Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
Sztyepadzso #12199 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
-
Dzsekó
addikt
10.1-nél hol tudom kiválasztani a fényképező appban, hogy a 3 kamera közül melyiket használja? 40MP használatára a Pro módon kívül van más lehetőség?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
Google Asszisztens "Hey Google"-re való előjövetelét hol lehet letiltani?
-
hatD
tag
Ma reggel jelent meg nálam is a 10.1. Telenoros független.
Frissítettem, eddig csak jó tapasztalatok, az előttem írókhoz hasonlóan sokat javult az újlenyomat érzékelés és az arc felismerés is. A Chrome nálam nem akadozik, az emelkedő hangerő nem zavar. -
California1
őstag
Urak!
Délután készítettem egy teljes mentést
HUAWEI felhőbe. Csináltam egy teljes gyári visszállítást.
Most szeretnék biztonsági mentésből
mindent visszaállítani. Sehogy nem jövök rá,
hogy lehetséges. Légyszi írjátok meg.
Thx. -
Sumptuous
senior tag
válasz
knox83 #12173 üzenetére
Nálam nem akad sima módban, csak teljesítményben, mint írtam is korábban.. pedig van egy pár képem :'D [kép] Mondjuk ez manapság lehet nem számít soknak..
Viszont a chrome valami eszméletlen sz@r lett. Nem tudom, hogy a google frissítései vagy a huawei fejlszetői babráltak el valamit, de mióta 10.1-et használok, nagyon kaotikus a chrome működése. Más tapasztal ilyet? Random lefagyások, akadások, összeomlás.. (Miközben az app megfagy, a telefon ugyanúgy működik tovább.. értesítési függöny, hívás stb.)
Más: Észrevettétek, ha (nagyon) gyorsan megnyomjátok a hangerő le majd fel gombot, akkor felviszi a hangerőt maxig? Fordítva meg a minimumig?
-
asddsa
tag
válasz
California1 #12182 üzenetére
Tárcsázó, jobbra fent 3 pötty, settings, More, pocket mode
-
California1
őstag
Üdvözlet urak!
Az emelkedő csengés (bejövő hívásnál) kikapcsolása érdekelne engem is.
Akárhol is nézem sehol nem találom ezt a zseb mód nevű opciót.
Igen hssználtam a keresőt és igen olvastam ,hogy jól el van dugva vagy csak xds-s adb-s megoldással lehet kikapcsolni.Esetleg ha még is elérhető a telón (P30PRO 8GB/128GB) hol keressem. Aki már használja ezt a rendszert 2 hete biztosan megfejette már
Nekem ma reggel ajánlotta fel a frissités lehetőségét .
Előre is köszi a segítséget.
-
F-ECT$
titán
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok, kb 1 hete vettem észre hogy a fo képernyőn jobbra huzva a hirfolyamsavbol eleg sok levagasra kerul bal oldalon, kb 5-6 karakternyi sav lecsuszik a kijelzorol. Ez masnal is igy van? [kép]
-
Bensid
tag
Még egy kérdés Antutu-val kapcsolatban.
Kifejezetten gyenge pontszámokat értem el benne és a grafikai rész is úgy laggolt, mintha muszáj lenne.
3 teszt után az átlag pontszámom 270.000 volt.
Ezt furcsállom..Nem tudom, hogy az számít-e valamit, hogy a 128gb-os verzióval rendelkezem, bár elvileg sok köze nem lehet a grafikai teljesítményhez..
Ti tapasztaltatok ilyet a napokban az appal? -
knox83
senior tag
10.1 alatt sokkal jobb lett az ujjlenyomat olvasó. Gyorsabb, pontosabb de úgy látom többen tapasztaltátok már
viszont a galériában többször volt kép váltáskor akadás. Alkalmazás váltónál is kicsit darabos az animáció időnként.
-
njnl
aktív tag
Mai Jupiter - Hold.
Random kézből, 10x zom, full automatikus "este" opció, 10 sec visszaszámlálás.Jó pár napja agyalok egy P40Pron. Lenne elérhető áron egy az ismerősi körömben. Napközbeni fotós vagyok, gyerek, kutya, éppen érdekesnek talált dolgok. Semmi állítgatás minden automatán. A P40ben tetszik a dizájn, meg a kamera, viszont a GMS mizériától hányok. Most, hogy kb 20 perce sétálás közben lőttem ezt a fotót eldöntöttem, hogy bőven jó nekem még 1-2 évig a P30Pro, addigra meg hátha látszódik, hogy hova fut ki ez a Huawei mizéria.
-
kp78
addikt
válasz
Bensid #12161 üzenetére
Üdv a klubban!
Egyszer nemrég épp megemlegettelek itt.
Nekem 10.0 van, ott RAW-ban is van széles, 1x és 5x a csúszkán. -
CartmanLand0
senior tag
Okes megprobalom ugy
-
bagyulus
tag
válasz
CartmanLand0 #12162 üzenetére
De igen. Ha letiltod ne töröld le a frissítés.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
CartmanLand0 #12162 üzenetére
Nem! Soha! GMS mindenek felett!
Sajnos ez van. -
CartmanLand0
senior tag
Az miért van hogy ha letiltom a beállításoknál a google chromeot és a google fotó alkalmazást random visszatérnek ?
Nem szabadulhatok tőlük vagy mi ?
-
Bensid
tag
Sziasztok!
Pát napja vagyok P30 Pro tulajdonos és fotósként egyértelműen a kamerát tesztelgetem a legtöbbször.
Találkoztam egy olyan problémával, amit nem igazán értek.
Ha Pro módban RAW formátumban fotóztok és zoomolni akartok ezt írja ki. Na most ez mit takar? Mert én nem igazán tudtam rájönni.. -
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #12155 üzenetére
Nekem ez ki volt kapcsolva alapértelmezetten.
De 10.1 re naponta 3 x jelzett. -
Macika66
őstag
Nem azt írták, hogy június hónapban megérkezik a 10.1 a P30Pro-ra?
Július 5-e van és még mindig semmi nálam.
Egyszerre vettünk több P30Pro készüléket a Telenor flottánkban, mindegyik megkapta már, csak az enyém nem. Logika szerint csak közeli IMEI-k lehetnek, ha ugyanattól a szolgáltatótól, ugyanakkor, ugyanolyan készülékeket vettünk.
Amúgy tökéletesen működik, szeretem, csak hát na -
válasz
Sztyepadzso #12144 üzenetére
Az enyémen 10.1.0.123(C431E19R2P5patch02) van, eddig nincs semmi gondom vele.
-
bébi67
aktív tag
Én se frissítem a hívásrögzítő hiánya miatt.
Minden nap feldobja, hogy frissítsem. Nem lehet ezt kiírtani belőle? -
balintka
addikt
Sziasztok, csatlakoztam egy 256 gigás aurora P30 Pro-val.
Rögtön egy kérdés: kikapcsolható valahogy az, mikor kikapcsolt állapotban feldugom töltőre a telefont, automatikusan bekapcsoljon?
-
Ixion77
addikt
10.1-en sikerült valakinek újra aktiválni a hívásrögzítést?
-
njnl
aktív tag
válasz
Nekem nincs vele nagy bajom. Ujjlenyomat, arcalapú feloldás sztem is jobb. Készenléti fogyasztás mintha kisebb lenne, gyorsindítót nagyon bírom.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Gyári hívásrögzítő hiányzik. Ellenben sokkal jobb az ujjlenyomat olvasó.
Más hátrányát nem látom, de előnyét sem. -
F-ECT$
titán
válasz
Én fel se tettem az olvasottak alapján.
-
Tulku
veterán
válasz
Sumptuous #12128 üzenetére
Nem mindegy, hogy az optika és a nagy érzékelő csinálja a bokeh-t, vagy egy szoftver...
Mint kiderült, az utóbbi, baromira nem ugyanaz, mint az előbbi...
Én vetettem fel a szupermakró módot, mivel tudom, hogy ekkor tág a rekesz, tehát hála istennek nem kapcsolja be a szoftver a mesterséges bokeh-t...így tudok tárgyfotót készíteni, mert semmilyen más módban nem tudok... -
dbius
veterán
Nekem eddig nem jött a frissítés (C432) semmilyen módon, azonban ez alapján megnéztem az Erecovery-t és abban már látta a 10.1.123-at. Végig is csináltam, megmaradt minden adatom, majd utána már a szoftverfrissítés talált egy pár megás frissítést (patch2).
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Aki vezeték nélküli fülhallgatóval használja a telefont milyen fülest használ? 2. generációs airpodsal próbáltam, de max hangerőn is nagyon halkan szól. Sajnos leszűkíti a potenciális fülesek körét az, hogy csak és kizárólag earbuds kialakítású (azaz nem agyabadugós) füleseket bírom elviselni a fülemben. Amik szóba jöhetnek az a Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 vagy pedig a Huawei Freebuds 3. De félek kicsit a vásárlástól, mert az van bennem, hogy mi van, ha ez is halk lesz.
-
dbius
veterán
válasz
Sztyepadzso #12129 üzenetére
Próbáld meg a Google alkalmazás adatait törölni és frissíteni újból.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #12129 üzenetére
Nálam se jut tovább a nyelv letöltésnél.
-
koxmatyi
tag
válasz
Sztyepadzso #12098 üzenetére
Köszi igy jobb,nincs elmosodva a háttér
-
Dzsekó
addikt
válasz
darkmann #12118 üzenetére
De közben megtaláltam ezt a vezetéknélküli kivetítést, de nem ez volt a neve és rögtön csak elkezdi keresni a TV-t, nincs semmilyen felülete, másikkal el is tudtam menteni a TV-ket.
Érdekesség, ha felteszem a castto appot, akkor beugrik a mentett hálózatokhoz, de azt máshogy nem tudom elővarázsolni.
Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy fájloknál hogy lehet nyelvet váltani?
Érdekes, hogy csak nálam angol nyelvű, nekem ráadásul magyar nyelvű a telefonom. Szóval nem igazán értem a dolgot, hogy ez miért lett. A fájlokat meg nem tudom eltávolítani, mert gyári app. -
thesound
addikt
F e Z o
Nálam megy. 10.1
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Zsoleszhun #12117 üzenetére
Értettem
Mondjuk elég nagy hülyeségnek tartom, de ez legyen a legnagyobb baja.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
CartmanLand0 #12116 üzenetére
Nem.
-
CartmanLand0
senior tag
Valahogy azt be lehet állítani, hogy ne felejtse el kikapcsolás után a fényerő beállítást ? Gondolok itt arra, hogy mindig kikapcsolom az automata szabályozást, de leállitás/bekapcsolás után ujra aktiválódik ?
-
dbius
veterán
válasz
Sztyepadzso #12114 üzenetére
Most már van Magyar nyelven is Google assistant. Vagy két hete volt téma, hogy a google Discovery helyett az jön be, mert aktiválták. link
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Dzsekó #12105 üzenetére
Szia,
Nekem német a telefon nyelve, de néha angolra vagy magyarra állítom át egy rövid időre(azért nem fix magyar, mert úgy nincs G. Assistant). Ha az alkalmazás engedi, akkor a rendszerbeállítás helyett sokszor magyar nyelvet választok, ahogy tettem a Mi Bandage - nál is(+ az magyar app).
Ott is összekuszálódtak a nyelvek.
De végül visszaálltam 9-re majd 10-re(195). -
Dzsekó
addikt
válasz
Dzsekó #12105 üzenetére
A fenti alkalmazások közül (ahol a wifi, képenyőforgatás, mobiladat, stb. van) eltűnt a képernyő tükrözés a 10.1-es frissítéssel. Ráadásul az ígért meetime sincs benne. Egy rakás fos ez a 10.1. Most miért kellett kivenni a reklám mentes gyári képernyő tükrözés alkalmazást?
-
Anya11
csendes tag
válasz
mrdreamer #12051 üzenetére
Szia, mindenképp be kell jelenteni a rendőrségen. Nekem anno az S3amat nyúlták le munkahelyen, egy hónapja vettem 60ezerért. 50ezer felett már nagyértékűnek számít. Azt mondta akkor a rendőr h amint sim kártyát tesz bele valaki már meg is van a telefon, egy próbát megér... Nekem úgy lett meg h kb 3 hét múlva felhívta a megtaláló(?) a férjemet.
-
Dzsekó
addikt
10.1-re frissült a teló. Azóta két gondom van. Ha fogadok hívást, akkor kb. 4-5 mp-ig csak "hallózok" mire felépül a kapcsolat és elkezd számolni a hívás számláló. Régen kagylófelvétel után rögtön lehetett beszélni. Ez nagyon idegesítő. Másnak is van ilyen?
A másik anomália, hogy a fájlok alkalmazás angol nyelvű lett "internal storage" "memory card", "network neighborhood" stb. Vissza lehet ezt valahogy magyarra kapcsolni?
Köszönöm! -
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok!
A mai naptól én is boldog P30Pro tulaj lettem, Samu A70et váltottam. Telenornál vásároltam egy 6/128gigás változatot (8gigás sajna nem volt) jégkristály színben. Valami eszméletlen szép , mikor először kibontottam koppant az állam a padlón. Fél napja használom még csak, eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim. Gyönyörű, gyors, kijelző nagyon szép, az az egy szem hangszoró brutál jól szól. Kamera nagyon ott van a szeren. Szinte alig melegszik, frissitések és játék alatt is max langyoska. Nagyon jól testreszabható, még nem laktam be teljesen, szerintem holnapra leszek meg vele.
-
bezo076
tag
válasz
darkmann #12102 üzenetére
Neked legyen igazad....viszont egy èvek alatt kidolgozott saját fejlesztèsü procira sokkal jobban lehet optimalizálni az adott Android verziót,mint egy át vett technologiát.Az új telefonoknál pedig majd az ismeretlen fagyások...gyors merülèsek....stb lesz majd.Hisz ahogy a közmondás is tartja...közös lónak....!De majd meglátjuk....
-
darkmann
őstag
válasz
bezo076 #12101 üzenetére
Miért lenne itt a vég? Ez egyelőre még csak találgatás. De nem lennék meglepődve, ha a Mediatek processzorok a Huawei miatt táltosodtak volna meg. Lehet, hogy a Huawei részesedést vásárolt, vagy valamilyen technológiai egyezséget kötöttek. Eddig csak messziről ugatta a Mediatek SOC-k teljesítménye a Qualcomm procikét, de az új Dimensity család már elég pariban van velük.
-
bezo076
tag
link Nah jövőre lehet hogy Mediatek procik lesznek a Huawei telefonjaiban....
Itt a vèg....🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- OLED monitor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest