Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nfsman20
tag
Mint írták is, teljesen normális ez, figyeli a használati szokásaidat és erre saccol egy készenléti időt. Nyilván, ha látja, hogy ~40-50 órát megy töltési ciklusonként a teló, akkor nem fog 170 órával kábítani. Nálam is durván 70 órát ír ultrán, de most az elmúlt 3 napban nem nyomkodtam, még van 30% az akkuban, erre ítélne még 46 órát. Gondolom látod az összefüggést... totó az egész, szóval nincs semmi baja a telódnak
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
choco01
addikt
Én nekem csak Chrome meg Viber megy rá, közepes fényerővel, inkább WiFi mint mobilnet,bluetooth és gps nem nagyon megy, akkor meg úgyis autós töltőn lesz.. és minden este lesz alkalmam feltölteni.. remélem így kijön napközben egy 6 óra vele..
Sajnos 3 évre nem tudom regisztrálni mert bár EU-s készülék lesz(mobilcorner) de nem magyarországi, hanem lengyel..
Szerintetek várható rá még komolyabb frissítés?
Egyáltalán érdemes frissíteni erre a 182/186-osra a gyáriról?
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Looserke
őstag
Mindennel egyetértek, nekem csak egy dolog hiányzik. A kínai ROM-os Mate8 és Mate9-ben van olyan lehetőség, hogy elrejtheted a navigációs sávot (plusz egy gomb megjelenik a navigációs sávon),
ezt betehetnék az EU és US ROM-ba is, szerintem hasznos lenne. Tudom, hogy vannak appok a play áruházban amikkel ezt meg lehet oldani, de mindegyik összeakad a billentyűzettel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest