Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz Nfsman20 #575 üzenetére
Nekem 1:34 kor jött mail,de csak most néztem meg
"Megrendeléséhez az előrendelt termékek megérkeztek"
Kira Remélem hangszóró is lesz hozzá ,ha nagy lesz a doboz átveszem ha nem akkor nem
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Sword
őstag
válasz Nfsman20 #1403 üzenetére
Vaterán egy sincs, hardveraprón is csak egy, a bolti árán kb
Vagy ilyen gyorsan elment mind vagy mindenki megtartotta inkább, mint féláron elvesztegesse.Nagyon meghallgatnám, hogy szól dual-ban, ha olcsón kifogtam volna egyet, 10-20 ezerért DDDDDD
Na, mindegySzerk: 63--ért van egy a jófogáson + még 1 drágábban. A másik 5 valami régebbi verzió lehet, nem a miénk.
[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
ChuckyCheese
tag
válasz Nfsman20 #1484 üzenetére
Most jön a másik poén. Kiraktam a fordító ikonját főképernyőre. Rábökök, beírok valamit és nyomok egy entert vagy nyomok egy fordítás gombot, és eltűnik a fordító ahelyett hogy mutatná az eredményt.. Van egy érzésem, hogy ennek is ugyanaz állja útját, mint a keresőét.
Csak fogalmam nincs, hogy mi...[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
magicbox
senior tag
válasz Nfsman20 #1515 üzenetére
Hibátlanul megy a Google fordító és a kereső is. Amikor elkezdtétek belakni a telefont kérte google play services frissítését valamelyik google app? Mert nálam majdnem a legelején... Lehet, hogy nektek ez kimaradt.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
ChuckyCheese
tag
válasz Nfsman20 #1515 üzenetére
Na most annyi történt, hogy legyalultam a launcher-azaz a kereső frissítéseit. Aztán újra lefrissítettem.
Most frankó egyelőre a dolog.Viszont a fordító még mindig nem működik.Tévedtem.. Van amikor működik, van amikor nem. Tegnap pl 10 ből 10-szer jó volt. Ma meg mondjuk 10-ből 6-7szer. Ez rohadt furcsa..
Pl olyat csinál, hogy van 3 szöveg amit előtte kerestem. Egyikkel nem keres. Utána csakazértis ugyanazt kerestem, mindig arra böktem rá és semmi! 5-ből 5-ször nem jó. Akkor ráböktem egy másik szóra, ami a listában volt és jó volt. De az sem mindig!! Ugyanazzal a mechanikával:
Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó.
Kereső bezárás, 2. szó jó.Kereső bezárás, 2. szó jó.Kereső bezárás, 2. szó nem jó.Kereső bezárás, 2. szó nem jó.Kereső bezárás, 2. szó nem jó.Kereső bezárás, 2. szó nem jó.
Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó.
Na most akkor erre varrjatok gombot!
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
-
ChuckyCheese
tag
válasz Nfsman20 #1484 üzenetére
Na. Ma újabb problema állt elő. Lehúztam a töltőről és az akku 2x-es sebességgel merül azóta. Nem tudom miért. 1 órája sincs de már 95% on van, és az előrejelzés szerint 28 óra van hátra normal uzemmodban és 76 ultra-ban. Az olyan 150-160 szokott lenni ilyenkor.. Újra indítottam és azután is. Na most mivan?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nfsman20 #1656 üzenetére
Hát igen, ezek a nagy kérdések
Én is csak annyit csináltam, hogy beállítgattam amit kellett, letöltöttem a szokásos appjaimat, letiltottam és töröltem amit szoktam, és ennyi.
Esetleg annyi, hogy amióta az SD Maid nevű programocskát használom, azóta nincsenek gondjaim összeakadással, visszamaradt program töredékekkel, stb. -
Sword
őstag
-
invandrare
csendes tag
válasz Nfsman20 #1812 üzenetére
Köszi szépen, elég meggyőző!
Lehet, hogy a Galileo a "?". Ha minden igaz, jelenleg 9 működő saját holdjuk van. Érdekes, hogy 0 ruszki holdat jelöl, pedig a Glonasst is látnia kéne. Kíváncsi lennék, hogy mit mutatna a GPS test APP...Ericsson GH197, GH198, GH337, Nokia 2110i, Ericsson GH388, T28, R320, Sony Ericsson K500i, K800i, HTC Desire HD, Samsung Galaxy S4 mini, Sony Xperia Z3, Vernee Thor
-
Sword
őstag
válasz Nfsman20 #1839 üzenetére
Nekem a navigator bar tranparency állítás hiányzik nagyon, semmit nem látok belőle nappal (éjszakára sötétedik a háttér, akkor igen )
Mondjuk most annyira nem hiányzik, hogy lássam, hogy hány %-on áll az akksi, az előző telóm kb. ilyenkor már bizony töltőért visított úgy, hogy reggel húztam le róla. Mate-nél max. este érdemes ránézni, hogy kibír-e egy teljes másnapot még vagy inkább adjak neki inni.
[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
k5.20
senior tag
válasz Nfsman20 #1852 üzenetére
Tokra viszont tényleg jó szívvel ajánlom a Nillkin ezen tipusát:
Frosted Shield
Egyáltalán nem csúszik és a vastagsági is pont jó (nekem)! (nem vastag, de nem is lehelet vékony)Az üveghez még: Itt látszik, hogy ez ilyen...ők így gondolták sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
tothjani81
senior tag
válasz Nfsman20 #2247 üzenetére
Hát szerintem sajnos gyárilag pontatlanul lett felrakva. Szemmel látható hogy egy kicsit ferde és alul végig oldalt pedig kb 4 cm es részen konkrétan nem jön fel de levegős lett alatta innen csak kis idő és vége. Hát eze van vele ezért érdeklődöm fólia ügyben
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Sword
őstag
válasz Nfsman20 #2367 üzenetére
Első nap óta nyúzom, Note 4, Asus Zenfone 2 után.
Őszintén szólva nem tudok másik telefont, amire lecserélném, még akkor sem, ha azt mondom, hogy pénz nem számít, kerül amibe kerül.
Talán ugyanennek a 6 Gb-os változata, bár félő, hogy a több memóriában tárolt és életben tartott app már az akku rovására menne.Az én elsődleges prioritásaim a nyilvánvaló "csúcsminőségen" túl a kijelzőméret és a dual sim.
Talán single sim-ben lenne ellenfele, de így, számomra nincs.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
mjani1172
addikt
válasz Nfsman20 #2438 üzenetére
Nekem az elején sokkal jobb volt az akkuidő, és ez a telefon tétlen nem volt. Ha többet fogyaszt mint szinte bármi együtt(kivéve képernyő) az nem jó. A tétlenségnek az lenne az értelme hogy az alatt ne fogyasszon.
Én az elején 10-11 ora képernyőidőt értem el, 4 nap alatt, normál használattal, most 5-6 ora 2 nap alatt. -
tothjani81
senior tag
válasz Nfsman20 #2438 üzenetére
Hát nálam ritka a két napos idő. Nagyon sokat nyomkodom, sok a kijelző idő. De azért írtam hogy zabál mert ahogy néztem valamelyik nap 1 este alatt 10% ot merült az szerintem sok. Kb majd full fényerőn olyan 5 órásak a kijelzőidők de automatán a legtöbb majd 8 óra volt.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
djszikras
tag
válasz Nfsman20 #2773 üzenetére
Koszonom a valaszodat! Szomoru vagyok, a regi megoldas sokkal jobban tetszett, de ez legyen a legnagyobb baj vele.... Meg egy kerdes, a kedvenc nevjegyek a regebbi feluleten abc sorrendben voltak. Most nem. Errol tudsz valamit? Koszi
nokia 6300--->SonyEricson X10 mini pro-->S2-->Zopo C2---> S4 mini duos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Vírusirtó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest