- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Na, ide értem.
A tok fogása jó. Vákony műbőr.Minőségi hatása van, nem gagyi. Bár nem is 600$ os hatása van.
Mundjuk úgy, hogy egy állófogadáson újgazdok közt, ahol annyiba kerül egy cipőfűző mint ez a telefon, ott is meg lehet vele jelenni.A képek annyira nem adják vissza, mivel lámpafénynél készültek. És az asztal is erezett és ezen kínlódik a telefon a fókuszálással, de megpróbáltam pár közelit amin talán jól látszik a szélezés.
Meg a felbontáson csökkenteni kellett, mert a maxon nem tudtam feltölteni, csak 8Mp vagy 3Mb os htár miatt.Igaz nem törölgettem tisztára előtte, vagyis használat közbeni kép készült. Az átlátszó lap nem karcos, csak koszos, kéretik figyelembe vanni.
Nem válogttam, csak beszórom ide, néhányat csak linkbe raktam, mert az egész oldalt tele pakolnám.
Ez a tok, amit itt láttok.
[link]Ennek egy hibája van, hogy nincs záró füle. A képeken jól látszik.Vagyis ki tud nyílni a teteje mikor le, vagy felveszem.
De lehet ugyan ilyet kapni aminek van füle, ma rendeltem 2db-ot.
[link]http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-01/29/503040_fwmwq3hqywpxr7ws_resize_of_img_20150128_231754.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Banggood
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest