- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, de ezt írtam. Sok volt a szutyok, azért volt annyi idő. Nálam néhány percnél tovább sosem tartott.
Play -t sosem igyekeznek normálisan javítani. Kb. mire helyreáll, megoldják a problémákat, addigra jön egy újabb verzió, aminél ha nincs szerencséd, akkor kezdheted előlről.
Engem nem nagyon érdekel, hogy mi mennyit és hogyan fogyaszt (bár tudom, hogy ez most aktuális téma, meg hogy ezt, meg azt le kell kapcsolni a takarékosság, egyebek miatt), de bárki bármit is mondd, én nem tartom túl jó dolognak, hogy folyamatosan 1 százalékokat töltöget vissza a telefon. Mivel ugye 100% -nál lekpacsol, majd ha lemegy 99% -ra, akkor újra elkezdi tölteni 100% -ig....és így tovább, egész éjjel. Ez olyan esetben érdekes dolog, amikor valakinél elmerülget néhány százalékot egy éjszaka alatt. Ez is ugye felhasználás függő.
HA nem merül éjszaka a telefon, csak 1-2 % -ot (ami a normális fogyasztás akar lenni), akkor nincs értelme. HA bekapcsolom a netet, akkor van, bár éjszaka meg nem használom, tehát értelmetlen.
repvez:
Ilyen sosem lesz. ÉS olyan sem, hogy nem fognak adatokat gyűjteni. Csak annyit kell megnézni, hogy net alatt mennyi sz...ság ébred fel. Olyan is, amit talán az ember az életben nem fog használni.Én abban sem vagyok biztos, hogy a helymeghatározást nem lövi ki az "éterbe"szinte állandóan egy droidos készülék. ÉS abban sem, hogy az a GPS is mindig tényleg ki van -e kapcsolva... DE ez már egy más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest