olyan hogy beállítod valahogy, és az minden helyzetben a legjobb képet eredményezi.
-
bébi67
aktív tag
válasz petya2012 #1616 üzenetére
Működést nem befolyásolja. Eddig nem jött fel sehol. Annak aki felrakta szintén ívelt kijelzős a telója, azt mondta, hogy a barátnője le akarta szedni róla, de megkezdeni sem bírta. Tokkal használom, nem nyomta fel. Szintén pro. Kikapcsolva a kijelzőt, oldalról belenézve van egy narancsbőr hatása, de bekapcsolt kijelzőnél nem látszik. Ilyen volt a mate 10 pro telómon is.
-
zeus_2k14
senior tag
-
Jano_023
őstag
válasz petya2012 #4423 üzenetére
Szia én egy 128GB vettem ami zsír új volt garanciás minden, 170K-ért. De hozzátenném hogy teljesen kifizetett volt. Én nem vettem volna olyat ami részletre lett vásárolva mert ki tudja hogy a részletet fizeti-e a tulaj rendesen és nem tiltják a készüléket. Ha javasolhatom fizesd ki és úgy próbáld eladni. De ez csak az én véleményem.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz petya2012 #4425 üzenetére
Esetleg ha feladod a hirdetést én azt javasolnám, hogy írd bele hogy igény esetén kifizeted az eladás napján. Elmentek együtt ott megkapod a pénzt a vevőtől és együtt kifizetitek és akkor mindenki nyugodt. És így neked sincsen benne rizikó.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Aryon87
félisten
válasz petya2012 #6750 üzenetére
Nem tudom. De a H20Pro ugyanúgy megkapta, ahogy itt mi is sokan. Sőt, a Mate20 tesók is kapják a 10es droidot valamint még a Honor V20 is.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest