- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #8792 üzenetére
Ezt azért tartom furcsának, mert elvileg kikerül a Play kínálatából. Láttam hogy ezt írták, de a két dolog üti egymást. Volt már ilyen program, azzal törlődött a saját listából is.
Én annak örülnék, ha nem így lenne, de majd meglátjuk. Nem mintha nem lenne olyan konkurens, aki hozza ezt a szintet. HERE, Sygic. DE akár említhetjük az online navikat is, ami pl. egy pesti közlekedésnél szerencsésebb, és korlátozott adatforgalomnál is tökéletesen működik. Akkor nem jó, ha valakinek egyáltalán nincs net, vagy az adatkeret elfogyása után nullára kerül. Bár ez elég ritka.
Szóval szerintem nagyobb a füst, mint a tűz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest