Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #5317 üzenetére

Nem és igen.

Úgy értettem, hogy újra akartam indítani a frissítést, azt hittem leállt valamiért.
    Ezért 3 gombossal indítottam, de ahogy bevillant a huawei logo, elengedtem. Megijedtem mert váratlanul gyorsan villant be.
    Így elindult a telefon, de nem elkezdett bootolni, hanem a recovery jött be, és telepíteni kezdett.

Mielőtt klitérnénk rá.
    Megfigyeltem, ha simán bekapcsoló nyomok akkor elindul pillanat alatt, ha recowery, vagy frissítésre nyomok, akkor lassabban ugrik be.
    Viszont meglepett, mert 3 gombot nyomtam és mégis gyorsan indult ezért elengedtem.

Igen lényegében abszolút standard módon lett telepítve 3 gombosan.
    DE
    Azt silabizáltam ki orosz és spanyol oldalakról, hogy ahol hiba volt, ott nem volt formázva az sd kártya.
    Aztán felrakták formázott kártyával az B609-et. Majd wipe és ismét próbálták de formázott kártyával és felment simán. (Elvileg a B609 kilövi a rootot, vagyis egyik se volt rootolva)

Szerintem fontos lépés lenne, hogy szűz sd kártyára legyen feltéve a dload. És ne legyeen rootolva.
    De ebben nem tudok 100%ig biztosat, mert se spanyolul, se oroszul nem vagyok perfekt. Bár az utóbbiból, anno 4-es voltam, de az közel 17 éve volt. Lehet illene több okból, újra tanulni. :D :D
    Lásd itt is hasznos tud lenni. :D

Új hozzászólás Aktív témák