Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
Sziasztok!
Van egy bosszantó problémám a mate 10 pro dual kapcsán.
Ha egyszer bekapcsolom a mobilinternetet akkor hiába kapcsolom ki akkor is van net a telefonon.
Kikapcsolt mobilnet mellett simán megnyit minden veboldalt. Igen, azt is ami még egyszer sem volt megnyitva.
A probléma megoldódik ha újra indítom a telefont, de ha egyszer bekapcsolom a mobilnetet akkor marad a net a telefonon. (bár az internet ikon eltűnik)
Hasonló bárkinek? -
maci25
aktív tag
129 es van fent rajta. Ezt rakta fel autómatice.
-
Viper26
nagyúr
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
deka10
senior tag
Nem kell kikapcsolni a telót, csak adatkapcsolat ki repülő mód be ki és már nincs is sunyi adatkapcsolat, ha wifire kapcsolódik akkor is kilövi. Plusz a beállításokban a mobilhálózatnál legalul haladó-mobiladat mindig aktív ki.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Aryon87
félisten
Vacrol visszafele az S70 vonalon lement H+ ra a net, mikozben toltom fe a fotokat driveba. Nem akar visszavaltani
Sebaj, majd megnyugszik.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
válasz Aryon87 #7959 üzenetére
Tárt karókkal vár a Telekom, gondolkodtál már úgyis korábban a Telenorról váltáson.
mouzrr: Korábban a Pixel 2 telefonoknál indult ez a mizéria, azon tapasztalták először, hogy kikapcsolt mobilnet mellett is forgalmaz a WhatsApp és még néhány alkalmazás (wifi nélkül persze), vizsgálgatták és kiderült, hogy Oreo csinálja valamiért, de nem mindenkinél, illetve nem minden alkalmazásnál engedi át problémásan.
Linkelte is itt valaki korábban az egyik kapcsolódó cikket.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
M_Toni
csendes tag
válasz gilimbgalamb #7903 üzenetére
Nekem szinte szóról szóra ugyan ezt mondták karácsony után mikor bejelentettem a hibát, majd közölték velem pár óra múlva a vizsgálat eredményét. Biztos van nekik honnan beólvasni a sablondumát.
-
GEIL
addikt
válasz Aryon87 #7946 üzenetére
Köszi az infot !
Ez így jól hangzik.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #7959 üzenetére
Geil:
Mobilnet off, repulo mod on majd off, es maris visszaugrott 4G-re.
Szal lenyeg, hogy nalam stabilan kitartott a 4G mellett, egyedul az a pillanatnyi gyengeseg okozta a H+ban ragadasatKali: Telekomhoz nem tudok atmenni. Nekem nem gond ez a halozatos mizeria, az az 1mp nem okoz gondot a repulo moddal
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Máté akksiban jelesre vizsgázott ma is (tegnap több mint 18 órát ment, és 10perc híjján 7óra kijelzőidőt produkát. 9%-on ment tölteni)
Powerbank beadta a kulcsot, 3%-ot pumpált csak bele, és annyi neki. Note kb 5 órával ezelőtt simán kikapcsolásig merült volna.
Mindenesetre a 2 kamera rendesen tud enni..Közel 300 képet csináltam, van köztük jó is meg xar is, éjjelre meg totál átfagyott a teló, ami a minőségre is kihatással lett. Egy biztos, ilyen hőmérsékletben nem érdemes nagyon sokáig fotózgatni..
Válogatom a képeket, majd megosztom itt isXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ferenc0006
csendes újonc
sziasztok nekem az lenne a bajom hogy néhány komolyabb játék pl: Crusaders of light mmorpg. Akadozik mi lehet a baj?
huawei mate 10 pro
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ferenc0006 #7968 üzenetére
Letöltöttem és kipróbáltam a crusaders of light-ot és nálam nincs akadozás,lassulás vagy szaggatás játék közben.Talán a start menünél amikor berepül a képernyőbe az a hajó akkor annak a rotor lapátja pár másodpercre belassul forgás közben de az lehet így van megcsinálva és nem szaggatás mert a képernyő többi részén nincs frissítési probléma okozta lassulás,szakadozás.Játéknál és a többi animációnál viszont nem tapasztaltam semmi ilyesmit
-
veterán
válasz ferenc0006 #7970 üzenetére
És tényleg.Időnként megröccen.
-
Ti^Em
aktív tag
Ó ezen már túl vagyunk, minden alkalommal közölöm, hogy volt szervizben,de az ügyfélszolgálat szerint ez a megoldás... küldjem vissza újra, a huawei ügyfélszolgálat meg azt mondja ne küldjem...Már a telenoros üzletkötőnk is fogja a fejét, hogy milyen baromságokat mond a telenor ezért küldött inkább a KKV-s frontra, ott nem gatyáznak, egyből cserélnék a készüléket, csak ugyan úgy fennáll a hiba...
-
zoleeno1
veterán
válasz ferenc0006 #7968 üzenetére
Az a baj, hogy szarul vannak optimalizalva a jatekok, nem a telo hibaja. Pl temple run 2 is megakad neha, pedig az nem valami komoly game. Ez a vas evekig eleg lenne meg mindenre, ha kepesek lennenek normalisan megirni a szovtvert.
Honor Magic5 Pro
-
Peet
senior tag
Megjött a Telekomos telefonokhoz is a várva várt frissítés!
Most frissül a telefonom 8.0.0.128 (C432)-re! -
törölt tag
22.-en délelőtt jött a frissítés. Itt jelezte is egy fórumtars. link
Telekomos, nem Telenor, ezt ne felejtsétek el. -
őstag
-
törölt tag
Most vettem észre,hogy nem megy a portré mód...Nem homályosítsa el a hátteret..Van otlet?
-
törölt tag
válasz FіkuszKukіsz #7980 üzenetére
Meg fogod kapni Te is hamarosan. Ma, holnap, talán hétfőn.
-
őstag
Ez besz@rás. Életem legjobb dumáját tolja nekem a technikus a Telenor ügyfélszolgálaton. Mondjam meg neki hogy mikor, és hol nem voltam elérhetö. Annélkül nem tudnak nekem segíteni....
(#7981) mumuss Igen Telenoros vagyok de a készüléket a T-bol hozták.
-
spanyoll
addikt
Ki lehet kapcsolni a területmeghatározásból adódó google location history-t úgy, hogy a többi alkalmazás attól még hozzáférjen?
Nem akarom, hogy a gugli tárolgassa, hogy hol voltam tegnapelőtt délután 15.21kor, elég ha a programot tudják a helyzetem használni AMIKOR én engedem nekik."Super perfundo on the early eve of your day."
-
veterán
válasz spanyoll #7987 üzenetére
Én meg bekapcsolni nem tudom,hogy vissza tudjam nézni napra és órára pontossan hogy mikor hol voltam.Elöző telefonomon be volt kapcsolva ez a funkció de most a mate 10 pron nem jegyzi fel nincsenek helyek az idővonalamon.Hol lehet aktíválni,bekapcsolni ezt a funkciót?
[ Szerkesztve ]
-
Műszakis
tag
Üdv! Ha az aktív kijelző megy (óra ,akku) szerintetek este 10-től reggel 6-ig mennyire fogyaszthatja az akksit?
[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok Honor 8-ról váltanék és nincs kedvem végig olvasni a rengeteg véleményt. Hibái érdekelnének vannak e esetleg és az aksija tényleg a legjobban bírja illetve a fényképezője?
-
legenda
válasz Darksiders84 #7993 üzenetére
Szia,
Az összefoglalóban olvasd el legalább, találsz érdemi infókat, illetve válaszokat a kérdésedre, akkumulátoros (összehasonlíthatod a Honor 8-cal is, jelentősen jobb attól) és kamerás tesztet is, illetve hibalehetőséget is, ami bár nem a készülék hibája, de ha Telenoros előfizetésed van, akkor 4G hálózaton problémák lehetnek készenlétben a hívások fogadásával, bár nem mindenhol az országban, de sok Telenoros cellában.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ti^Em
aktív tag
Kis és középvállalkozók, céges flották esetében itt érdemes panaszkodni inkább, mert komolyabban veszik a dolgokat, és nem a sima ügyfélszolgálatra kerül a panaszod, hanem levélben küldöd el és a vállalati ügyfelekkel foglalkozókhoz kerül a panasz és ők vizsgálják. Nekem azonnal felajánlották, hogy adnak egy új készüléket, mert úgy tudják, hogy ezekkel már a hiba nem áll fenn, de az üzletkötőm rá is cáfolt még aznap. Persze ez akkor játszik, ha tőlük vásároltad a telefont.
-
M_Toni
csendes tag
válasz Sebibalu #7985 üzenetére
Ha elmondod nekik, akkor sem tudnak segíteni, Én konkrét naplót vezettem, órára, percre pontosan. Mivel magamat hívogattam, vezetékes telefonról. szépen lejegyezték az időponzoat, és azt állapították meg, amit már itt páran leírtak. Röviden: Nem találtak hibát a hállózatban...
Ti^Em, Köszi a választ. Én is a telenortol vásároltam. de se nem flottás, se nem vállalkozó nem vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, nekem olyat produkal meg mindig sajnos, hogy ujraindul random. Keri a feloldo kodot majd a pint is. Volt mar gyari visszaallitas ketszer, sim csere is. Hasznalat kozben sose csinalja. Mikor inaktiv a kijelzo vmikor akkor tortenik. Okos tok van rajta. Nagyon arra gyanakszom. Nem szeretnem leadni szervizbe, mert gyarit fognak allitani, kozben nem az a baj... Valakinek otlet? Hasonlo tapasztalat? Nincs valami program? Vagy belso szervizes kod, ami az ujraindulas okat megmevezi? Nem hiszem, hogy ilyen ne lenne... Kesz szamitogepek. Windowsnal is meg lehet nezni mi okozta. Kerlek segitsetek mar nagyon bosszant. Koszonom elore is.
-
zoleeno1
veterán
válasz Pandimakaay #7999 üzenetére
Probald ki par napig/hetig a tok nelkul, hátha... Ha a nelkul is csinalja, akkor gari
Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest