- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van közben már My-RoM 3.3. Én még nem teszteltem, mert jelenleg aktív haszálat alatt van a telefonom, de este felteszem. Szerintem kisebb javítások lehetnek benne.
Aki fel szeretné tenni:
- My-RoMv3.3
- GappsGapps tartalma:
- Gyári Huawei Swipe billentyűzet
- SIM Tool / SIM eszközSIM Tool -nak nálunk csak Vodánál van értelme. Úgy tudom már csak náluk van SIM menü, amiben autópálya- és parkoló matrica, vásárolható, az egyenleget lehet lekérdezni....stb. Régi időkből talán néhány embernek ismerős lehet még a WAP -os korszakból.
Akinek Super -es ROOT -ja vannak, annak meg jól jöhet Rendszer alkalmazás eltávolító (természetesen ROOT kell hozzá). Ezzel kiszedhető a gapps -szal telepített SIM eszköz menü is, mert rendszer alkalmazásnak tekinti, és nem lehet alapban törölni.
Szerk.:
Eltávolítás után nem törli egyből, hanem kukába teszi. Tehát ha valaki nem akar külön mentegetni, akkor onnan is visszaállítható. Persze kukából ürítés után már törlődik véglegesen az eltávolított alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest