Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz ivatti10 #7750 üzenetére
Akkor ott valami nagyon nem stimmel, néhány méteren belül nem lehetne akkora különbség.
A szolgáltatós eszközhöz nem kell külön belépési jogosultságot kérni, minden szükséges információt megtalálsz ezen leírásban: LinkMost nézem, elfelejtettem kitörölni a QR kódot és tartalmazza a wifi hálózatom adatait, változtattam is gyorsan jelszót...stb., még ha nincs is szórva sz SSID és olyan sem találná meg egykönnyen a hálózatot, aki tudja nagyjából, hogy merre lakom.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Fifi
őstag
válasz beyruth82 #7757 üzenetére
A router és a telefon közötti wifi sebességnek nincs köze a szolgáltató által nyújtott internet sebességéhez, ez csak a két eszköz (router és telefon) közötti kapcsolat sebességét mutatja és nem a router által elérhető internet sebességét.
(#7759) ivatti10 Akkor nincs más hátra, mint a bandwith 40 MHz-re történő emelése.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nagyon amator kerdes: hol keressem az AoD bekapcsolasat? Nem talalom..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ivatti10
aktív tag
Nincs auto mód.
Viszont a 40-re módosítás megoldotta a problémát! Most hasít ahogy kell.
Köszönet mindenkinek, aki részt vett a projectben! Kali, Neked külön, a forrás Te voltál.Kérdésem: nem lesznek problémáim más wifihálózathoz való csatlakozásnál? Plázákban, vonaton, bárhol, ahol nyílt hálózat van.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
legenda
válasz #04441088 #7753 üzenetére
Résen voltam, ilyesmire különösen kényes vagyok, nem is volt öröm minden eszközt újra beállítani, pláne a wifis hálózati nyomtatót, de ez van...
Fifi: Mindegy, már módosítottam az adatokat.
beyruth82: Ahogy előttem is írták, a telefon és a router közötti kapcsolat sebességét mutatja, az 866 Mbps 5 GHz AC 2*2:2 MIMO kapcsolaton, a netes sebességnek ehhez nincs direktben köze, amúgy csak 120 Mbps a netem.
ivatti10: Elvileg a 20 MHz sem okozhatna direktben ilyen rövid távon akkora eltérést, közvetve viszont igen, például az egy nem annyira ideális csatorna mellé bekapcsolt a 40 MHz képes eszközökhöz egy jobb másodikat, viszont a 40 MHz-et tudó eszközöknél jobb lesz a sebesség és a kapcsolat minősége is, problémát pedig nem okoz a 40 MHz, mert a csak 20 MHz-et tudó eszközök továbbra is csak 20 MHz-en csatlakoznak, mint például a Mate 9, a Mate 10 Pedig párhuzamosan 40 MHz-en.
-
GEIL
addikt
válasz gilimbgalamb #7766 üzenetére
Igen....enyém jövő héten ér ide.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
reddoors
tag
válasz gilimbgalamb #7766 üzenetére
Megoldották volna a B20-as problémát? Az érdekes szerintem..
Vagy jött volna rá telenoros szoftverfrissítés ?[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Latszik hogy a Huawei a legerosebb halozatkezeles teren. Munkahelyemen a Note csak fele terron volt, mig a Mate full tererot mutat 4G-n..
Azert ez komoly (nekem)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ForRedGlory
félisten
válasz Aryon87 #7776 üzenetére
Ennek az ellentettjét tapasztalom, feltételezem ez helyfüggő is, mert speciel nálam folyamatosan gondok vannak, nem hallanak, recseg-ropog a hang. Ki kell állnom az ablakba (13. ker kellős közepén, ahol egyébként tökéletes a lefedettség), ami még sosem volt egy telefonnal sem, de ezzel rendszeresen.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Aryon87 #7776 üzenetére
Mindenhol ezt tapasztaltam már a Mate 9-nél is, most a Mate 10 Pro-nál szintén, hogy ha van azonos szolgáltatós SIM kártyát használó más gyártójú készülék, legyen az iPhone, Samsung, vagy más csúcstelefon, láthatóan jobb a Mate térereje, persze nem csak a pálcikákat nézve, hanem a dBm és asu jelerősség szerint is.
Többször volt rá példa, hogy S8+ vagy iPhone 8 tulaj még SIM kártyát is cserélt velem, mert nem hitték el, hogy akkora különbség van a telefonok között, de úgy is a Mate volt a jobb.
P9-nél vezette be a gyártó a hármas antennázást - de csak a Huawei csúcsokban, a Honor széria nem kapta meg -, azóta ilyen jó.ForRedGlory: Neked nem adott a Telekom új SIM kártyát a telefonhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ForRedGlory #7778 üzenetére
Erdekes. Nem lehet hogy nalad a lefedettseggel van a gond? Vagy ez mas marka eseteben nem allt fent?
Kali: ennyire nem szoktam ezt figyelni, csak a Notenal ez erosen szembetunt, pedig a Keletitol 5 percnyire vagyok, szal meg az sem lehet ok, hogy lefedettsegi hiba. Teny, nagy belmagassagu a helyseg.
Na mindegy, inkabb erdekessegkent osztottam meg.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
válasz beyruth82 #7781 üzenetére
Nálad lehet, másnál meg nem, mert router/hálózat függvénye is, nem csak a telefonoké.
Aryon87: Külön én sem figyeltem volna, csak sokszor rácsodálkoztak, hogy például pincében lévő stúdió társalgójában telefonálok, kérdezték a szolgáltatót, mondom Telekom, na akkor nem létezik, mert nekik nincs ott olyan jó térerő, hogy onnan telefonálhassanak, feljebb kell menniük, aztán így mutatkozott meg, miután a hálózati módot...stb. összehasonlítottuk, hogy minden más feltétel azonos legyen a telefonok típusán kívül.
[ Szerkesztve ]
-
Preko00
újonc
Telenor - Vodafone kártyákkal használja valaki a készüléket? Mik a tapasztalatok?
-
ForRedGlory
félisten
Hát... nem adtak másik SIM kártyát, a kötsögök...
(#7782) Aryon87: Csak itthon veszem észre, de azt sűrűn, mivel távmunkázom a 5-ből 4 napon és napi átlag 10 hívásom tuti van. Más helyen nem tapasztalok gondot, bár nem is megyek gyérebb lefedettségű területre. Elengedtem a témát egyébként, mert annyira nem veszés a dolog.
-
Aryon87
félisten
válasz ForRedGlory #7785 üzenetére
Mindenesetre erdekes jelenseg.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gilimbgalamb
tag
Most újra megejtettem az ügyfélszolgálat hívását, Telenor és Huawei oldalon is....
Telenor: Kedves ügyintéző hölgy bájos hangon értetlenkedik... Szervizes kapcsolás majd visszakapcsolva kiokosodva mondja h a telefonom rossz, majd elmondom másik kártyával rendben minden, erre újra beszél a szervizessel... visszakapcsol és kéri hogy hol és mikor akartak hívni hogy nem értek el... hibafelvétel, 30 nap és szólnak... 30 perc az életemből...
Huawei: Kedves ügyintéző, nem tudja a választ, hogy miért árulja újra a Telenor, de megkérdezi a szervizest... 2 perc... Van hivatalos állásfoglalás nekik a Telenortól, amiben a szolgáltató bevallotta, hogy náluk a hiba és elkezdik a tornyok fejlesztését/frissítését, és idővel mindenütt megoldódik a gond...
Most előrébb vagyunk vagy sem?? nem tudom...
A szolgáltató tagad mindent, holott a gyártó felé elismerték a hibájukat.. Jó persze az ügyintéző nem tehet a tudatlanságról...
„Engem nem lehet elfelejteni, csak nehéz megjegyezni." :DD
-
Aryon87
félisten
válasz gilimbgalamb #7787 üzenetére
Nekem sanda gyanum, hogy a "szervizes kapcsolasnal" valojaban csak a fonoket kapcsolja at..
Mindegy, hamarosan ugyis kiderul a turpissag. Addig marad igy ahogy van.[ Szerkesztve ]
-
legenda
Előrébb, ha a Telenor elismerte végre, hogy az ő 4G hálózatával van probléma, csak gondolom ezt nem tálalták az alsóbb ügyintézői szintjükön.
-
Ti^Em
aktív tag
Nekem a huawei ügyfélszolgálatos a lelkemre kötötte, hogy nehogy szervizbe küldjem a készüléket, mert semmi baja, mondtam hogy tudom, elkérte az IMEI számom és BUILD számot, és telenor felé ő jelezte a hibát, mert a telenor nekik azt jelezte, hogy a problémát orvosolták... na most akkor mind2 ügyfélszolgálat hazudik?
-
p2pp
őstag
Semmit sem orvosoltak.
Olyannyira, h már az sms sem megy 4G-n.
Már a 3.Sim kártyát fogom kapni, de teljesen feleslegesen. Ügyfélszolg kapásból mondta, h nem olyat(NFC) kaptam ismételeten sem.
Gratulálok mindenkinek az üzletekben ehez a kimagasló nagy semmi eredményhez!
Egyik sem volt NFC képes! Fogalmuk sincs az üzletekben milyen az, de nem is kérnek vagy rendelnek, hiába kértem.
Most már 200 a vérnyomásom.
Ebből számhordozás vagy új 30-as szám lesz azt hiszem.
Most a mobil fizetés miatt kértem volna ilyen kártyát.
Nem hiszem, h a hálózati hibához köze lenne.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Drag77
senior tag
Szisztok!
A contact-ok képeit, hogy tudom a facebook profil képeikkel synkelni? Sehol nem találok ere lehetőséget.
üdv. Drag
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Inarus
addikt
NFC-s SIM-et nem is tudnak rendelni. Csak márkaképviseletekben adnak, mobilfizetéshez adják, ennek feltételeiről meg csak azok az üzletek tudnak részletes tájékoztatást adni. Ide vonatkozó telenoros aloldal.
-
Aryon87
félisten
válasz zozzzzzzzzzz #7795 üzenetére
:R
Fogom is vinni, csak legyek szabad, meg az ido is kedvezzen vegre. Borult idobol mar van foto.
Ugyis lehuzzak majd a kepeket, mert uvye csak a Samu a legjobb fotozasban. Note topikban mar megkaptam, hogy viszalepes kameraban a Note utan.
En tudom mit mire csereltem elXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ti^Em
aktív tag
válasz Aryon87 #7796 üzenetére
a jó kép nem feltétlen a gépen múlik Mikor tanultam fotózni volt egy könyvem, ( már sajnos nem emlékszem sem a címére sem az íróra ) de volt 1 baromi híres fotós aki zenekarokat fotózott, és mindig megvádolták, hogy olyan drága holmival könnyű jó képeket készíteni, fogta hát magát, körbeutazta a világot egy coolpix géppel és olyan fotókat csinált, hogy leesett az emberek álla... 1 állvány és a tudás a fejében elég volt hozzá... Ha valaki tud fotózni egy szarabb géppel is pokoli jó képet tud készíteni hiába van más kezében jobb gép, ha nem tudja beállítani vagy nem tudja mitől lesz 1 kép izgalmas, ezért az ilyen s8 meg mate 10 meg stb versenyek szerintem értelmetlenek
-
Aryon87
félisten
válasz beyruth82 #7797 üzenetére
Mondtam neked. De ezt ugye abban a topikban nem lehet elmagyarazni, mert egyesek akkora szemellenzot hordanak, hogy egy agtol (nem fatol!) nem latjak az erdot. A Samsung a maga fajsulyaban jo, de nem egyszer tapsztaltam en is (foleg most) hogy amint a Samu melle kerul egy masik marka, legyen az barmi, maris kiutkozik a szoftveres ugyeskedes.<br/>Ugyesen csinaljak.. Ezzel nem degradalni akarom azt a markat, de nem ok nelkul irok barmit.
Ti^em: valobannigaz, de odaat sok a szagerto..
SlayR: egesz jok szerintem. Automatan fotoztal?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest