Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:39

LOGOUT.hu

>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7413) Eliott


Eliott
tag

Sziasztok!

Kicsit más téma, mint az eddigiek, de a telefonhoz kapcsolódik és kíváncsi lennék a tapasztalataitokra. Ugye elvileg adott a Desktop mode, ha egy HDMI - USB-C átalakítóval egy monitorhoz csatlakoztatjuk a képet (gondolom mást nem kell hozzá mókolni a rendszerben).

Namármost, meghalt a laptopom és egyenlőre nem szeretnék újat venni (helyette használom a PC-t). Viszont egy időre vissza kell mennem a kollégiumba, ahol azért szükségem lenne néha egy gépre pár egyszerű dologhoz (böngészés, filmezés, youtube, egyéb kisebb dolgok), de nem akarom az otthoni PC-t mindenestől becipelni. Adott a helyzet, hogy egy jelképes összegért (ismerőstől) tudnék szerezni egy másik monitort (FullHD, 16:9), amit bevinnék és a videón látható módon átalakítóval használnám a telefont desktop módban szükség esetén (nem akarok emiatt a könyvtári gépekhez lerohangálni mindig).

Ehhez lenne pár kérdésem azoktól, akik már csináltak hasonlót:

- Mennyire meríti jobban a telefont, mintha csak azt nyomkodnám? Tudom, ha be van dugva az átalakító, akkor nem lehet egyazon időben tölteni, így a működés csak pár órára biztosított.
- Kikapcsolt telefonos kijelzővel is működik vagy folyton égnie - és merülnie - kell a használathoz?
- Ha mondjuk a monitor nem 16:9, hanem pl. egy F/QHD 21:9, akkor is kitölti a teret a kép vagy oldalt kis fekete sávok lesznek láthatóak?
- Ha 1 lyukból áll az átalakító (tehát USB nem fér bele), akkor a készülék hány bluetooth eszközt tud csatlakoztatni? Gondolok itt egy bt hangszóróra, egérre, billentyűzetre. (erre és mondjuk erre gondolok.)
- Egyéb pozitív / negatív tapasztalata valakinek?

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Metin2 is the best game ever. Change my mind.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.