Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz bakosarpi #1785 üzenetére
Hidd el, tudom, mennyire fontos lenne rootolni a telefont. - galaxy note 3-ról jövök - és sokan vannak így.../
A telefon rootolásához BL-t kell nyitni. - samsungnál odinnal flasheltük a twrp-t, vagy magát a root.zip-et.
Itt található XDA-n egy jónaik ígérkező leírás a művelethez. De zárásról nem ír... így én még nem ugranék neki. Érdekesség képpen viszont megemlítem neked.
A leírás tartalmazza a TWRP recovery feltelepítését, és egy un. Phh's superuser telepítés instrukcióját.Természetesen arról nem szól már a fáma, hogy BL zárása után relocked állapotba marad e a jelölő.
Mindenki saját felelősségére! -
őstag
-
törölt tag
válasz bakosarpi #2617 üzenetére
Ezt remélem nem gondoltad komolyan.
Csak pár apróság ami kilövi az összehasonlításod, majd rádöbbent, hogy mégse kellett volna ezt így kijelenteni.
S805 vs Kirin 960: Már maga a gyártási technológia miatt is kevesebbet fogyaszt a Krin, mióta megjelent a S805, kb 3 generációt fejlődtek a proceszorok, mindig kiemelve, hogy mennyivel takarékosabbak, viszont mennyivel erősebbek is.
Kijelző: Egyik QHD, másik FULLHD. Továbbá az N4 esetében egy jóval gyengébb processzornak kell megszakadnia nagyobb felbontású kijelző alatt.
TW vs EMUI: Samsung rendszerénél nem hiszem, hogy van energiazabálósabb felület.
Na és persze az aksi: 4000 vs 3220
Ezek mellett jópár dolog van ami miatt butaság összehasonlítani a két telefon üzemidejét, legfőképp, hogy a kijelzőtechnológiára helyezed a hangsúlyt, aztán lehülyézed az embereket akik talán jobban ismerik a tényeket, mint te.
-
-
Pongi1975
tag
-
OutSider17
senior tag
-
-
r3dwo0d
tag
válasz bakosarpi #8465 üzenetére
Az appon belül a bal felső sarokban a 3 vonalra rányomsz, ott licenc állapota, licenckezelés és a továbbiakat én nem látom mert van licenszem, így nem biztos, hogy az jön be mint ami először mikor vettem. A lényeg, hogy magáról a telefonról kellett elvégezni a vásárlást és a fizetési valutáknál rubelt választani, így a lehető legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- TCL LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest