Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz Ferenczi Áko #8440 üzenetére
Szervusz!
Igazából ez rajtad áll! De elég jó kis telefon ez a Mate 9!
Öcsém S7 Edge-t vett én Mate 9-et! Nem bántam meg! Pedig én is S7 Edge-t akartam venni, de megláttam a kirakatban a Mate 9-et![ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
Looserke
őstag
S7E-ről én nem váltanék már Mate9-re, akkor inkább gyűjts hozzá és vedd meg a hamarosan megjelenő Mate 10-et.
-
MODERÁTOR
Csere csak. 1520-al sem lőttünk mellé anno.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
pepetech
őstag
Szevasz. P8, P9 topicból ismerlek. P9 után S7E nekem már alapból furi . Én S7E után mentem P9-re . A mate 9 kenterbe veri az S7E telefon egyedül kamerában 1 ici picit jobb az automata mód. Ami annyit jelent hogy állítgatás nélkül is szép képet készít viszont túlszaturáltak a Samsung képei. Volt P9-ed a kamera használata ugyan az viszont itt már van OIS ami pozitívum. Illetve szerintem részletgazdagabbak is a képek. Bár még mindig a P8 RGBW kamerája tetszett eddig a legjobban. Hardveres szempontból is erős nagyon erős. Mindent elfutatt. Youtubon vannak olyan videók hogy olyan az asphalt extreme maxx grafon a kocsit nem mutatja csak a 4 kereket. Na ez nem így van. Maxx grafon is megy akarás nélkül. Nem is értem ezeket a videós teszteket néha nagyon büdösek olyan mintha direkt le akarnák húzni a telefonokat. Viszont az érdekes hogy a Note 8-at és a Mate 9-et eddig egy teszter sem eresztette össze arra hivatkozva hogy majd a mate 10. De szerintem a mate 9-re sem dobna olyan hű de sokat. Én ajánlom persze elfogult vagyok . A samsungot nagyon utáltam 1 hónap után 100 ezer minuszal adtam el csak vigyék tőlem. Az egyetlen negatívum hogy nem vízálló.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
choco01
addikt
válasz Ferenczi Áko #8504 üzenetére
Es igen 1 hónapon belül.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Leslie1966
senior tag
válasz Ferenczi Áko #8549 üzenetére
B196
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
elekreg
tag
válasz Ferenczi Áko #8560 üzenetére
Szia!
Itt ellenőrizheted: [Link]
-
Bornie127
senior tag
válasz Ferenczi Áko #8568 üzenetére
Tudtommal nem, ha úgy akarod tölteni, dobd fel egy 2,4A-res töltőre.
-
pepetech
őstag
9 hónap alatt gyorstöltéssel semmi gond nem lett az aksival köszöni jól van. Ne félj használni.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
elekreg
tag
válasz Ferenczi Áko #8572 üzenetére
Szia!
Itt nincs, de nem gyors, hanem Super módban kell tölteni (olyankor azt is írja ki a telefon), az intelligensebb a gyorsnál, viszont bármilyen kábel nem jó hozzá, hanem csak a gyári, vagy annak megfelelő paraméterű.
Itt egy leírás a Super működéséről: [Link]Szmtgp: Nincs mit!
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
A teljesen kikapcsolt telefont normál módon tölti...
-
sirály69
őstag
-
sirály69
őstag
válasz Ferenczi Áko #8615 üzenetére
Sajnos...
Teszik nagyon a Pro...
De azért várom a pontos specifikációt és persze az árát is...Szerver Hosting Debrecenben
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Ferenczi Áko #8611 üzenetére
Összehasonlítva, én nem nagyon látok sok változást...
Nem éri meg váltani. -
lajozs
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #8692 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom. Ezt láttam, de akkor a szöveg félrevezető ("Automatikus frissítés csak wifin"; nekem azt sugallta, hogy kikapcsolva mobilhálózaton IS frissít).
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
Szpisti
addikt
válasz Ferenczi Áko #8886 üzenetére
Az a bizonyos "nagy energiaigényű alkalmazások bezárása" problémája...
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #8889 üzenetére
6.5 óra? azt hogyan
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #8899 üzenetére
És mennyi a készenlét így? Mert nekem 2 napra jön ki max 3 óra kijelző idő. Nincs messenger.
-
Diamond500
senior tag
válasz Ferenczi Áko #8942 üzenetére
Media Markt
-
Leslie1966
senior tag
válasz Ferenczi Áko #8991 üzenetére
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
choco01
addikt
válasz Ferenczi Áko #8991 üzenetére
Nekem is gyakran tetszenek a s7 képei, de néha viszont tulmennek a színek a valóságon.. Egy haverommal teszteltük nappal napsütésben és akkor reszletessegben az enyém volt jobb..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Acélfarkas
senior tag
válasz Ferenczi Áko #9043 üzenetére
Én mondjuk e-bayen keresztül vettem 1500 pénzért. Van többféle színben is.
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
törölt tag
válasz Ferenczi Áko #9043 üzenetére
Nekem [ilyen] van. Tökéletes! Rálóg picit (amennyit kell) a kijelző peremére.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz Ferenczi Áko #9092 üzenetére
Ez egy nagyon stabil készülék,tényleg jó.
-
Galahed
senior tag
válasz Ferenczi Áko #9092 üzenetére
A fene tudja, a P9 plus kamerája elvileg nincs olyan jó mint a Mate 9-es, de mégis annak (P9 plus) a szinei /képei jobban tetszettek mint az S7edge-é... Az valahogy túl van "húzva" szerintem a Samu, valamint a tényleg brilliáns képernyőjén jobban jönnek vissza a képek.
De anno megtettem azt hogy mindkét telefonnal készült képeket áttettem az ithoni nagy iMAC -re, na ott ez már nem volt egyértelmű, hogy a Samu jobb képeket csinál...Ha majd megérkezik a MATE 9 akkor ha lesz időm, teszek ezekkel is egy öszzehasonlítást.
-
OutSider17
senior tag
válasz Ferenczi Áko #9112 üzenetére
Szervusz!
Azt hittem hogy ez is a bootloader nyitogatós B197!
De egyébként nálam semmit nem jelez a telefon! B194 van fent jelenleg.[ Szerkesztve ]
Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #9244 üzenetére
az oreo azért az mindig jöhet. na....
-
gubacsino
aktív tag
Igazából nincs miről beszélni Na jó túlzok.
Néha betoppan néhány elégedetlen fényképész, az UFS botrány is alábbhagyott mostanra, én nem bánom, hogy ezek a legnagyobb gondjaink -
Nfsman20
tag
Részemről csak irónia volt pont nem érdekel mikor jön... így is jó a teló, jobb, mit akármelyik volt eddig. Nyilván várom az oreo-val az új dolgokat, de ha nem jönne, akkor sem bánnám.
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Bazsa74
tag
válasz Ferenczi Áko #9343 üzenetére
Persze van. Lehúzod az állapotsávot teljesen és MirrorShare.
Off
-
Charx
senior tag
válasz Ferenczi Áko #9345 üzenetére
Nálam tökéletes a mirror lg smart tv-vel, nem esik szét.
-
r0by
addikt
Nekem is jó Samsung tévével.
-
Bazsa74
tag
Nekem is Samu tv, és semmi gond nincs vele. Érdekes. Nem tudom nálad mi lehet a gond. 🤔
Off
-
törölt tag
válasz Ferenczi Áko #9347 üzenetére
Nekem is pana smart van, de rendben van a dolog.
-
dutrás
őstag
-
sirály69
őstag
válasz Ferenczi Áko #9347 üzenetére
Sajna az ilyen és hasonló funkciók a Panákon sajnos nagyon gyengén működnek...
Ez tapasztalatból mondom!Szerver Hosting Debrecenben
-
Tutu7030
veterán
válasz Ferenczi Áko #9964 üzenetére
Megkérdeztem a huawei üsz-t. IMEI alapján német a készülék, így az itthoni 3 év nem játszik, de az 1-2 év is billeg. Így inkább még jobban drukkolok, hogy ne legyen semmi baja a készüléknek. Csak bízhatunk benne, hogy minimum olyan ügyfélbarát a szerviz, mint az LG központi szervize.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
OutSider17
senior tag
válasz Ferenczi Áko #10001 üzenetére
Ne érts félre!
De nem a telefonhoz tartozik a frissítés???
Nem értem miért akad ki ezen mindenki..... Ugyan olyan kérdés mint bármelyik másik. De az nem zavar szinte senkit amikor valaki tönkre vágja a telefont, de már 30szor le lett írva hogy hogyan lehet meg menteni ha még meg lehet egyáltalán!De srácok nyugodtan írjátok le ha ez titeket zavar!
Nincs ezzel baj. Fogom magam aztán ki lépek innen. Ennyire egyszerű!Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
OutSider17
senior tag
válasz Ferenczi Áko #10004 üzenetére
Oké!
Köszöntem akkor az eddigi segítséget!Légy becsületes. Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak. (Everett W. Lord)
-
Leslie1966
senior tag
válasz Ferenczi Áko #10001 üzenetére
Csak minden másnap kérdezem meg.
Egyre laposabb ez a fórum, nem tudnak nekem már újat mondani, amit ezzel a telefonnal ki lehetett próbálni én már oda-vissza megcsináltam.[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz Ferenczi Áko #10015 üzenetére
S5 S7 EDGE Hawei Mate 9 van kettő, Xiaomi Mi A1 AndroidOne, Microsoft 640XL.
-
gabesz839
senior tag
válasz Ferenczi Áko #10029 üzenetére
Köszi az infót.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Acélfarkas
senior tag
Köszi az infót, már jön is lefele.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
sirály69
őstag
-
magicbox
senior tag
Köszi a tippet! Már fent is van
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
choco01
addikt
válasz Ferenczi Áko #10054 üzenetére
Hát igen, cska úgy lehet
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #10054 üzenetére
na ezt nem tudom kiszűrni
-
Neo1050
tag
-
törölt tag
válasz Ferenczi Áko #10112 üzenetére
Intelligens asszisztens - > rendszer navigáció - > navigációs sáv
Nem segít az újraindítás se... Bugos ez a keci.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz Ferenczi Áko #10135 üzenetére
Mert mi a baj vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.