Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Ha burst-tel lövöd a gyerekeket, talán 1-2 kép jó lesz
Sajna ilyen sport mód nincs a gyári fényképező app-ban. Talán vmi 3rd partyban megoldható.Persze van PRO mod, ott mindent úgy állítasz, ahogy akarsz. Én nem értek hozzá, én az Auto mod-ot tudom kezelni
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
pepetech
őstag
Mint a fotós résznél olvashattad s7edgéről mentem p9-rr onnan mate9 az s7edge 1 hónapig volt nálam ennyi idő alatt a por összekarcolta a kijelzőmet. Feleségem s7e-je kb 30cm-ről esett gyári flippes tokban ripityára tört eleje is hátulja is. Bátyám s7e-je 2 hete tört rommá. Viszont a mate 9 már repült a 19 hónapos kislányom kezéből és túlélte. Az asszony p9-et használ azóta és tökéletesen elégedett. Lehet fotózni a cseppeket simán. Persze nem olyan hogy az első fotó jó lesz. Meg kell tanulni használni. De ha jól értem, hogy Sony sp-ről váltásnál akkor ne is hezitálj. Viszont méretre a duplája lesz . Viszont s7edge gyönyörű és vízálló de ennyi. Ha annál döntesz biztosítás kötelező. Máté 9-re vettem spigen tokot de a gyári műanyagot használom üvegfóliával. Építőiparban dolgozom és bírja. Nagyon is. Illetve ha haza érek még mindig 60-70%-on van az aksi .
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Nfsman20
tag
-
pepetech
őstag
Ahogy írták van gyárilag a kamerában dokumentum fotózás opció. Viszont ott van player store-ban a Tony scanner nevü app ami a hátteret fehérré varázsolja az írás pedig abszolút olyan mint egy scennelt/faxolt dokumentum.
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
pepetech
őstag
Ha megvan az MT azonosító azzal először regisztrálni kell a Telekom oldalán. Vagyis úgy emlékszem. Már 6 éve csináltam így nem tudom hirtelen . Semmi papírt nem adtak?az durva. De ők berakod az új SIM kártyát a telóba és megcsörgeted az asszonyt rögtön meglesz a számod .
Kis segítség előre. Ha rejtett számot ír ki akkor lépj be a tárcsázóba jobb lent 3 darab pont. Azon belül beállítások és ott 1.-es illetve 2-es simnél is ott van hogy további beállítások és ott lesz a hívásazonosító menü .
-
Metacska
aktív tag
A Mate 9 egyébként is jó akksi szempontjából, de ne felejtsük el, hogy új a készüléked és ezért ilyen jó az üzemidő.
Amikor S6 Edge-m volt, akkor a kezdeti hónapokban 2 napot bírt, de amikor 1,5 évesen nemrég eladtam, akkor minimális használat mellett sem bírt már 1 napot se. Akkura pedig a 2. évtől már a garancia sem volt érvényes, hivatalos szervizben 16 000 Ft-ért cserélték volna.....meg még mit nem.
-
törölt tag
Szerintem nem kell túl sok ész hozzá, hogyha a programban való regisztrációval van meg a +1 év, akkor az az app a regisztráció dátuma +1 évet fog mutatni. De biztos a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállata fog sunnyogni a garanciával, aki ráadásul hivatalos partnere a Huaweinek. Tök logikus.
-
H.Istvan25
senior tag
Négy lehetőséged van:
1. Telemaxhoz küldöd, ez a legdrágább de megmarad a gari és biztosan jo lesz
2. Keresel valami szervizt ahol elvállalják olcsóbban
3. Rendelsz alirol egy ebayrol kijelzőt és nekiállsz otthon (legolcsóbb de legkockázatosabb)
4. Rendelsz kijelzőt és keresel valami szervizt ahol beszerelikÉn már volt hogy ismerősnek teloján otthon cseréltem kijelzőt amit én rendeltem, de az nagyon nem Mate 9 árkategóra volt ráadásul 1,5 éves (Alcatel Pop C7) és azt nem érte volna meg Telemaxban javittatni.
Huawei Mate 9
-
ChuckyCheese
tag
Szia!
Közben találtam ezt a céget: fixity.hu
Elvileg csak üveg baja van, mert érintésre reagál. Üveg cserére kb 20 ezret írnak. Jelenleg elég tréül állok anyagilag. De talán ezt valahogy még kipréselem. 2500-ért hozzák viszik GLS-el. Tehát összesen kb22500 lenne. Remélem tényleg menni fog a dolog.Sword: Sajnos már fél éve lejárt a 3 hónap..
[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
MODERÁTOR
Nálam minden jobb lett kb.
Mindenről jön értesítés. Az ikonokon csak a messenger lite-on nincs számláló. Minden más oké. Még a sima faceboook is. Az sose működött.
Nekem abszolút pozitív csalódás eddig az Oreo. Mondjuk én nem játszom telefonnal. Csak tartalomfogyasztásra és telefonálásra használom.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest