Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Árpi001 #14070 üzenetére
Köszönöm. Ja és még valami. Nálam a kijelző közepén nagyjából 4 nagyobb kék folt jelent meg négyzet alakot formálva úgy nagyjából fél éve. A foltok először halványan látszottak majd egyre jobban erősödtek. Na ezek a foltok is az akku miatt voltak. Ahogy elkezdett felpúposodni, úgy kezdte el egyre jobban nyomni alulról a kijelzőt. Ezért lettek a foltok. Az akku cseréje ezt is megoldotta. Most, hogy semmi sem nyomja a kijelzőt, a foltok szinte teljesen eltűntek. Egyedül teljes fényerőn látszik teljesen fehér háttérnél még egy pici. Az is annyira halványan, hogy erősen rá kell koncentrálni, hogy látni lehessen. De az is csak akkor ha teljesen fehér a háttér. Tehát valószínűleg ha valakinek nem rég jelentek meg a foltok, akkor kezd púposodni az akku. Ha relatíve gyorsan ki van cserélve, cseréltetve akkor a kijelző is rendbe fog jönni.
-
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Esetleg tudna valaki segíteni akku ügyben? Délutánra szét nyomta a telefonomat az akku. Konkrétan félig lejött a kijelző. Lehet valahonnan aránylag normális akkut venni bele. Ahogy nézem a csere nem egy nagy valami. Azon kívül pedig működik. Pár helyen foltos a kijelző de ezen kívül semmi baja. És most nem szívesen vennék másik telefont ha ez még menthető egy akkuval. Előre is köszönöm a segítséget.
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a 8-as droid verzióból a .379 végű a legújabb a december 5-ei biztonsági frissítéssel? Nekem nem igazán akar semmi frissebb jönni.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
#18001664 #11050 üzenetére
De értem. Ilyen szempontból teljesen mindegy milyen módszerrel került fel a telefonra a 363 mert már a fentléte miatt is ugrik a garancia ha úgy romlik el a telefon, hogy nem tudod vissza tenni az utolsó hivatalosan kiadott rom-ot a telefonra helyette. Ilyen szempontból a két módszer között nincs különbség. Akinek ez a kockázat nem fér bele az semmi esetre se telepítse a 361 utáni rom-okat addig amíg nem jön ota-n. Nekem bőven megéri a kockázat. A 363 sokkal jobb üzemidőben és gyorsabb is mint a hivatalos 361. Simán megérte felrakni.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Norbi. #11044 üzenetére
Volt már pár telefonom soha egyetlen egy sem romlott úgy el, hogy nem kapcsolt be. Ennek szerintem nagyon kevés esélye van. Ráadásul aki eddig így tette fel a 363-at az szinte mindig vissza is zárta utána a bootloader-t és vissza is állította a telefont gyári állapotba. Gyári recovery stb. Onnantól meg semmi különbség, hogy ff vagy hwota volt a rom forrása ami a telefonon van. Hivatalosan ez a verzió egyenként sem lehet a telefonon, így mindenhogyan ugrott a garancia ha akkor romlik el amikor ez a rom van rajta.
-
kinghaxor
aktív tag
Miért bukó a garancia ha nyitva van a bootloader? Felteszed a gyári rom-ot, az vissza rakja a hozzá való recovery-t, utána vissza zárod a bootloader-t és kész.
-
kinghaxor
aktív tag
Nekem is sikerült frissíteni az új build-re. Nem tudom elsőre miért nem futott le a HWOTA8 script de második nekifutásra jó lett. Újra letöltöttem a file-okat és a twrp-t is újra húztam. Nem tudom melyik oldotta meg a kettő közül a problémát, de megoldódott. Köszönöm a segítséget!
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
puskint #10965 üzenetére
Az az igazság, hogy úgy próbáltam, hogy először fastboot módban feltettem a Twrp-t. Aztán megcsináltam a file-okat a kártyára és bele tettem a telefonba. A zip-eket úgy töltöttem le, hogy a filelist-ből kimásoltam a linkeket. Így letöltöttem mind a hármat ami az én telefonomhoz való. Utána neveztem át. Aztán Twrp-ből futtattam a zip-et amit a leírás írt de újraindulás után valamilyen telepítő hibát dob a telefon és csak restartolni lehet a rendszerbe. Hwota meg nem is rakja fel a Twrp-t. Hiányzik neki egy dll file ezért azt nem úgy tettem fel. Esetleg egy gyors útmutatót nem tudnál nekem leírni. Nem tudom mit csinálok rosszul.
-
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Van esetleg angol honlap ami rom telepítés lépéseit taglalja? Németül nem értek. A bootloader nyitva, parancssorral csinálnám, nyitni is azzal nyitottam. Tudná nekem valaki linkelni a legfrisebb oreo-hoz való twrp-t és a legfrisebb ki nem adott de hivatalos gyári oreot? 361-et szeretném cserélni a legfrissebbre és vissza zárni a bootloadert. Apropó otg-ről történő telepítés ennél a telefonnál működik? Előre is köszönöm a segítséget.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Leslie1966 #10903 üzenetére
Na igen ez a kód az ami nekem új. Vagyis itt már olvastam róla de előtte oneplus-om volt ott simán parancssorból lehetett nyitni. Ingyenesen honnan tudom ezt igényelni?
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
simacsiga #10899 üzenetére
Szia. Igen oreo-n vagyok, nekem is az oldotta meg, hogy felcseréltem a két kártyát. Köszönöm a segítséget.
Kicsit más téma. Szeretném felrakni a legfrissebb oreo frissítést. Ami még nem jött ota-n. Azt tudom, hogy nyitott bootloader kell ahhoz, hogy egy Twrp-t fel tudjak tenni. Utána abból pedig a rom-ot. Na most a bootloader nyitásra van tool ami ténylegesen működik? Mi a legegyszerűbb módszer rá ennél a telefonnál?
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy nincs internet azokon az eszközökön amik hotspot-on keresztül kapcsolódnak a telefonhoz. Most álltam át két kártyára, az első sim csak hívásra van használva, a második az csak egy adat sim. Flottás és teljesen korlátlan. Hívni nem lehet róla. A telefont beállítottam melyik kártyáról mi menjen. Tökéletesen működik a telefonon minden. A hívás és a net is. Na most ha hotspot-al osztom a netet akkor viszont a hozzá kapcsolódó eszközökön nincs internet. Előtte egy kártyával működött ez az opció. Én arra gondoltam, hogy esetleg rossz kártyát oszt. A másikon nincs internet. De nem találtam opciót arra hotspot beállításon belül, hogy melyik kártyát ossza. De lehet más a gond. Mindenesetre egy kártyával simán működött. Tudnátok segíteni?
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy hogyan tudom felrakni az új frissítést a telefonra? Próbáltam ezt a firmware finder app-ot a leírás alapján, de azóta ahogy látom frissült az app és nem ugyan azok a menüpontok vannak. A romot megtalálja azzal nincs gond, de letölteni nem tudom. Illetve azt se pontosan melyik lenne jó nekem. Tudnátok segíteni? Ota-n nem igazán akar megjönni én pedig türelmetlen vagyok sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- DOOM - The Dark Ages
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest