- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
maci25
aktív tag
válasz
spanyoll #31687 üzenetére
Ha kicsit vissza olvasol, én is hasonlóan jártam kb 1 hete. Előtte minden frankó volt a telefonnal. Aku ki bírt kb 2 napot. Én sem értem. Vettem egy használt p30pro-t de ha be kapcsolna véletlen a mate 10 szerintem vissza térnék rá. Jó volt kézben tartani, használni meg minden. Kérem vissza a fasa telómat.
-
mirci18
addikt
válasz
spanyoll #29441 üzenetére
Ezért nem kell drágán venni telefont újkorában.
Én 106 e ft-ért vettem.
Ha eladnám ősszel 2 évesen akkor is ér 40-50-et így max a felét vesztem az árának.
Viszont ősszel eddig úgy néz ki nincs mit vegyek mivel 100 környékén a Telekom csak normál nem pro telefonokat ad. Jelenleg Samsung A51 vagy a Xiaomi Mi 9se.Mondjuk a Huawei pro vonala hiába tetszik nekem ha közben a kijelző hajlított lett ezáltal sérülékenyebb.
-
g4mer
senior tag
válasz
spanyoll #21301 üzenetére
Minél gazdagabb valaki, és azt a saját erejéből érte el, az általában nagyon odafigyel arra, mire költi el a pénzét (most nem ilyen pénztáros L. féle milliárdosokról beszélek), főleg ha ilyen hülye kütyükről van szó. Ismerek olyan öreg harcost, akinek 5-6 nagy értékű lakása van, és nyomkodós nokiája van, nem hord rolexet stb.
Hogy a kérdésre válaszoljak, sajnos igen, belemossák az emberek agyába, hogy évente cseréljenek, és már a tök átlag user is iphone x max-ot hoz ki a trémolbilból havi 30ért, holott csak facebookozni használja.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Szia!
Így igaz, sajnos valóban agyrém, ahogyan költekezünk feleslegesen.
Ha belegondolok idén márciusban vettem a mate 10 prot, és már azóta ...p20 pro, mate 20 pro.....
ergo, régi sz@r telóm van már(én persze nem így gondolom, még 2 évet tervezek vele). De, ami megy a mate 20 pro fórumán, valószínűleg jogosan, az már el sem hihető, már ami a zöldülést illeti. Mi felhasználók lettünk a tesztelők, mert már nincs idő a gyártóknak arra, hogy normálisan leteszteljenek egy telót, mert a gyártók belehajszolják egymást az őrült versenybe....kár érte -
Apaxp
senior tag
válasz
"...kicsit pocakosabb, 60 elejét taposó..." ez én is lehetek
Első okos telóm ZTE Skate 3 évig használtam
Második telóm LG G2 5 évig volt (tönkre ment a képernyő, javítás nem érte meg)
Harmadik telóm Huawei Mate 10 Pro 3/4 éves, szerintem még 5 évig nem gondolkodok váltáson.
Akkor az én fogyasztói magatartásom nem felel meg a cégek elvárásainak -
TomPack
őstag
válasz
Ez a hardver ami van, még nagyon sokáig elégnek kell lennie.
Érdemi változást az életembe nem hozna pl a Mate20 Pro! /Ja de, egy wellnes hétvégét ki kéne hagynunk az ára miatt/
De technológia fejlesztést nem látok benne, úgy érzem csak belelapátoltak mindent, mert itt az évvége, és kötelező az új szériát kiadni. -
SUPREME7
őstag
válasz
spanyoll #20996 üzenetére
Üdv, meg mindenkinek
====
Közben találtam egy thirdparty appot (glance plus) ami elég jó, van benne olyan funkció, hogy csak akkor legyen AOD amikor a kiválasztott appok értesítései aktívak. (mondjuk ez pont fizetős - 439Ft) vagy egyéb beállítások alapján, ha beválik, ennyit megért, ezt nagyon szerettem a Samunál. -
válasz
spanyoll #20449 üzenetére
Igazándiból a Google-nek származik belőle (több) haszna, látja, hogy mikre keresel rá, milyen oldalakt látogatsz, merre jársz...stb és az így kapott adatokból egyrészt adatbázist épít - amit saját célra is felhasználhat, vagy tovább is értékesíthet -, másrészt úgy célirányos hirdetéseket adhat, amik hatékonyabban érvényesülhetnek, mint a véletlenszerűen kiküldöttek.
A te érdekeben is gyűjti persze az adataidat, használati szokásaidat...stb., így az asszisztens és társai szolgáltatások is célirányosabban működhetnek, olyanokat kínálhatnak fel többségében, amikre rákerestél, amerre jártál és hasonlók.
Amely szolgáltatásokat hasznosnak tartok és használok, azokat nem kapcsolom ki, de a statisztikák gyűjtését, a helyinformációim jelentgetését és egyéb ilyen okosságokat kikapcsoltam, mert hasznom nem származna azokból, csak feleslegesen ennék a telefon akkumulátorát és erőforrását. -
-
-
-
wrrs
tag
válasz
spanyoll #16010 üzenetére
Mert még csak most kezdtem el használni erre a telefont.
Ráadásul a 145-ös FW-el lett támogatva a Filmic (mármint nem konkrétan, de ezzel már oké). Előtte nem ment a Mate 10 Pro-val.De nagyon igazad van, mert közben meg el is felejtettem, hogy a Filmic-et is érdemes lenne meggyötörni. Jó lenne a legújabb verzió, mert egy korábbi tört van meg csak és nem éppen olcsó.
Visszatérve a gimbalra, a Smooth-Q app-ja rettenetes! Semmire nem való, szó szerint. De, mint stabilizáló teljesen jó lesz a gyári vagy egyéb app-al is. Köszi a tippeket!
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
spanyoll #9848 üzenetére
Elég ránézned és felold a kocsiban, a többire pedig ott van Siri. Beállítom vele a navit, megadom a célt stb... ha kell hívást indítok vele... üzenetet ír... nyilván angolul. Én nem érzem hiányát az ujjlenyomatnak egy X nél. nem hordok tükrös szemüveget, a napszemüvegemen pedig átlát. Én nem bánnám ha ez működne a m10p-ben. Mindenki maga választja ki mit akar használni mit nem, ha a lehetőség adott, de nem adott.
-
bébi67
aktív tag
válasz
spanyoll #9581 üzenetére
Csak a magam nevében mondom a következőket.
Napközben több üzleti beszélgetést folytatok. Időpontokat, kontaktokat közölnek velem vezetés vagy munka közben. Ha valami nem tiszta, hogy kivel mit beszéltünk meg, akkor visszahallgatom. Be van állítva, hogy a 14 napnál régebbi felvételeket törölje. Nem kell papírt, tollat keresni, egyszerűen, ha valamit nem tudtál megjegyezni, visszahallgatod. Ugye ez nem valami perverz dolog? Remélem segítettem.
Itt jegyezném meg, hogy a Sony Ericsson K800-as buta telefon kb. 8-10 évvel ezelőtt tökéletesen tudta a hívásrögzítést. Ezek a csúcsszuper csodamasinák meg képtelenek egy ilyen alap dolgot produkálni. -
Toobee
veterán
válasz
spanyoll #9432 üzenetére
Most voltam kint Budaörs Auchanban. Ajánlgatott a kiscsaj nekem is valamit, 5 ropiért rakott volna folyékonyat előre és hátra is. Szétvert ott előttem egy iphone-t, az jól bírta, de csak egy kulccsal csapkodta. Én nem dőltem be, mert Spigen úton van, előlapon meg ott a gyári fólia.
-
gusthy
veterán
válasz
spanyoll #9432 üzenetére
Azért nem tudok róla hosszasan mesélni, mert eddig annyi történt, hogy felrakták és fenn van, és egy karc se látszik rajta, mert meggyógyítja magát. Párat pottyant a telefon, nem túl magasról, és semmi baja, de nem tudom megítélni, hogy azok a pottyanások mivel jártak volna outfitters nélkül. Az biztos, hogy más telefonokon a fólia ennyi idő alatt meglehetősen karcos lett, és ezt se tárolom másként, mint az elődeit.
-
törölt tag
válasz
spanyoll #8941 üzenetére
Huawei tripodon volt a telefon.
Amúgy fura, mert tudom mi az a TimeLapse, és elvileg abban a módban is volt. Kíváncsi voltam, kiraktam egy 5 percre, feltöltöttem, linkeltem. Meg se néztem az eredményt, arra már nem volt időm.
Fújt a szél nagyon, és a pici tripodot is megmozgatta valamennyire. -
válasz
spanyoll #8823 üzenetére
Így igaz, ezért szoktam mindig kiemelni a használati szokásokat és beállításokat.
Önmagában nem sokat mond, hogy valakinél 6 vagy 10 óra a kijelzős használat, mert a körítés is sokat számít.
Az már inkább beszédes, ha valakinél egy másik csúcstelefonhoz képest jelentősen jobb akkumulátoros üzemidő jön ki úgy, hogy a használati szokások nem változtak és a beállítások is azonosak (már amennyire az lehetséges, ha eltérő oprendszerről van szó).beyruth82: A kamera a többet fogyasztó hardverek közé tartozik, pláne ha két modul megy egyszerre.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
spanyoll #8627 üzenetére
Ámen
Ezeknél a képeknél az ISO-t 100-ra teszem, és a záridőt hagyom meg neki automatán. Más algoritmust használ mint automatán vagy pro módban.
Honor 9-cel is nyomtam már ezeket, az más színkezelést használ ebben a témában, ami picit jobban tetszik, mint amit Máté alkalmaz, bár az is mellette szól, hogy késő nyár-őszi időszakban készültek mikor teljesen másak a fényviszonyok is.
Na kb ezeket fogom ezzel is megismételni + a nyaraláson is lesznek ilyen éjjeli képek (és igazából emiatt is cseréltem le a Samu Note 8-at)
Az a topik már nem az ami régebb volt, tűt keresik a szénakazalban, valamint Samufan topik is, mert ott az is jó ha rossz
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
spanyoll #8265 üzenetére
Éjjeli felvétel módnál leakadt, újra kellett indítani. Pro módnál pedig szintén leakadt a kamera, se jobbra se balra, csak a normál módra visszaváltást hagyta. Át kellett melegíteni, hogy hajlandó legyen a pro módban való fotózásra is. 2 fotó emiatt nem is készült el, sőt egy automatán, vakuval való kép sem készült el, ami jól sikerült. Újraindítás után annak a képnek annyi lett, nem tudta elmenteni.
Sajnos egy ismerősömnél is tapasztaltam ezt a jelenséget, mikor még a Note8-am volt, és az övével csináltuk az összehasonlító tesztet, pedig akkor még nem voltak mínuszok.
Szal óvatosan a hidegben való fotózással, nem tűri a teló, max úgy hogy pár katt, utána belső zsebbe míg az új helyszín megvan, és így ismételgetni. -
Ti^Em
aktív tag
válasz
spanyoll #8262 üzenetére
Az enyem mar volt szervizben. 1 hetet. A kkvs csere engedelyee varok, de azzal nem vagyok elorebb ha ad egy masikat mivel a halozatuk szar, ezert kenytelen leszek s8+ note8 vagy varok egy kicsit es s9+ ra csereltetni es kifizetni a kulonbozetet. Mindenkepp kicserelik csak 30 nap alatt jon meg az engedelyezo level...ennyi az atfutasi ido, jo esetben 2 hét. Imadom a telefont de ha nem valtozik az alatt az ido alatt a helyzet akkor nem ebbol kerek úja.
-
válasz
spanyoll #7987 üzenetére
Én meg bekapcsolni nem tudom,hogy vissza tudjam nézni napra és órára pontossan hogy mikor hol voltam.Elöző telefonomon be volt kapcsolva ez a funkció de most a mate 10 pron nem jegyzi fel nincsenek helyek az idővonalamon.Hol lehet aktíválni,bekapcsolni ezt a funkciót?
-
spanyoll
addikt
válasz
spanyoll #7863 üzenetére
Ja azt kihagytam, hogy láttam a mate10 lite frontface kamerás trükkjét, hogy greenscreen módon levág a háttérről, mindezt realtime. Kérdeztem azt is, hogy a face unlock jön-e a pro-ra is, de erre a tökéletes politikusi választ kaptam: se megerősíteni se cáfolni nem tudja
De szerintem inkább csak kíváncsiak, hogy mennyire jó a liteon és mennyire szeretik az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged