Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz karldergroße #29749 üzenetére
Köszönöm! ha lesz még valami változás és leírod várjuk! A kamera engem is érdekelne!
Eurolac
-
gulupeti
senior tag
De mikor jön már a 10-es?
Utolsó infó amit olvastam ez ügyben, az talán március volt.
Ez még helytálló?[ Szerkesztve ]
-
g4mer
senior tag
Nálam van egy egyedi eset 9 óta: rengetegszer összeomlik a billentyűzet, akár swiftkey, akár gboard. Engem csak ez miatt érdekel főképp a 10es frissítés.
Sic Parvis Magna
-
apezka
aktív tag
Reméljük az új verzió nem lesz vírusos...
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
gulupeti
senior tag
válasz karldergroße #29754 üzenetére
Azért az Instagram és Google hírolvasó dark mode miatt nekem várós, ha más miatt nem is.
-
gulupeti
senior tag
Én mindkettő miatt. + Este főleg kényelmesebb a szememnek, hogy nem perzseli ki a vakító fehér szín. A szemvédelmet eleinte nem haszáltam, még talán írtam is ide kommentet, hogy jobb a kijelzőt teljes "pompájában" élvezni, de aztán kipróbáltam huzamosabb ideig és rájöttem, hogy nem véletlenül találták ki. Így ezt is használom időzítve, estétől reggelig aktív.
-
g4mer
senior tag
OFF, de úgyis halott már a topik, úgyhogy mindegy
Okosórákról mit gondoltok? Használ innen valaki? Azon kívül, hogy mutatja az időt, üzeneteket, fitness funkció, van valami értelme?
Sic Parvis Magna
-
Drag77
senior tag
Szia,
Én egy Fitbit ionic-ot használok vele 2 éve.
Én fizetésre is használom, valamint a kirándulások, biciglizés utvónalának rögzítésére.[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
gulupeti
senior tag
Amennyiben működik a készüléken a Volte funkció, az azt jelenti, hogy hívás közben marad a teló 4g-n és tudok közben internetezni, jól gondolom?
Ismerősöm, aki a Diginél dolgozik azt mondja, hogyha egy telefonon valóban működik a Volte, akkor azt a telefon az értesítési sávban, ikonban külön jelzi is.. -
apezka
aktív tag
Én korábban Huawei Band2 Pro-t használtam (amíg el nem hagytam). Most Watch GT 2-t használok vele. Nekem futáshoz volt igény, hogy telefont ne keljen "cipelni" GPS és a zene miatt, nekem bevált. Nem beszélve a 10-11 napos üzem időről.
Dehogy a telefon is képbe kerüljön, a fenti fitnes karkötő és óra gond nélkül működött és működik is a telefonnal, soha nem volt egy döccenés vagy kapcsolat eldobás. Nekem a saját Egészség alkalmazás is bejön (Huawei mérleg is tök jól kezelhető). Ami talán hiányt okozhatja, némely népszerű kalória követő/fitnes alkalmazás, nem tudja fogadni az adatokat és ez nagyvalószínűséggel így is marad amíg USA és Kína köpköd egymásra...
Nagy ritkán (leginkább vezetés közben) jóljön, hogy az óra használható kihangosítóként és nem kell a telefont tartani, nyomkodni, hogy fogadjam, vagy indítsan a hívást.
Valamint én rühelem kitenni a telefont az asztalra (akár megbeszélésen, akár evés közben), szerintem nem illő dolog (valahogy belénm ezt nevelték, pedig akkoriban nem volt még mobiltelefon), ilyekor jól jön ha látom, hogy fontos-e az a hívás vagy rá ér és kinyomhatom, hogy majd visszahívjam. Ennél többre szerintem nem alkalmas egyik gyártó órája sem.
Pulzsu és vényomás mérésről - appel watch - alvás figyelésről és még talán a lépés számlálásról is az a véleményem, hogy ha ezeket rendszeresen figyeled akkor egy idő után kicsit az eszköz fogja megszabni a minden napjaidat és nem pedig kiszolgálja, kényelmesebbé teszi azokat.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Indy1
tag
-
g4mer
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Jelenlegi formátumban, az én életvitelemhez akkor még jelenleg nincs haszna, hogy okosórát birtokoljak.
Sic Parvis Magna
-
deka10
senior tag
-
Occon adom
aktív tag
[link] pörög a Huawei megjelent a P40 lite , nemrég a p30 pro, nyomulnak rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Gerybut
tag
Én a Xiaomi Mi Watch-ot várom de rohadtul, sajnos csúszott a megjelenése meg még csúszni is fog. Igaz 70ezer marha sok egy okosórára, de annyi mindent tud, mint egy telefon.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Tarkus
újonc
Egy ideig ezen sem kell izgulni...
https://huaweiblog.hu/kesobb-jon-a-huawei-mate-10-pro-emui-10-frissitese/
[ Szerkesztve ]
-
-
g4mer
senior tag
válasz karldergroße #29776 üzenetére
valahogy akkor sincs rendjén, hogy mi ugyebár a csúcs készüléket vettük a szériából, és az olcsóbb kapja meg először a frissítést
Sic Parvis Magna
-
ClioRS
őstag
válasz karldergroße #29776 üzenetére
Abból is a kínai verzió, ezt tegyük hozzá még, és ott január 4-én kezdték kiküldeni: [link]
-
fejesg2
aktív tag
válasz karldergroße #29781 üzenetére
Az IP67 védettség miatt egyértelműen jobb választás volt számomra és az OLED kijelzőt is kellemesebbnek tartom. Előtte volt Samsung IPS kijelzős telóm, ahhoz viszonyítottam. A jack nekem nem hiányzik, sosem használtam, mindig bluetooth fülest használok. De persze ezt csak magamra vonatkozóan írtam, nem általánosítva.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
deka10
senior tag
Csak annyival, hogy ez a "pro" verzió.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Mától egy Mate 10 Pro tulajdonosaként, csatlakozok hozzátok.
Az AOD (Mindig a kijelzőn ) kijelzés fényerejét nem lehet állítani valahol?
-
-
karldergroße
senior tag
válasz deka10 #29785 üzenetére
Értem. Tehát a neve számít
Fejesg2:
Az ips-védelem számomra olyan, mint ha elefántriasztót szerelnék fel a lakásra. A jack pedig nem a füles miatt kell. Nekem is van bluetooth-fülesem, de a hifi-erősítőmhöz és a konyhai aktív hangfalamhoz csak így tudom csatlakoztatni a készüléket. Ezen kívül nekem annak idején 2018-ban még a nem pro verzió mellett szóló szempont volt, hogy a keparány a hagyományos 16:9 legyen, nekem nem tetszenek a hosszúkás kijelzők. Más kérdés, hogy ha le kell cserélni ezt a telefont, olyat már nem fogok találni.
[ Szerkesztve ]
-
fejesg2
aktív tag
válasz karldergroße #29790 üzenetére
Nekem azért volt szempont az IP67, mert landolt már telefon a kádban, fürdőzés közben (ez is 2 alkalommal). Ezzel viszont nyugodt szívvel telefonáltam már szakadó esőben is. Persze ez ismét csak magamra értve, sokak nem veszik valódi hasznát egy ilyen védelemnek.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
-
karldergroße
senior tag
válasz Oldman2 #29793 üzenetére
Értesítő LED a sima mate 10-en is van. Az AOD szerintem úgy hülyeség, ahogy van. Csak az akksit zabálja. Nem létezik, hogy állandóan látni kell azt, mennyi az idő, meg van-e valami a facebookon. Hogy ezt lássam, elég megpöccintenem illetve megemelnem a telefonom tokját és máris látok minden "fontosat".
De azt persze belátom, hogy az igények eltérőek lehetnek.
-
válasz karldergroße #29794 üzenetére
Az AOD-t csak azért "védtem", mert ha egy készüléken se ez, se értesítő LED nincs, akkor az egy önt...ön szúrás szerű megoldás.
-
zoleeno1
veterán
válasz karldergroße #29794 üzenetére
Azért azt kimondhatjuk, hogy nem annak alapján pozicionalja a gyártó az aktuális csúcsot, hogy neked mik a fontosak és szerinted mi a hülyeség
Honor Magic5 Pro
-
g4mer
senior tag
amoled, ip védettség, szebb kialakítás, + sokkal drágább volt. Logikusan az adott csúcsnak kéne megkapnia először, de inkább egyszerre a többivel. Nem utólag.. Azt se értem, hogy a járvány hogy tehet be neki, gondolom nem februárban álltak neki az egésznek, plusz hardverileg nincs különbség a mate 10 és pro között, csak kijelzőben.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest