- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kkromer #20927 üzenetére
Volt párhuzamosan Mate 10 Pro-m és Note9-en egymás mellett is, így nem nagyon kell bemutatni a különbséget, ami van, de nem akkora, annyira nem rossz a Mate 10 Pro kijelzője.
Egyik gyártó sem a színhelyes, hanem az élénkebb módot állítja be alapértelmezetten - attól persze mind a kettőnél van színhelyes is -, de kiállított telefonoknál azzal kell kezdeni, hogy a kapcsolódó beállításokra ránéz az ember, ellenkező esetben nincs értelme hasonlítgatni.sonye: Egyéni elvárások és preferációk kérdése, hogy kinek mekkora felárat ér meg egy másik készülék adotthoz képest.
Nekem néhány előny is elég, hogy többet fizessek egy másik készülék miatt, így volt ez a Mate 10 Pro megjelenésekor is, meg most a Note9-nél is, mindegyiknél találtam annyi előnyt, hogy megadjam érte a felárat az előző telefonomhoz képest. -
sonye
senior tag
válasz
Kkromer #20927 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy H8-ról váltottam.
Én is azt mondtam MM-ben, hogy gyenge a fényereje, pedig nagyon nem. A huawei szeret a fényerővel spórolni. A MM-ben meg van fény bőven, így a maxnál is leveszi a fényt. De napon meg kinti környezetben nagyon is világos a kijelző.Kinek mi jön be színvilágban... A samsung mindig is túlszaturált színekkel játszott, ezzel minden vásárlót meg akarnak fogni. De mikor fotózol, aztán egy színhelyes gépe megnézed a képet, akkor látod, hogy valójában becsap a telefon kijelzője. Jelzem a 10pro-ban olyan színeket állítasz, amit akarsz.
Hang.
Hát aki telefofon akar zenét hallgatni a hangszórójával, az meg is érdemli. Ne marra van kitalálva.
Kössön hozz áaz ember BT hangszórót vagy fülest. Speciel elfordítva igenis egész szép hangzása van.Összegezve: A kiállított telefonok, de még a TV-k is úgymond demó üzemmódban mennek, hogy a full csillivilli tudsáukat mutassák. Egyábként amikor én zéztem a kiállított Mate 10-et nekem se tetszett, aztán második nekifutásra beletúrtam a beállításba, akkor láttam, hogy elkalibrálták full az egészet. Beállítgattam és már láttam mit tud. Meg is vettem, és szuper telefon.
Árban meg note 9 vs Mate 10? 2 db Mate 10-et vehetsz a samu árán. Szerintem baromira nem éri meg az árát.
Egyre jobban érzem, hogy a mobil biznisz ráment a lehúzásra igen durván.
Minden évben jönnek az újak, de akkora nagy dobbantást nem tudnak, csak a marketig dumával adják el. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Kkromer #20915 üzenetére
Ez a "teszt" mindent visz, Szerintem, Bog "mehet nyugdíjba" , a 8 oldalon keresztüli kivesézése felesleges időpocsékolás volt részéről, nekünk csak ezt kellett volna elolvasni és akkor nem lettünk volna sokan, ilyen nagyon hülyék, hogy megvegyük ezt a kókánygagyi készüléket.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Kkromer #20835 üzenetére
Szia!
Írok egy kis kitérőt, hogy nagyjából érteni lehessen, amit szeretnék mondani...
Aki ismer, azt tudja, hogy nálam a minőség az nem a mobilhallgatásban merül ki. Aki frankó minőségi zenét szeretne hallgatni, az vagy kicseszettül belenyúl a zsebébe és megveszi a legújabb trendi hifi-t, ami bőven belenyúlik az 500 ezerbe, de még az is talán a belépőszint alja, vagy jó nagyot spórol és vesz 70-80-as években gyártott vintage erősítőt hangfalakkal. Amik csak akkor romlanak el, illetve helyesebben... lesznek főképp kisebb érintkezési hibái, ha nincs használva. Cserébe fel kell állni a fotelből, ha valamit szertenénk csinálni. De a minőség kárpótol. Ezekben van anyag, minőségi cuccokból és nehéz fémből épültek akkor, a minél több fém pedig egyenlő a minél jobb hangzással, de a kérdésedre válaszolva.
Pl a note4-ben elég jó minőségi dac-ot pakoltak, az 5 és 6 nem szólt szebben nála, a note 8 nem ismerem, gondolom az note 9 ben ugyanaz van, mint az s9+-ban ezek jobban, természetesebben szólnak, mint a mate 10 pro. Elég hamar összeesnek a dinamika csúcsok. Na most, pl egy poweramp, ami eleve gyárilag totál equzva van, hogy de az milyen jól szól, hát nem jól szól, mert levág még a 320-ból is annyit, amiért felesleges ennél jobbat a telefonra tölteni, nemhogy lossless-t. Ahhoz a fentebb említett minőségi hifi kellene, de persze sokan jönnek azzal, hogy ők hallják a különbséget a nagy FLA(n)C(olás)-ban, na én akkor rögtön ki is szállok az egész beszélgetésből. Oké hallja, ennyi...
Egyrészt a legfontosabb, hogy ehhez hallás is kell, márpedig a legtöbb embernek nincs meg hozzá a hallása, hogy egy olyan zenén, mint pl a Jazz, ahol valóban lehet hallani az audiophile hangzást meg is hallja azokat a részleteket. Emiatt a telefonokra bőven sok még tényleg jó eljárással készült 320 mp3 is, ami belenyal a 18-20khz-be. A legtöbb ember 16 már felett lófüttyöt nem hall.A mate 10 pro a középmezőnyben van valahol, ha mobilhangminőségről beszélünk, de ehhez nem gyári fülest kell használni, hanem valami komolyabbat. Utálom leírni, de itt is most újra megint az XS a legjobb.
Fülessel is és bár sztereó ide-vagy oda kihangosítva még abban is jóval előrébb jár, mint a többiek. CöhhhSaját vélemény, több teszt alapján is, tehát emiatt persze nem kell vele egyetérteni senkinek.
175-ért én megvenném! A M10pro egy kicseszett jó telefon, nekem az egyik legszebb külalakra is és sokáig az is marad.
Rendszerebességben szinte semmi előnye nincs a mate 20 pro-nak, itt is az van, hogy játékoknál egy hangyafasznyival előbb betölt, mint az S9.Üdv
-
válasz
Kkromer #20795 üzenetére
Igen, gyárilag van rá opció, teljesen eltüntethető, akár egy mozdulattal le- vagy felhúzható.
quint: Ja, nem, az leginkább az N szabványos 400 Mbps átviteles elvárásnak szólt, mert az emberek jelentős többsége azzal küzd, hogy 2.4 GHz N szabványon a 120 Mbps netjét sem tudja átvinni - pedig 2*2:2 MIMO-s 300 Mbps kapcsolat adott -, vagy 5 GHz N szabványon - az említett feltételek mellett - a 200 Mbps-ost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged