Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Merseyside #4669 üzenetére
Na az nem mindegy. Nem is a letöltögetős része a rossz, hanem újra berendezni a mappákat, egyebeket...meg a beállítani, ami kell...
Azért remélhetőleg véglegesnél megoldják ezt, mert talán egy-két kivételtől eltekintve simán átörökíthető a backup 2.3 -ból.
KKrisz751:
Gyári téma. Valami Sci-fi témából lett véve. Talán játék vagy film, nem tudom már. Néhány oldalon nagy feneket kerítettek neki. Önmagában a téma szerintem túlzott. Variálni lehet, de egy csomó elem megmarad, ami nem szép. Pl. gyári widet kinézet.Manuálisan szétkapva a témát viszont jó dolgokat lehet belőle kihozni, csak egy csomó mindent ki kell belőle venni/cserélni. Egy-egy menü rész jó, meg kékes színű átlátszó stat bar is (legördítve).
Szerk.:
Talán benne van a téma csomagban, amit ide is bedobtam. EMUI 3 -ból való témák.Nincs benne, majd holnap feldobom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 FE (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, grafit)
- Samsung Galaxy Z Fold4 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, bézs)
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest