Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
Szerintem ezt akármilyen precízen rakom fel akkor is kilóg alóla a kijelző.
-
rhonin
senior tag
válasz beyruth82 #7508 üzenetére
Nem írtam, hogy tökéletes, de jobban kiér mint az övé pedig ugyanolyan üvegnek kéne lennie a kettőnek.
Szemből nézve nem vészes a helyzet, csak ha valaki oldalról vizslatja mint ahogy fényképeztem is.Nekem amúgy a Mofi sem tetszik teljes mértékben. A márkajelzés körüli kivágást ahogy megoldották az valami ritka rondán néz ki.
Ennek is annak is van hátránya. Egyéni preferencia ki mivel tud együtt élni. -
zoleeno1
veterán
válasz beyruth82 #7508 üzenetére
Egyik 9h üveg sem ér ki, értsétek már meg, a lekerekítés miatt. Vagy elfogadja az ember, vagy vesz olyat, ami takarja az egész előlapot, pl mofi. Vannak még ugye ezek az olajozós izék... Akinek van megírhatná, hogy mennyi időként válik fel és kell újra "kenni", ha kell egyáltalán...
(#7509) rhonin: a nillkint is hamisítják gondolom ezerrel, ami nekem volt, az is sokkal jobban kiért, úgy, mint a tiednél.
Az enyémen is mofi van most. Egyetlen pozitívuma, hogy valóban takarja az egész kijelzőt. Ebben ki is merül... A kivágás tényleg elég gáz, de nem tudtak mit csinálni. Gagyi műanyag, olyan a tapintása is, az ujjlenyomatot iszonyat gyűjti, tükröződik is. Szóval semmilyen tekintetben nem ér fel egy prémium 9H+ üveghez, mint említettem kivéve azt, hogy takarja a full előlapot.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
spanyoll
addikt
Köszi a válaszokat Urak, ebből szerintem az lesz, hogy marad a gyári fólia, aztán összerakok egy mobile outfittersre.
A nilkinem meg valakinek max odaadom két nagy tábla milkacsokiért az itteni fórumozók közül
@gusthy: Esetleg ha van hozzá eszközöd tudsz róla képet küldeni?
Nekem igazából a kijelző elég lenne, tok amúgy is van rajta mindig, tehát elég lenne csak az elejét megcsináltatni.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
veterán
válasz zoleeno1 #7510 üzenetére
Igen tudom,hogy nem igazi üveg de teljes védelmet nyújt legalább.Én tökéletesen elégedett vagyok vele.Soha nem kellett még újra feltennem mert nem vált le még soha.Ezt használtam már az előző telefonomon is(illetve ilyen mofit).
Más.
Nekem most nincs mobilnetes problémám amivel tegnap küszködtem.Teljesen jó és gyors a hálózat.
-
bébi67
aktív tag
ebay.de panzerglass?
Ezt nézte már valaki?[ Szerkesztve ]
-
rhonin
senior tag
válasz hacki87 #7514 üzenetére
Gondoltam, hogy be lehet szerezni olcsóbban is máshonnan, de nem akartam rá várni hetekig. Így is úgy féltettem 1 hétig mint egy újszülöttet. Igen tapintásra nagyon és újjlenyomatot sem gyűjti annyira mint a gyári fólia.
gusthy: Ha tudnátok miket élnek át ezek a csomagok....
-
apezka
aktív tag
válasz Ferenc1989 #7506 üzenetére
Szia! Az érdekelne, hogy egyensúlyba tudja tartani? Ütközik valahol a telefon a keretbe?
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Gyugyu1987
tag
Jó reggelit mindenkinek! Skacok! Csak nekem szarakodik a voda net kb 1- 1,5 órája??!! Csak H+ van, fölé nem megy. Már ki-be kapcsolás is megvolt.
Már tárgytalan, ahogy elküldtem, már ugrott is. Kezdtem megijedni!
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
spanyoll
addikt
Custom Launcher app mellett mi szól?
Látom sokan használnak Novát és egyebeket; a kérdés, hogy miért éri meg?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Gyugyu1987 #7525 üzenetére
HA kipróbálok egy launchert, nyomkodom, tesztelem, de nem jön be, akkor egy sima uninstall után minden úgy lesz, ahogy a gyári launcherben használtam?
Ha igen akkor lehet, hogy kipróbálom.Másik kérdés, ez már inkább ontopic: be lehet állítani háttérnek, hogy rotálja a fotókat? Nem találtam olyan beállítást, hogy ne csak egy kép legyen a lockscreen háttér, hanem több és váltogassa.
-
spanyoll
addikt
-
legenda
Sikerült megejteni a Telenoros tesztet, NFC-s SIM kártya okés, egyszer sem volt 4G-n elveszett hívás készenlétben a többszöri próbálkozás közül, amíg a normál SIM kártyával igen. (Újpest)
Ez persze továbbra sem 100%-os garancia arra, hogy az ország minden Telenoros 4G tornyánál/cellájában ez a helyzet, azonban jó jel.Gyugyu1987: Szia, Van valami a Vodafone hálózattal, a párom cégese is problémázik ma, pedig azzal sehol sem volt gond eddig.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Aryon87 #7532 üzenetére
Nem tudom, nem kérdeztem a hölgyet, aki biztosította a próbához adott SIM kártyát.
Gyugyu1987: Most, hogy mondod, aktiválom majd én is a másodlagos Vodafone-os SIM kártyámon a 2 napos 90 GB-os keretet, tesztelgetésre jó lesz, másra nem nagyon, mert az elsődleges telekomoson korlátlan net van.
-
Drag77
senior tag
Hi Suit telepítésekor nekem Trojait jelez a vírusirtó. Lehet esetleg e nélkül a program nélkül böngészni pc-ről a telefon file rendszerét?
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
legenda
Honnan töltötted le?
A Huawei oldaláról érdemes (Link), azzal szerintem nincs gond, sosem jelzett még egyik víruskereső sem, pedig elég sok munkaállomásra telepítettem már.
Milyen víruskeresőt használsz?
Lehet csak USB-t illeszteni és úgy megjeleníteni a telefont, mint maghajtót.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
válasz beyruth82 #7538 üzenetére
Kivancsi vagyok, hogy a most hetvegi karbantartas mar az ezzel a problemaval kapcsolatos lesz-e, es helyreall a beke a tokeletesseghez :)
Erik a Note8 lecserelese, ismet elkezdtem gondolkodni az M10P-ben.
Szamomra tobb pozitiv erv szol mellette.
Ma egy ismivel talizom, ujra osszeeresztjuk a 2 monstrumot.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
spanyoll
addikt
Apropó note8. Van a mate10prohoz is olyan toll, mint a notehoz, vagy ahhoz valami spéci kijelző kell és spéci gyári toll?
-
legenda
válasz beyruth82 #7538 üzenetére
Már itt is okés, bekapcsoltam én is a telefonban a másodlagos SIM-nek használt Vodafone-ost - amit amúgy nem nagyon használok hétvégén -, azzal is rendben van.
Aryon87: Nem a Telenorról van most szó, de ők csak az ügyfélkiszolgáló rendszer kapcsán írtak fejlesztést, a hálózatot nem érinti.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz spanyoll #7540 üzenetére
Nincs. Ez csak a Note "specialitasa".. nekem inkabb hatvakaro, mint barmi mas..
Kali: ja hogy ugy, akkor nem szoltam. Ettol fuggetlenul lehet hogy csatlakozom hamarosan :)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Drag77
senior tag
Köszi, ez már ok:-). Innen próbáltam amire bejelzett: http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/
[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
hacki87
senior tag
válasz spanyoll #7543 üzenetére
Wacom-os az s-pen érzékeli a kijelző amikor fölé emeled, elvileg azt is érzékeli mennyire nyomod rá így változik pl a vonal vastagság. És persze olyan kijelző is kell hozzá. Amúgy lehet kapni olyan tollat aminek vagy az elején vagy a végén van ilyen gumi vég amit érzékel a mate 10 Pro kijelzője is de az kb azt tudja mint te az ujjaddal.
-
Aryon87
félisten
Ropke kerdes:
Valaki hasznalja "szamitogepkent" a telot?
Kerhetnek tapasztalatokat a temakort illetoen?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
veterán
Tegnap este munkahelyen kollégám iphone 7 telójával és az enyémmel is csináltam egy képet auto módban mindkettő semmi állítgatás csak gyors fotó.Neon fénynél késő este csináltam egymas után.Idősekotthonában dolgozom és pont 2 lakó belógott a képbe azt már nem tudtam korrigálni de a lényeg most nem az mit ábrázol a kép hanem, hogy ti milyen különbségeket láttok?
Mate 10 pro: -
Aryon87
félisten
válasz Gyugyu1987 #7547 üzenetére
A Mate kepes hasonlokent funkcionalni, mint az S8 es Note8 a DEX-el. Erre lennek kivancsi, hogy mikent ervenyesul itt a tema, hogyan van a beuzemeles, es hogy mukodik.
Tudom ott a youtube, de az itteni tapasztalatok erdekelnek inkabbBeyruth: egesz jok, a Mate elenkebb szineket hasznal
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest