Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:39

LOGOUT.hu

>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6451) atosan válasza trichie16 (#6450) üzenetére


atosan
addikt

Telekomtól kérdezte valaki? Akkor marha sokat késnek majd, FF-en már fenn van a c432-re a pite, kb egy hét múlva jóváhagyva is lesz, kb megint egy hét és kiszórják. Ennyit nem késhet a Telekom. Ha még is, akkor biztos írok nekik egy szép emilt.

Maine coon

(#6452) Tybor99 válasza atosan (#6451) üzenetére


Tybor99
tag

Telekom ide vagy oda c432 rom van fent nem telekomos szutyok így aztán az európai frissitéseket imei alapján tolják tudtommal... Szóval Telekom max azt fogja mondani küld szervizbe ami telekomon keresztül 1-3 hét

[ Szerkesztve ]

(#6453) Newlachka válasza Tybor99 (#6452) üzenetére


Newlachka
őstag

soha nem fogják megérteni az "***" hogy c432 az nem telekom hanem EU-s rom,és központi rendszer imei alapján dobja a frissítéseket...

[ Szerkesztve ]

(#6454) atosan válasza Newlachka (#6453) üzenetére


atosan
addikt

Tudom, hogy a c432 eu rom. Még is a telekomosok késnek.

Maine coon

(#6455) Pompi válasza Newlachka (#6453) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Mégis valahogy a Huaweinél a szolgáltatód határozza meg hiába van független EU készüléked. Erről volt nemrég egy (talán xda-s) thread linkelve.

Feel Good Inc.

(#6456) janosibaja válasza Pompi (#6455) üzenetére


janosibaja
őstag

Ha független a készüléked, s van benne egy Voda és egy Tkom kártya, akkor mi határozza meg?

(#6457) Pompi válasza janosibaja (#6456) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Nem tudok erre válaszolni. Nekem ez az egész elég ködös.

Egy tuti, nekem Telekomos kártya van bent (sima P20) és még mindig augusztus 1-i biztonsági szintes verziókkal ezelőtti (fw finder szerint) szoftver van a telón, nem jön rá semmi. Másnak Telenoros kártyával már lejött a legfrissebb, megint másnak meg nem. Szóval van itt mindenféle konstelláció. Amennyire meg vagyok elégedve az eszközzel és szeretem, annyira érzem ezt a frissítési rendszert gáznak - legalábbis Samsungon amit évekig használtam előtte, azért ez tisztábban ment - és/vagy lehetett manuálisan frissíteni.

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#6458) kali válasza janosibaja (#6456) üzenetére


kali
legenda

Alapesetben a gyártó.
Szolgáltatós készülékek esetén adott szolgáltatónak is jóvá kell hagynia és csak utána engedik ki a frissítést.
Erre jön az, hogy a Huawei azonos szekción belül is szelektál még IMEI alapján is, ezért van az, hogy a nem szolgáltatós, de például C432 sem mind kapja meg adott pillanatban, hanem sokszor több napos, vagy akár hetes eltéréssel.
Mivel a szolgáltatós Huawei készülékek függetlenek, ezért bizonyos esetekben lehet azzal trükközni, hogy eltérő szolgáltató SIM kártyáját teszed a készülékbe és úgy felkínálja a frissítést, amíg másik szolgáltatóéval nem, de ez több tényező függvénye, így változó, hogy mikor működik és mikor nem.
Van például olyan hálózati javítás, ami az egyik szolgáltatót érinti, akkor annak a SIM kártájával a többi szolgáltatós készülék is megkap(hat)ja, mert a függetlenség okán bárki használhatja az adott tekintetben problémás szolgáltató SIM kártyájával, ezért a gyártó átenged(het)i úgy a frissítést a többire is.
Vannak továbbá olyan esetek is, amikor egyik vagy másik verziós frissítést nem is minden készülékre adnak ki, egyik vagy másik szolgáltató kihagyja, máskor meg valamelyik szolgáltató olyat ad ki, amit a többi nem kap meg, ennek is sok oka lehet.

A Pie frissítést szerintem felesleges kérdezgetni a szolgáltatóktól, nem igazán vannak képben.

[ Szerkesztve ]

(#6459) Pompi válasza kali (#6458) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

"hanem sokszor több napos, vagy akár hetes eltéréssel"

Vagy esetelmeben több hónapos eltéréssel :U teljesen független hivatalos magyar forrásból származó készülékről van szó természetesen.

Feel Good Inc.

(#6460) kali válasza Pompi (#6459) üzenetére


kali
legenda

Olyan is előfordul elvétve, sőt, olvastam már olyat, hogy egy IMEI beragadt vagy kimaradt és nem kapta hosszabb távon sem a frissítéseket, amíg a többi, azonos azonos praméterű többet is.
Ilyen szempontból rossz a Huawei frissítési metodikája.

(#6461) janosibaja válasza kali (#6460) üzenetére


janosibaja
őstag

A csuda sem érti. Én egyébként nem "trükközöm" 😃 a két kártyával, az egyiken adat jön, a másikon telefonálok.

(#6462) ADAM1337


ADAM1337
nagyúr

Amúgy mi az amit a pie-ba annyira sok pluszt ad a telefonhoz ?
Csak hogy mindenki várja ?

(Én tökéletesen elégedett vagyok vele de ha racionális upgrade-et kap akkor oké, mondjuk a wireless emui desktop jó lenne ha itt is működne)

[ Szerkesztve ]

(#6463) dhcodoki


dhcodoki
senior tag

Sziasztok!
Kicsit off a téma, de nem tudom kikeresni a választ google segítséggel sem. Sztem ti tudtok segíteni. Na meg mást is érinthet.

1. Független P20 pro DUAL telóm van telenor előfizetéssel, melyhez 400MB netet kapok havonta. Sajna ez időnként kevés. Kb. 1-3 GBra lenne szükségem, de nem minden hónapban. Van olyan lehetőség, hogy egy 2. kártyát használnék, ami csak netezéshez van? S ha 2-3 hónap után elfogy róla az adatkeret, egyszerűen csak feltölteném. Létezik ilyen?

2. Ha létezik, akkor mi van abban az esetben, ha használom a netes kártyát, (pl. navigációs alkalmazás, mely netet igényel), s közben hívásom érkezik az előfizetéses SIMre?
:R

(#6464) feri1014 válasza ADAM1337 (#6462) üzenetére


feri1014
senior tag

Én sem igazán értem, hogy miért várják ennyire. Mi az a funkció, ami létszükséglet a mindennapi használathoz és a 9 tudja csak.

(#6465) Steven


Steven
addikt

Nekem az a fura , h a telekomos H mate 9 havonta megkapta ,sot meg van meg szvl megkapja a biztonsági frissítést, elvileg a gyártót szerzodes köti , meg hirdeti is az oldalan h 2 evig megkapja a biztonsagi frissiteseket, ahhoz kepest ezen szaron agusztusi van DECEMBERBEN ! :Y

Szvl. Pie meg hagyján.. a biztonsagit nem kapom meg...megmeg sokan masok

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#6466) atosan válasza dhcodoki (#6463) üzenetére


atosan
addikt

Szia,
Szerintem itt kérdezz rá a mobilnetes kártyára. Ha jól emlékszem van a Telekomnak feltöltőkártyás 4 giga nem ami több hónapra érvényes. Tehát nem havonta megújuló, de a topikban pontosan megmondják.
Ha az egyik kártyáról megy a navigáció és közben hívnak a másik kártyán, nem szakad meg az internet a navigácinak. Abszolút használható ilyen célra.

Akik azt kérdik miért csinálnak egyesek ilyen cécót a frissítések miatt: személy szerint azért nyavalygok érte, mert a gyártó azt ígérte hogy jönnek a havi frissítések, másodsorban szerintem azt is kifizettük. Nem egy alsókategóriás készülékről van szó, annál nem is számítok rá.

[ Szerkesztve ]

Maine coon

(#6467) Risard válasza ADAM1337 (#6462) üzenetére


Risard
aktív tag

Elvileg a pie től a biztonsági frissítéseket a google fogja kitolni egyszerre nem függve a szolgáltatótól s a gyártótól nem?

(#6468) racerx válasza dhcodoki (#6463) üzenetére


racerx
őstag

Hasonló ügyben nekem is van ilyenem. T mobilnal van ilyen, Feltöltöd monjuk 2500-el, és az 1 évig használható (csak mondtam valamit ). Szóval ilyesmi konstrukció.

(#6469) Ernesst válasza atosan (#6466) üzenetére


Ernesst
aktív tag

Egyetértek, ebben a kategóriában ez alap elvárás szerintem is. Off, de érdekesség: P10-em volt előtte, ott az egyik build 6 hónapig nem volt hajlandó frissülni. Végül elszakadt a cérna (ügyfélszolgálat szerint normális jelenség, de ha akarom vigyem szervizbe), Firmware Finderrel "löktem" rajta egyet, azóta szépen, havonta jön rá az OTA update (most Párom használja). Azóta az FF már nem is kompatibilis az új EMUI-val, másrészt, hadd ne kelljen már belenyúlkálni egy ilyen kategóriájú mobil "lelkébe".

[ Szerkesztve ]

(#6470) #04441088


#04441088
törölt tag

Hali!
Honnan lenne erdemes venni most P20 Pro Dual-t?
Olvastam huaweiblogon a hivatalos viszonteladókat, viszont több bolt is úgy hirdet, a hivatalos viszonteladókon kívül, hogy hivatalos, gyári 2 éves garanciával. Árukereső link.

:R

(#6471) janosibaja válasza feri1014 (#6464) üzenetére


janosibaja
őstag

Persze, nem létszükséglet a Pie, hogyne, de azért elvárható. A biztonsági frissítés meg különösen. Egyrészt.

Másrészt, ami engem illet, szeretem az újat kipróbálni, érdekel, s nem negyvenezerért vettem egy noname készüléket, hogy beletörődve elfogadjam ezt a "frissítési" gyakorlatot.

Amúgy hogyne, lehet élni nélküle, még ha soha nem frissülne, akkor is. Csak méltatlan ebben az árkategóriában...

(#6472) simonjoe válasza janosibaja (#6471) üzenetére


simonjoe
senior tag

+1

Joe

(#6473) spadge


spadge
tag

Szerintem, blama 2018ban, hogy egy telefon nem frissül szinte azonnal a Google rendszerén. Itt főként a biztonsági frissítések az aggasztóak. Mindenünk ezekben a szarokban van konkrétan. Bankkártya, mail, fényképek, minden rólunk. Privát dolgok. Azt gondolom, az egy elvárható MINIMUM, hogy a google updatejeit feltolják időben. És nem... Nem az új verza érdekel, mert jó esetben ugyan úgy néz ki, kapunk valami plusz fícsört, és oké. Rendben is van. Letojom. Nade, pl. ez a plasztikdarab(?) is 200 Mátyás. 650euro. Jobb esetben, ezért nem csak telefont kellene kapnunk, hanem supportot is mondjuk. Elvárható lenne. Ebben egyszerűen utolérhetetlen a konkurencia. Ugyan nem látok bele, de mintha többnyire android fronton nem annyira lényeges a felhasználó biztonsága és elégedettsége. Bármelyik gyártót mondhatnám. Úgy is megvesszük az újat. Olyan, mintha csak a keresési szokásaink kellenének a Skynetnek vagy Deepmindnak. 😀Egyáltalán örülj, hogy kapsz szoftverfrissítést, sutyerák.. 😀
Ne értsetek félre, imádom ezt a telefont, droiddal is kibékültem már, csak na... 2019ben lassan, jobban kellene foglalkozni ilyesmivel. A Googlenek kellene jól phycsánrúgni a gyártókat, hogy: "Hé, papikám! Ideje lenne integrálni azt a retkes szeptemberi updatet, mert hemzseg a rendszeretek a résektől.." De leszarják. Minket is. Szomi😪

(#6474) spawn21 válasza spadge (#6473) üzenetére


spawn21
veterán

Nem kell félteni az életed :)
Nem a sajátod. Viccen kívül

Ha zavar, akkor neked pixel vagy iOS. Ennyi, minden másik gyártó nagy ivben tesz rá. Maximum ideig-óràig.

[ Szerkesztve ]

iPhone 13p

(#6475) dhcodoki


dhcodoki
senior tag

Sziasztok!
P20 pro-n játszom le a zenét, bluetooth-on küldöm át a transmiterre, onnan meg rádiófrekvencián az autós hifire. Ha hívás jön, a transmitter mikrofonja aktiválódik és ugyanúgy az autóhifire küldi rá a hívófél hangját.
Szeretném kikapcsolni ezt a kihangosítós funkciót, mert a transmitter “el van ásva” a kesztyűtartó aljába.

Meg tudom adni a telefonnak azt, hogy hívás ne menjen ki bluetooth-on? :F

(#6476) sirokipatrik válasza spawn21 (#6474) üzenetére


sirokipatrik
aktív tag

Ez pontosan így van, a többi gyártó is így áll hozzá. Egyet tudok, aki tisztességesen tartja az ütemet, az pedig a Sony (flagship modelljei havonta frissülnek, főverzió pár hónappal később szokott érkezni).

Amúgy fura hogy így lángra kapott ez a frissítés mizéria, a P20 topik is ettől zeng. Ami részben érthető, részben meg kicsit szerintem túl van tolva. Használni kell és ennyi. Nem ezen múlik a biztonság, gondoljatok bele hány oldalnak megadtátok már a kártya számotokat, lakcímet stb. az előző androidos verziókon, amin még nem volt havi biztonsági javító csomag. iOS-re sem jön ilyen. A mai világban meg nem ezen múlik, ha fel akarnak törni, vissza akarnak élni az adataiddal, akkor meg tudják csinálni, biztonsági szint ide, oda.

(#6477) a.sebi válasza dhcodoki (#6475) üzenetére


a.sebi
őstag

A bluetooth beállításokon belül, a párosított eszköz mellett kell legyen beállítás gomb! ott próbáld!
utóirat: Skacok búcsúzom, imádtam a p 20 prot, de 6 hónap után vágytam valami újdonságra. Note9 van egyenlőre, de nem tartom kizártnak hogy visszatérek!
Köszönöm a sok jó tanácsot és tippet. Elsősorban Read Only tipus vagyok, de mindig örültem ha új hsz. érkezett!
Ezentúl is követem a csopit.
Köszi skacok, köszi P 20 pro!

(#6478) janosibaja válasza a.sebi (#6477) üzenetére


janosibaja
őstag

Legyen örömöd az új mobilban!

(#6479) spadge válasza spawn21 (#6474) üzenetére


spadge
tag

Ios-ről jöttem🙂 Nem azt mondom, hogy itt a világvége, csak szomorú mennyire nem foglalkoznak ilyen szinten a minőség javításával.
Pixel jó megfejtés lehet😃

(#6480) retroid


retroid
senior tag

Át is jöttem Sony Xperia XZ2 re....
Jó is ez a pite meg a novemberi bizt szint

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm

(#6481) maaniac válasza retroid (#6480) üzenetére


maaniac
aktív tag

Nekem is novemberi van p20 pro-n :U

Nem az a baj, hogy a Huawei sz@rik frissíteni, mert ez így nem igaz. Ott a baj, hogy sokan valamiért nem kapják meg, vagy csak nagyon nagy csúszással.

[ Szerkesztve ]

(#6482) balazs0102


balazs0102
senior tag

Most komolyan. Melyik jóképességű érzi magát veszélyben, mert nem a legfrissebb biztonsági szint van a telefonján. Tudjátok hány Androidos telefon fut nem a legfrissebb biztonsági szint javítással? Kurvára nem történik semmi ne izguljatok. Nekem személy szerint rohadtul nem hiányzik, ha jön majd jön, ha csak a 9es droid jön akkor az jön. Minden faszán működik a telefonon, nem akad, nem fagy, még mindig 1000000X jobban szeretem mint az S9-et amiről jöttem...
Már bocs mindenkitől de vinnyogtok mint a fürdős k*rvák... akinek nem inge ne vegye magára. Soktízmillió androidos telefon fut nem a legfrissebb biztonsági szarokkal mégse hallunk olyat, hogy tömeges adatlopások történtek droidos telefonokról. Pedig azokon ugyanúgy van tárolva jelszó bankkártya egyéb személyes adatok. Túltoljátok a buta kis fejetekben ezt az egészet.
Gyakorlatilag pedig nem hiszem ,hogy nincs kiadva újabb biztonsági szint, egyszerűen lassan érkezik ezekbe a régiókba.

(#6483) janosibaja válasza balazs0102 (#6482) üzenetére


janosibaja
őstag

Mondhattad volna finomabban is... A fürdőkben dolgozó szexmunkásokhoz pedig azért nem érdemes hasonlítani a csapatot, mert azoknak éppenséggel fizetnek a vinnyogásért, itt viszont mi fizettünk, nem is keveset. :)

Hagyjuk abba... Szerintem már minden elhangzott a témában pro és kontra. :D

(#6484) retroid


retroid
senior tag

Ja oke
De valahogy nem érzem korrektnek hogy egy 30 ezres alcatel és egy 250 ezres huawei is ugyan annyi vagy kb hasonló frissitési támogatást kapjon
Azért ezt te se gondolhatod komolyan... Vagy mégis?! Na akkor az baj....

iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm

(#6485) spawn21 válasza retroid (#6484) üzenetére


spawn21
veterán

Feleslegesen hergeled magad. Ha ez zavar azt javaslom hagyd a droidot :) komolyan, ez ilyen.
Olvass vissza, pixel vagy ájfon

[ Szerkesztve ]

iPhone 13p

(#6486) vlesi69 válasza dhcodoki (#6463) üzenetére


vlesi69
senior tag

Mindegyik szolgáltatónak van feltöltő kártyás nete, nekem volt T-s de a Tisza parton vacak volt a elérhetőség és Voda havira váltottam az tökéletes.

(#6487) retroid válasza spawn21 (#6485) üzenetére


retroid
senior tag

Vagy ott a Sony :)
Nem Nexus se nem Pixel se pedig Android One mégis képesek erre.... Pont hogy az általam felsorolt opciók is droidos halmazon belül mozognak.. Nem kell iOS csak korrekt hozzáálás nem pedig Huawei/Honor b@lf@szkodás meg telibe sz@rás.... Eddig márkahű voltam de ennyi volt....

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm

(#6488) spawn21 válasza retroid (#6487) üzenetére


spawn21
veterán

Egy ideje nem idegesít a dolog.
A lényeg hogy működjön. Mindent adat ami valaha volt rólad vagy van az nyilvános..... Itthon és sehol máshol titkosítás. Nade ez másik téma

[ Szerkesztve ]

iPhone 13p

(#6489) gegekutas válasza retroid (#6484) üzenetére


gegekutas
aktív tag

Nekem p10-em van. A telekomnál vettem függetlenül, single simes. A frissítések össze vissza jönnek,most utoljára a gpu turbo frissítést, nagyon későn hetekkel később kaptam meg mint a fórum társak általában. De az utána jövő 381-est, rá 4 napra kaptam, a többiek meg még nem kaptak semmit.😄Előtte novemberben még augusztusi biztonsági frissítés volt a telefonomon, most meg novemberi.

(#6490) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

Azt nem értem, miért gondoljátok biztonságosabbnak a frissített telefont.
Kétféle módon kerülhet rá kártevő:
Böngészés közben erre, ha valaki fél vírusirtót érdemes használni, ami naponta akár többször frissül, nem többhavonta egyszer, a másik mód az app, amit viszont az áruházban kell szűrniük engedélyezés előtt. Olyan, mintha az lenne, hogy a biztonsági frissítést csak a júzer kapja meg, a kártevő írója meg akkor szembesül vele, mikor próbálja használni a priogramocskáját..
A biztonsági frissítésen akkor múlna valami, ha minél több pénzt forgalmazna valaki, annál újabb telefonja lenne. De simán lehet valakinek négyes androiddal százszor nagyobb pénzforgalma, mint a másiknak 9-essel.
A tartalmakat meg sokkal egyszerűbb felhőből lopni, ha érdemes.
Adott egy júzer, aki meztelen fotókat tárol magáról. Legyen bármilyen szép, vagy bármilyen érdekes ember, ha nem híres, csak a környezetét/ismerőseit fogja érdekelni ez a tartalom.
Hiszen a Google, vagy más keresők segítségével mindenféle nemű, korú, magasságú színű emberek meztelen fotóihoz juthatsz másodpercek alatt. Banki adatokat bányászni a föld túlsó feléről megint csak nem érdemes ismeretlenül, mert a meghekkelt készülék tulajdonosa lehet, hogy koldusszegény.
Igazából a telefon elvesztése (nota bene ellopása) sokkal nagyobb veszély adatvédelmi szempontból, az ellen meg nem véd a biztonsági frissítés. :(

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#6491) balazs0102 válasza retroid (#6484) üzenetére


balazs0102
senior tag

150ért vettem egy hónaposan használva. Ennyiért egyáltalán nem zavar. De ha titeket ennyire zavar miért nem bombázzátok a Huawei-t a nyafogással ahelyett, hogy itt teleszemetelitek a fórumot.

(#6492) richies


richies
senior tag

Ha valaki akar szuper tokot, eg es fold a gyari vekony tingli tangli tok utan :)

https://www.amazon.de/SUPCASE-Handyh%C3%BClle-Transparent-Schutzh%C3%BClle-Backcover-Schwarz/dp/B07F47P3TF

Rozsomak of Power

(#6493) Sumptuous válasza richies (#6492) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Képet lökhetnél be róla, ha nem nagy kérés. Sajnos a legtöbb gyari fotón csak a terméket akarják elpasszolni, de részletes képet már nem közölnek. :(
Nagyon ritka, amikor olyan tokot veszek, aminél nincs élőképes értékelés. Szerintem sokan vannak ezzel így.. :))

Köszi, ha megteszed!

(#6494) V-I-D-A


V-I-D-A
aktív tag

Tudnátok ajánlani kamerabeállítást nem művészi fotókhoz? Most 10 megapixelen áll, automatán. Érdemes 40 megapixelre váltani? :F

(#6495) imcsoo


imcsoo
aktív tag

Sziasztok!
Hosszas gondolkozás után úgy néz ki, hogy a P20 Pro lesz a Honor 8-asom utódja. :)
Elsőnek a Mate 20 és a Mate 10 pro-t között vaciláltam, de ahogy jobban utánna olvastam arra jutottam hogy sokkal többet tud a P20 Pro.
Ami fontos számomra az az akksi, kamera, kijelző.
Mm-be most 210k körül van, szóval lehet ott veszem meg.

Érdeklődnék hogy van valami gyermek betegsége amit figyelni kell vásárlás után? Illetve szerintetek is jó döntés lenne ez a teló, ti mennyire vagytok megelégedve vele mondjuk ár/érték arányban?

A gyári kék tokot lehet még kapni valahol hozzá? Mert az tetszene a legjobban szerintem. :))

(#6496) Tybor99 válasza V-I-D-A (#6494) üzenetére


Tybor99
tag

Nem mert akkor semmit se ér a 3 kamera. Inkább automata 10m vagy esetleg pro +raw ha valamit nagyon szerkeszteni akarsz
Néha próbáld ki az éjjeli fotót nappal ;)

(#6497) vlesi69 válasza imcsoo (#6495) üzenetére


vlesi69
senior tag

Jó választás! Nekem nincs semmi gondom vele, használom nem babrálok bele mivel nem is értek hozzá, tehát szuper. A kamera nagyon jó!

(#6498) vlesi69 válasza philoxenia (#6490) üzenetére


vlesi69
senior tag

Olvasgatom a fórumokat nem csak itt, és sokan belebabrálnak, kínai rom stb, és leírják hogy most ezért nem jó valami vagy azért. Ott nem lehet virust összeszedni? Nem értem hogy ez mire lenne jó, több lesz tőle a telefon, kicsivel gyorsabb, valamivel jobb lesz? Én használom amire kell, nekem minden tökéletes rajta amiket használok!

(#6499) V-I-D-A válasza Tybor99 (#6496) üzenetére


V-I-D-A
aktív tag

Köszönöm, akkor marad 10 megapixelen, és automatán! Nem szeretném szerkeszteni a képeket, csak előkapni a telefont, és fényképezni. :R

(#6500) richies válasza Sumptuous (#6493) üzenetére


richies
senior tag

Uff!

Pont úgygy néz ki mint a képeken.
Oldala a fekete az ilyen selymes műanyag, hátulja meg tükröződös átlátszó műanyag.
1-1.5mm t kiemelkedik körbe a kijelzőnél s alig moccan,ha a kijelző közepén akarom kifelé feszíteni.
Sokkal jobb a fogása mint a gyarinak.

Itt vannak saját képek.

https://drive.google.com/folderview?id=1l9pHepxkeIAwcokRDdWmsQjNkEDZx6PW

Rozsomak of Power

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.