Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
Munkas #12827 üzenetére
Nekem ritkán állítja rosszul a fényerőt. Deha mégis sötét, akkor a csúszkán feljebb húzom, de hagyom bepipápva az automatát, és onnantól kezdve az lesz a minimum fényerő tapasztalataim szerint... Ha pedig már sötét helyre értem, ahol már zavaróan erős a fénye, akkor a pipát kiveszem és újrapipálom, így visszaáll a normál működés...
-
Szpisti
addikt
válasz
Munkas #12111 üzenetére
A bluetooth nálam is folyamatos használatban van, saját és a céges kocsiban is. Csak egyszer kellett párosítanom legelőször, eddig nem volt hasonló gondom se vele. Ezzel egyedi problémád van.
A hotspot-ot kikapcsolja 5 perc után valóban, kipróbáltam én is. Ennek kikapcsolására nem találtam lehetőséget a fejlesztői beállításokban sem. De megkérdezheted a Huawei supportot, hátha tudnak valami megoldást rá... -
Szpisti
addikt
válasz
Munkas #12106 üzenetére
Gondolom nincs bekapcsolva semmilyen energiatakarékos funkció, a kérdéseid normál módban működő telefonra vonatkoznak...
A hotspot-ról nem tudok nyilatkozni, mert nem használom, de a bluetooth-ot nekem nem kapcsolja ki sose az biztos. A kijelző ha sötétnek találod akkor a csúszkán húzd feljebb, úgy, hogy automatán van, onnantól kezdve az lesz a minimum fényerő. A Beállításokban az Akkumlátor menü Indítás opciójánál beállíthatod akár egyesével az alkalmazásokat, hogy hogyan működjenek, automata, vagy "kézi", ott szabályozhatod, hogy melyiket ne lőjje le sose.
Remélem tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest