Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
Mindennel egyetértek, nekem csak egy dolog hiányzik. A kínai ROM-os Mate8 és Mate9-ben van olyan lehetőség, hogy elrejtheted a navigációs sávot (plusz egy gomb megjelenik a navigációs sávon),
ezt betehetnék az EU és US ROM-ba is, szerintem hasznos lenne. Tudom, hogy vannak appok a play áruházban amikkel ezt meg lehet oldani, de mindegyik összeakad a billentyűzettel. -
choco01
addikt
Én nekem csak Chrome meg Viber megy rá, közepes fényerővel, inkább WiFi mint mobilnet,bluetooth és gps nem nagyon megy, akkor meg úgyis autós töltőn lesz.. és minden este lesz alkalmam feltölteni.. remélem így kijön napközben egy 6 óra vele..
Sajnos 3 évre nem tudom regisztrálni mert bár EU-s készülék lesz(mobilcorner) de nem magyarországi, hanem lengyel..
Szerintetek várható rá még komolyabb frissítés?
Egyáltalán érdemes frissíteni erre a 182/186-osra a gyáriról?
-
Nfsman20
tag
Mint írták is, teljesen normális ez, figyeli a használati szokásaidat és erre saccol egy készenléti időt. Nyilván, ha látja, hogy ~40-50 órát megy töltési ciklusonként a teló, akkor nem fog 170 órával kábítani. Nálam is durván 70 órát ír ultrán, de most az elmúlt 3 napban nem nyomkodtam, még van 30% az akkuban, erre ítélne még 46 órát. Gondolom látod az összefüggést... totó az egész, szóval nincs semmi baja a telódnak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest