Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Naszóval..
Csont nélkül ment vissza a B133.Induló állapot:
B133 nem ota, hanem 3 gombos(force) update volt. De rootoltam és nyitott bootloader volt alatta. (update. app lett betéve a dload könyvtárba.)Áttérés B609-re: egy wipe data factory reset-el volt a gyári recoveryben, aztán 3 gombos módszerrel lett feltéve az összefoglalóban lévő linkről leszedve. (Ugyna úgy. (update.app a dload-ba)
Telepítéskor a bootloader locked lett.
Beállítás stb, de NEM volt rootolva, nem volt recovery cserélve. Úgy ahogy felmet, semmi változtatás.Visszatérés:
Letöltöttem a rollback133SP01.rar-t.
Madj kivettem a telefonből a kártyát. Leformáztam, csináltam egy dload könyvtárat és bele m,ásoltam az update.app-ot.
Telefont kikapcsoltam, és beléptem recoverybe.
Wipe data factory reset.
Wipe cache. (biztos ami biztos, samsungon sokszor ajánlották, hogy ne maradjon ki, néhány cyanogenmod esetén maradt bent piszok)Ez után kikapcsoló folyamatosan nyomva míg ki nem kapcsol.
Kártya betesz.
3 gombos módszerrel indít.Történés:
Elindul a régi recovery és elkezdte a dolgot 2mp ig tartott majd tök fekete képernyő.
Kikapcsolt. (de rossz, hogy nem jelzi a file múveleteket egy led mint a számítógépeken)
Vártam de nem történt semmi.Gondoltam lesz ami lesz elindítom 3 gombosan, rányomtam, de gyorsabban indult be mint szokott és ezért elengedtem. Ebből gondolom, hogy elég lett volna a bekapcsoló gombal bekapcsolni.
Ez után belépett a 3.0 recoveryjébe és elkezdte telepíteni a frissítést.
Szépen elment 100% ig és ott ált 3 percet.
Aztán újraindult a B133al.Most futtattam egy full wipe-t
De biztonság kedvéért fel rakok egy gyári oldalról leszedett B133-at.
Így kiderül nem-e maradt hiba.Amúgy asszony telefonjábal még mikor megjött, össze hasonlítottuk és egyező volt, most, hogy vissza pakoltam szintén egyezőek a jelzések. Bulid, egyedi azonosító, kernel, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Háború Izraelben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest