- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kkromer #20927 üzenetére
Volt párhuzamosan Mate 10 Pro-m és Note9-en egymás mellett is, így nem nagyon kell bemutatni a különbséget, ami van, de nem akkora, annyira nem rossz a Mate 10 Pro kijelzője.
Egyik gyártó sem a színhelyes, hanem az élénkebb módot állítja be alapértelmezetten - attól persze mind a kettőnél van színhelyes is -, de kiállított telefonoknál azzal kell kezdeni, hogy a kapcsolódó beállításokra ránéz az ember, ellenkező esetben nincs értelme hasonlítgatni.sonye: Egyéni elvárások és preferációk kérdése, hogy kinek mekkora felárat ér meg egy másik készülék adotthoz képest.
Nekem néhány előny is elég, hogy többet fizessek egy másik készülék miatt, így volt ez a Mate 10 Pro megjelenésekor is, meg most a Note9-nél is, mindegyiknél találtam annyi előnyt, hogy megadjam érte a felárat az előző telefonomhoz képest. -
sonye
senior tag
válasz
Kkromer #20927 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy H8-ról váltottam.
Én is azt mondtam MM-ben, hogy gyenge a fényereje, pedig nagyon nem. A huawei szeret a fényerővel spórolni. A MM-ben meg van fény bőven, így a maxnál is leveszi a fényt. De napon meg kinti környezetben nagyon is világos a kijelző.Kinek mi jön be színvilágban... A samsung mindig is túlszaturált színekkel játszott, ezzel minden vásárlót meg akarnak fogni. De mikor fotózol, aztán egy színhelyes gépe megnézed a képet, akkor látod, hogy valójában becsap a telefon kijelzője. Jelzem a 10pro-ban olyan színeket állítasz, amit akarsz.
Hang.
Hát aki telefofon akar zenét hallgatni a hangszórójával, az meg is érdemli. Ne marra van kitalálva.
Kössön hozz áaz ember BT hangszórót vagy fülest. Speciel elfordítva igenis egész szép hangzása van.Összegezve: A kiállított telefonok, de még a TV-k is úgymond demó üzemmódban mennek, hogy a full csillivilli tudsáukat mutassák. Egyábként amikor én zéztem a kiállított Mate 10-et nekem se tetszett, aztán második nekifutásra beletúrtam a beállításba, akkor láttam, hogy elkalibrálták full az egészet. Beállítgattam és már láttam mit tud. Meg is vettem, és szuper telefon.
Árban meg note 9 vs Mate 10? 2 db Mate 10-et vehetsz a samu árán. Szerintem baromira nem éri meg az árát.
Egyre jobban érzem, hogy a mobil biznisz ráment a lehúzásra igen durván.
Minden évben jönnek az újak, de akkora nagy dobbantást nem tudnak, csak a marketig dumával adják el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X4 Pro - 6/128
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest