- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Fly-
tag
válasz
Sterilzona #32056 üzenetére
Én nem igazán tapasztaltam ilyesmit. Időnként a Google alkalmazások szeretik elfelejteni a képernyőtartalom frissítését, de ha leküldöm és újra megnyitom akkor minden rendben van -ez nem a készülék hibája...
Az akkucsere nemrég volt meg és az üzemidő növekedésével együtt a stabilitásra is jó hatással volt -egy régi, elhasználódott áramforrás nemcsak az üzemidőt befolyásolja, de egy energiaigényesebb feladathoz sem képes biztosítani a teljesítményt; sok lefagyásnak és "programhibának" lehet az okozója... -
4D4M
senior tag
válasz
Kettő is működik még a családban és van egy tartalékban is (szeretem a bevált dolgokat megőrizni). Nem tapasztalok semmit a felsoroltak közül.
chrome fagy, gepeles szovegbevitel fagy
–
Ha ugyanarról a jelenségről beszélünk, akkor ezeket a chrome csinálja sajnos.. valójában nem lefagyás, csak valami megjelenítési anomália – lehet tovább írni, rögzíti a bevitt szövegeket, mert egy ablakváltás után ott van minden. Ez egy régi történet tudomásom szerint és én speciel nem találtam rá megoldást.Gyári visszaállítással és akkucserével mindenképp próbálkoznék, ha amúgy elégedett vele az ember.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
Semmi gond nincs a telefonnal. A nejemé novemberben lesz 6 éves, egy természetes akkucserén kívül semmi baj nem volt vele. Visszaállt a kiváló kamera ( a Mate 20 pro is), nagyon gyors a menü és a telefon összes szolgáltatása. Nyilván már sok szempontból elavult, az USA értelmetlen korlátozásai is megtették a hatásukat a régebbi típusoknál.
Lehet, hogy annyira gyenge már az akku, hogy az okozza a hibákat, feszültség nélkül nincs élet a mobilokban sem. -
-Fly-
tag
válasz
Sterilzona #31950 üzenetére
Tapasztalatom MiBand 3, Amazfit Band 5 illetve Lemfo Lem4 pro -val van, ezekkel tökéletesen együttműködik. A hagyományos órákon kívül Bryton Rider 15-öt is használok, minden probléma nélkül...
-
ystuc
aktív tag
válasz
Sterilzona #31950 üzenetére
Én ezt a kérdést nem értem.
5 éves a Mate 10 Pro telefonom, több Huawei órám volt időközben, jelenleg egy GT2 Pro és tökéletesen kommunikálnak.
-
keselyü57
tag
válasz
Sterilzona #31770 üzenetére
Beállítások-alkalmazások -alkalmazások. Keresd meg a Petal Map alkalmazást kattints rá, és az értesítéseknél tiltsd le amiről nem akarsz értesítést.
-
keselyü57
tag
válasz
Sterilzona #31732 üzenetére
Nálam a WIFI szokott vacakolni, bár mostanában nincs vele gond. Talán buta kérdés, de nem kapcsoltad le véletlenül a mobil netet? Ha nem akkor ezt próbáld meg. Beállítások-rendszer és frissítések-visszaállítás-hálózati beállítások visszaállítása. Remélem beválik.
-
keselyü57
tag
válasz
Sterilzona #31703 üzenetére
Beállítások. Legelső menü, ahol a neved van. Közép tájon ott a Cloud. Törölni nem tudod, de a mentést le tudod állítani ha tényleg ez a cél. Lejjebb kijelölheted miről készítsen mentést. Ha csak az értesítések zavarnak a jobb felső sarokan a négy pöttynél ki tudod kapcsolni.
-
nmkopasz
csendes tag
válasz
Sterilzona #31556 üzenetére
Elméletileg a messenger kavar. A beállításokban az alkalmazásoknál le kell állítani, ez javítja elméletileg.
-
nmkopasz
csendes tag
válasz
Sterilzona #31553 üzenetére
Nálam ez történik, valamint a média lejátszás is halk. Újraindítás után 1 darabig jó.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Sterilzona #31553 üzenetére
Nekem csak es kizarolag akkor fordult elo ilyen,amikor megmostam,gondolom beazott.Kiszaradt,helyrejott.Tietek inkabb szoftveres szerintem
-
karldergroße
senior tag
válasz
Sterilzona #29517 üzenetére
Sehogy, én se találtam...
-
szendy69
tag
válasz
Sterilzona #22856 üzenetére
Ha a főképernyőn két alkalmazást egymásra húzol, vagyis egyiket a másikra, akkor mappa lesz belőle
-
JDMKid
tag
válasz
Sterilzona #21332 üzenetére
A fentebb említett samu tartót én is ajánlom. Szerintem az egyik legjobb megoldás.
-
szaki04
senior tag
válasz
-
válasz
Szia! Samsung Universal car holder (k200 vagy v200 azt hiszem). Szerintem a legjobb.
-
Daffni2
addikt
válasz
Sterilzona #21069 üzenetére
Magyarul is meg tudnád kérdezni?
-
golyós
addikt
válasz
Sterilzona #18068 üzenetére
Nekem kettő is van de még nem fordult elő.
Volt rá példa, hogy újraindult zsebben de ez nem a tok hanem a gomb elhelyezése illetve érzékenysége miatt van. -
kp78
addikt
válasz
Sterilzona #17122 üzenetére
Az enyém osztrák MM-os, dual sim-es, kb. 4 napja jelezte, hogy van frissítés, ma tettem fel.
383 és 294 az IMEI-k vége, 8242 a SN vége.
2 db Telekomos sim kártya van benne. -
bandigyerek
senior tag
válasz
Sterilzona #17062 üzenetére
Tiszta Harry Potter... Mozgó fotó.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Na ezen jot nevettem, koszi
-
KZP
őstag
válasz
Sterilzona #17064 üzenetére
Mozgókép funkció.
-
Aryon87
félisten
válasz
-
Aryon87
félisten
válasz
Sterilzona #17060 üzenetére
Hallucinacio?
Mit is szeretnel ezzel pontosabban? Milyen kep, milyen motorsuhanas? 🙃
-
zoleeno1
veterán
válasz
Sterilzona #16446 üzenetére
Ha az a gumi/szilikon tok is csúszik, kend be gyantaval, az tuti lesz
-
keselyü57
tag
válasz
Sterilzona #16153 üzenetére
Szia! Fentről húzd le a navigációs ablakot, ahol a WIFI, Mobilnet stb. bekapcsolások vannak. Ott keresd meg a Navigációs dokk ikont és kapcsold ki. Én is belefutottam a beüzemelésnél!
-
D4ni
őstag
válasz
Sterilzona #16271 üzenetére
12 megapixel az aranyközépút. Még jobb képek is készülnek, mint 20 megapixelen.
-
válasz
Sterilzona #16268 üzenetére
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Sterilzona #16258 üzenetére
-
D4ni
őstag
válasz
Sterilzona #16258 üzenetére
Tudja, bár én pont fordítva használom.
-
válasz
Sterilzona #16231 üzenetére
Szia,
Ha az "AOD" funkcióra gondolsz, akkor az sajnos csak az alap dolgokat jelzi ki egyelőre az óra, dátum és akkumulátoros töltöttség mellett, mint a hívás és SMS.
-
válasz
Sterilzona #16179 üzenetére
Akkor meg beállítod majd a használati szokásaidnak és az elvárásaidnak megfelelően és beáll idővel a rendszer.
Az első napokban még többet is szinkronizál, indexel, illetve tanulja még a használati szokásaidat is. -
válasz
Sterilzona #16164 üzenetére
Enyém is ennyit merül éjszaka. Éjjeli mód bent, wifi bekapcs, bluetooth bekapcs, gps bekapcs. Túléled. Reggel feltolod töltőre, nekem manapság autóban töltődik 1-1 órát reggel este és 60-90% között mozgok. Bővenelég. Ha este sokat nyomkodom (ez hétvégén fordul inkább elő), akkor reggel 1-2 órára gyári töltőre rakom, és 100-on van. Problem?
(#16162) Aryon87: Az enyém volt pl. szervizben. Alaplapcsere volt egy hívás közbeni véletlen manuális kikapcsolás után. 5 munkanap alatt megcsinálták, azóta sincs baja. Ez még valamikor év elején volt.
-
válasz
Sterilzona #16176 üzenetére
Ellenőrizd a kapcsolódó beállításokat, azokon múlik minden, de ha minden szabadjára van engedve - háttérben futhat minden alkalmazás, szinkronizáció, frissítés...stb. -, akkor simán merülhet annyit és nem fogható rá, hogy problémás a működés.
Én a használati szokásaimnak megfelelően beállítottam mindent, így folyamatos mobilinternet (4G) mellett is alig merül éjszaka, még ha olyan helyre teszem le, ahol gyengébb a térerő, akkor sem, pedig szinkronizál az időjárás...stb., kapcsolódva az okosóra is, de nincs 5%-os, pláne nem magasabb értékű merülés. -
válasz
Beállítások, környezeti tényezők...stb. függvénye, így akár normális is lehet, de mivel nem ismerjük a feltételeket, így érdemben nem nagyon lehet konkrétumot írni.
-
gusthy
veterán
válasz
Ha egy Android készülék tizen százalékot merül, akkor egy Tizen készülék hány százalékot merül?
-
Watto1991
senior tag
válasz
Sterilzona #16153 üzenetére
Szia !
Navigációs dokk lesz. Beállításokban majdnem a legfelső menüpont.
-
kp78
addikt
válasz
Sterilzona #16146 üzenetére
Itt tudod beállítani >> [link]
-
Roland861010
veterán
válasz
Sterilzona #15305 üzenetére
Köszi pedig csak vacakoltam !
-
kp78
addikt
válasz
Sterilzona #15129 üzenetére
Nem tudom milyen guglid van
>>[link]
-
hacki87
senior tag
válasz
Sterilzona #15129 üzenetére
IP67-es por és víz elleni védelem
-
válasz
Sterilzona #15116 üzenetére
A tűző napon biztos nem tűnne fel, hogy villog, bár (szerintem) nem is ott kell felkeltenie a figyelmet, a lakásban vagy egyéb beltéren látom (még ha nagy jelentősége nincs is számomra, mert okosórát is használok).
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Sterilzona #15118 üzenetére
Én írtam, és szerintem gyenge. Meg pici. Legalábbis az előzőekhez (note 3 neo, Honor 6) képest. Csak a Smart-tok, meg a karperec miatt nem érdekes.
-
gusthy
veterán
válasz
Sterilzona #15116 üzenetére
Ez honnan jött? Eddig nem panaszkodott rá senki.
-
D4ni
őstag
válasz
Sterilzona #15090 üzenetére
Flip okostok: S-view cover, jobb oldalt az információs sáv
Vékonyabb: Mofi
Vastagabb/ nagyobb védelmet nyújtó: Spigen, ipkaky
Tankelhárító/ önvédelmi fegyver: UAG plasma series -
válasz
+1 MOFI
-
golyós
addikt
válasz
+1 MOFI :-)
-
magicbox
senior tag
válasz
Szerintem spigen, persze csak az eredeti. Tele van hamisítottal az e-bay.
-
válasz
Mofi.
-
Norbi.
őstag
válasz
Sterilzona #14856 üzenetére
Ha nem lenne jó, eladnánk, / nem használnánk. Èn sűrűn cserèlgetem a telefonjaim, kèt hónap soknak számít. El is cserèltem szűk 3 hónap után a Mate 10 Prot egy S9-re. Az S9-el 1 napot bírtam, utáltam. Aztán használtam kèt hètig egy OnePlus3-at. De a telefonboltba ahol dolgozom pont visszahozták a saját Mate10-em, hogy eladnák (hasonlóan telefoncserès törzsvásárlónk vette meg) úgyhogy visszavettem egyből. Hiányzott. Ez ritka nálam.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Sterilzona #12534 üzenetére
Az nem semmi
, 500 € a 715€-s ár helyett, 30%-os akció
, nálunk max 10-15%-os akciót adnak rá a Média Markt-ban meg más helyeken is. Nálunk lenne rá valahol olyan akció itthon is jópáran vennének ilyen telefont az biztos.
-
tipuka
addikt
válasz
Sterilzona #12532 üzenetére
itt meg örülünk, hogy ~ 637,5 euro átszámolva most az mm-ben
-
válasz
Sterilzona #12530 üzenetére
Amely finkciót kérdezted és aminek az elérési útját leírtam korábban: Always-On Display
Létezik minden ilyen technológiájú kijelzőnél, legyen szó bármelyik gyártóról, de használat függvénye is, hogy kinél mikor és mennyire jelentkezik, amivel hamarabb előhozható, az a gyakori nagyon magas fényerős használat és a statikusan megjelenő és bizonyos színű elemek, ennek tükrében valaki például 6 hónap alatt előidézheti, más meg háromszor annyi idő alatt sem.
Ha be is ég idővel valamennyire, a legtöbben nem is látják a gyakorlati használat során, hanem csak célprogrammal tesztelve, amikor külön megnézik homogénen minden színnel külön tesztelve és meghatározottaknál látható.
Bizonyos külső alkalmazások (például navigációs) és témák még inkább rátehetnek egy lapáttal. -
válasz
Sterilzona #12527 üzenetére
Az AOD esetén ez nem hibalehetőség, mert az változtatja a helyét.
Célszoftverrel van már ilyen tapasztalat, de csak bizonyos meghatározott színeknél külön-külön, felhasználás közben nem látni olyan szinten. -
Aryon87
félisten
válasz
Sterilzona #12527 üzenetére
Igen. Pl az also gombsor. Nalam mar van nyoma
-
válasz
Sterilzona #12523 üzenetére
Szia,
Iz "AOD" tt található:
Beállítások -> Biztonság és adatvédelem -> Képernyőzár és jelszavak -> Információ megjelenítése mindigvoncci: Engem nem zavarna a félsziget, nem kapcsolnám ki, sok hasznos ikon megjeleníthető ott.
Az egyik ismerősöm is Mate 10 Pro-ról váltott P20 Pro-ra - azonnal megvesz minden új telefont, "rosszabb" már, mint én-, mondtam is neki, hogy a harmadik kamera és a félsziget legyen vele!
-
Norbi.
őstag
válasz
Sterilzona #12523 üzenetére
Szia, van. Bár nem tud annyit, mint a Samungnál. Időt mutatja, dátumot, akku százalékot és ha van elmulasztott hívásod, vagy sms-ed.
Meg lehet oldani, hogy legyen alkalmazáslista, a gyári Launcher is tudja, de tölthetsz le másikat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó 2db Samsung a52s
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged