- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
Nfsman20 #14037 üzenetére
Sok segítség van már és az AppGalery is fejlődik folyamatosan. Rengeteg alkalmazást lehet letölteni külsős alkalmazásboltokból mint pl ApkPure Amazon ApkMirror vagy Aurora ami közvetlenül a Play-ből húzza le az apookat. A More Apps segít megtalálni hogy honnan szedd le a szokásos dolgaidat vagy ha ez nem megy akkor webes felület.
A QuickApp módszer telepítés nélküli alkalmazás futtatást tesz lehetővé. Youtube megoldott Gmail szinkron megy. A fotók és a drive a legkardinálisabb kérdés. Vannak alkalmazások amelyek tudnak vele szinkronizálni de sokan a MegaAppot használják helyette mert 50 giga az ingyenes tárhely. Ez szinkronizálja a telefonodon lévő fotókat akár automatikusan is.
Nekünk van itthon P40 Lite. GMS nélkül használjuk. Teljesen rendben van.Hogy mi megy?
A P40 pro topik első közel 1000 hsz-e csak a mocskolódásról szól belekeverve a politikát nagyon vastagon illetve nem ismerik a teollok el hogy GMS nélkül is lehet létezni. Nem fogadják el hogy a Huawei elképesztően jó készülékeket tesz le az asztalra. (a Mate 9 számomra ma is etalon) Az eladási számok GMS-el nagyon magasak volt hisz a Samsung trónjára tört ha Trump nem balhézik most le is lett volna taszítva ez pedig féltékenységet szül a saját kedvenc miatt. Brzalmas.
Ez megy minden Huawei hír cikk blog alatt. A moderátorok takarítottak rengeteget sok sok kizárás és bünti. Talán hagyták egy kicsit elfajulni a dolgokat mert most már topikzárás is volt 30-40 hsz után.
Nem akarom mártírnak feltüntetni a Huawei kedvelők táborát de rengeteg mocskot kellett mostanában olvasniuk.
Ne is vegyétek ezt buzdításnak.Ja nem kell félni a HMS-től nem olyan rossz az bár kétségtelen hogy foghíjjas még a rendszer. Nem is fog mindenkinek megfelelni de nem is kell hogy mindenkinek megfeleljen.
Bocs hogy ilyen hosszú lére engedtem de ez egy nagyobb kép a jelen jelyzetről. -
dutrás
őstag
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Nfsman20 #13922 üzenetére
Még mindig meg van (majdnem) hibátlan.
Decemberben úgy alakult, egy Huawei tab miatt meg kellet látogatnom a hivatalos márka szervizt. Rendkívül készségesek voltak! Sőt!
Említettem hogy a Mate9 helyére nem találtam még semmi alternatívát.*
Elmondtam, hogy tulajdonképpen csak aksit kéne cserélni. Rákérdeztem menyi lenne önköltségi áron. Elkérte a telefonom, beütött valami kódot. Azt mondja, erre még márciusig él a 2+1 éves kiterjesztett garancia! Az akksit térítés mentesen cserélik.
Éppen a teljes biztonsági mentést csinálom.
*(Azóta mondjuk kinéztem a One Plus 7T Pro-t. Itt érdemben azért van előre lépés. Na persze vissza is! Nincs 3.5Jack, és Infra. Nincs MMC bővíthetőség. Nekem a kamera másodlagos, a jobb kijelző, a jobb SOC, a 3.0ás UFS, hogy nincs notch, az előrébb van. Sajnos a 18:9 es képaránnyal meg kell barátkoznom.
[link]
Így leírva válik világossá, hogy miért is volt kiváló a Mate 9. Hiába erősebb a HW sok új készüléknél, sokszor még ha apróbb szolgáltatásban, de visszalépés van. pl: Legyen akkár az az értesítési led.
Sajnos kezd felette eljárni az idő, nincs már frissítés, pl a GRID játékot sem tudtam felrakni, a COD is akadozik. Bár a rendszer a mai napig fürge, és nem lassult be.
Ennyire jól összerakott, sokoldalú, készülékem nem tudom mikor lesz még egyszer.
Hogy az új kiszolgál bosszankodás, kompromisszum nélküli, majd 3 évet, és kap majd két android fő verziót, azt nem lehet megmondani. De hogy a Mate9 nálam etalon lett, és hogy magasra, nagyon magasra tette a lécet az biztos. -
válasz
Nfsman20 #6227 üzenetére
> Erősen használat függő, a legrosszabb eset, amikor folyamatosan ment valami játék, akkor 4-5 óra között alakult
Nekem meg 3.5 orat ment minden egyes nap, hard reset utan is. Ha atvittem mas mobilcellaba, akkor 5.5-ot, de itt nalunk (ahol tok atlagos mobilok is 4 orat mennek), csak 3.5-ot.
-
törölt tag
válasz
Nfsman20 #5480 üzenetére
Ajánlom figyelmetekbe: Szerintem a legjobb szkenner
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Nfsman20 #4706 üzenetére
Mar minden opcion vegigmentem. Ez sajnos kamerahiba lesz. Ez a 3. fiatal telefon, amivel "porul" jarok, most mar biztos, nekem nem szabad 3 honapnal fiatalabb telot venni
De sztem ez egyedi hiba lesz, mert nektek nincs ilyen gondotok.
De abbahagyom, nem bolygatom a bekes topikot. -
TopGun
csendes tag
válasz
Nfsman20 #4475 üzenetére
Szia!
A kepek alapjan ez tenyleg jol fed es jol is nez ki! Mennyire gyujti az ujjlenyomatot es mennyire zsirosodik? konnyu tisztitani? Konnyu volt feltenni? Mennyi ido alatt kaptad meg?
Mas tema: nekem meg csak februar ota van meg a telom es csak a vele "erkezett" MHA-L29C432B126 van fent, egy ideje kinalgatja mar, hogy tegyem fel ezt: MHA-L29C432B156, azt irja ebben benne van a 10x-es zoom es mas dolgokat is javitottak benne, szerintetek erdemes feltenni? -
tothjani81
senior tag
válasz
Nfsman20 #2438 üzenetére
Hát nálam ritka a két napos idő. Nagyon sokat nyomkodom, sok a kijelző idő. De azért írtam hogy zabál mert ahogy néztem valamelyik nap 1 este alatt 10% ot merült az szerintem sok. Kb majd full fényerőn olyan 5 órásak a kijelzőidők de automatán a legtöbb majd 8 óra volt.
-
mjani1172
addikt
válasz
Nfsman20 #2438 üzenetére
Nekem az elején sokkal jobb volt az akkuidő, és ez a telefon tétlen nem volt. Ha többet fogyaszt mint szinte bármi együtt(kivéve képernyő) az nem jó. A tétlenségnek az lenne az értelme hogy az alatt ne fogyasszon.
Én az elején 10-11 ora képernyőidőt értem el, 4 nap alatt, normál használattal, most 5-6 ora 2 nap alatt. -
Sword
őstag
válasz
Nfsman20 #2367 üzenetére
Első nap óta nyúzom, Note 4, Asus Zenfone 2 után.
Őszintén szólva nem tudok másik telefont, amire lecserélném, még akkor sem, ha azt mondom, hogy pénz nem számít, kerül amibe kerül.
Talán ugyanennek a 6 Gb-os változata, bár félő, hogy a több memóriában tárolt és életben tartott app már az akku rovására menne.Az én elsődleges prioritásaim a nyilvánvaló "csúcsminőségen" túl a kijelzőméret és a dual sim.
Talán single sim-ben lenne ellenfele, de így, számomra nincs. -
tothjani81
senior tag
-
k5.20
senior tag
válasz
Nfsman20 #1852 üzenetére
Tokra viszont tényleg jó szívvel ajánlom a Nillkin ezen tipusát:
Frosted Shield
Egyáltalán nem csúszik és a vastagsági is pont jó (nekem)! (nem vastag, de nem is lehelet vékony)Az üveghez még: Itt látszik, hogy ez ilyen...ők így gondolták sajnos.
-
Sword
őstag
válasz
Nfsman20 #1839 üzenetére
Nekem a navigator bar tranparency állítás hiányzik nagyon, semmit nem látok belőle nappal (éjszakára sötétedik a háttér, akkor igen
)
Mondjuk most annyira nem hiányzik, hogy lássam, hogy hány %-on áll az akksi, az előző telóm kb. ilyenkor már bizony töltőért visított úgy, hogy reggel húztam le róla. Mate-nél max. este érdemes ránézni, hogy kibír-e egy teljes másnapot még vagy inkább adjak neki inni.
-
-
törölt tag
válasz
Nfsman20 #1656 üzenetére
Hát igen, ezek a nagy kérdések
Én is csak annyit csináltam, hogy beállítgattam amit kellett, letöltöttem a szokásos appjaimat, letiltottam és töröltem amit szoktam, és ennyi.
Esetleg annyi, hogy amióta az SD Maid nevű programocskát használom, azóta nincsenek gondjaim összeakadással, visszamaradt program töredékekkel, stb. -
ChuckyCheese
tag
válasz
Nfsman20 #1484 üzenetére
Na. Ma újabb problema állt elő. Lehúztam a töltőről és az akku 2x-es sebességgel merül azóta. Nem tudom miért. 1 órája sincs de már 95% on van, és az előrejelzés szerint 28 óra van hátra normal uzemmodban és 76 ultra-ban. Az olyan 150-160 szokott lenni ilyenkor.. Újra indítottam és azután is. Na most mivan?
-
ChuckyCheese
tag
válasz
Nfsman20 #1515 üzenetére
Na most annyi történt, hogy legyalultam a launcher-azaz a kereső frissítéseit. Aztán újra lefrissítettem.
Most frankó egyelőre a dolog.Viszont a fordító még mindig nem működik.Tévedtem.. Van amikor működik, van amikor nem. Tegnap pl 10 ből 10-szer jó volt. Ma meg mondjuk 10-ből 6-7szer. Ez rohadt furcsa..
Pl olyat csinál, hogy van 3 szöveg amit előtte kerestem. Egyikkel nem keres. Utána csakazértis ugyanazt kerestem, mindig arra böktem rá és semmi! 5-ből 5-ször nem jó. Akkor ráböktem egy másik szóra, ami a listában volt és jó volt. De az sem mindig!! Ugyanazzal a mechanikával:
Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó. Kereső bezárás 1.szó nem jó.
Kereső bezárás, 2. szó jó.Kereső bezárás, 2. szó jó.Kereső bezárás, 2. szó nem jó.Kereső bezárás, 2. szó nem jó.Kereső bezárás, 2. szó nem jó.Kereső bezárás, 2. szó nem jó.
Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó. Kereső 3. szó jó.
Na most akkor erre varrjatok gombot!
-
ChuckyCheese
tag
válasz
Nfsman20 #1484 üzenetére
Most jön a másik poén. Kiraktam a fordító ikonját főképernyőre. Rábökök, beírok valamit és nyomok egy entert vagy nyomok egy fordítás gombot, és eltűnik a fordító ahelyett hogy mutatná az eredményt.. Van egy érzésem, hogy ennek is ugyanaz állja útját, mint a keresőét.
Csak fogalmam nincs, hogy mi... -
Sword
őstag
válasz
Nfsman20 #1403 üzenetére
Vaterán egy sincs, hardveraprón is csak egy, a bolti árán kb
Vagy ilyen gyorsan elment mind vagy mindenki megtartotta inkább, mint féláron elvesztegesse.Nagyon meghallgatnám, hogy szól dual-ban, ha olcsón kifogtam volna egyet, 10-20 ezerért
DDDDDD
Na, mindegySzerk: 63--ért van egy a jófogáson + még 1 drágábban. A másik 5 valami régebbi verzió lehet, nem a miénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged