Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #5317 üzenetére
Nem és igen.
Úgy értettem, hogy újra akartam indítani a frissítést, azt hittem leállt valamiért.
Ezért 3 gombossal indítottam, de ahogy bevillant a huawei logo, elengedtem. Megijedtem mert váratlanul gyorsan villant be.
Így elindult a telefon, de nem elkezdett bootolni, hanem a recovery jött be, és telepíteni kezdett.Mielőtt klitérnénk rá.
Megfigyeltem, ha simán bekapcsoló nyomok akkor elindul pillanat alatt, ha recowery, vagy frissítésre nyomok, akkor lassabban ugrik be.
Viszont meglepett, mert 3 gombot nyomtam és mégis gyorsan indult ezért elengedtem.Igen lényegében abszolút standard módon lett telepítve 3 gombosan.
DE
Azt silabizáltam ki orosz és spanyol oldalakról, hogy ahol hiba volt, ott nem volt formázva az sd kártya.
Aztán felrakták formázott kártyával az B609-et. Majd wipe és ismét próbálták de formázott kártyával és felment simán. (Elvileg a B609 kilövi a rootot, vagyis egyik se volt rootolva)Szerintem fontos lépés lenne, hogy szűz sd kártyára legyen feltéve a dload. És ne legyeen rootolva.
De ebben nem tudok 100%ig biztosat, mert se spanyolul, se oroszul nem vagyok perfekt. Bár az utóbbiból, anno 4-es voltam, de az közel 17 éve volt. Lehet illene több okból, újra tanulni.
Lásd itt is hasznos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest