- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
bubus66 #4075 üzenetére
de nekem most is 2.3 van.
oké, tök jó, hogy ti kívülről fújjátok az androidot, deképzeljétek, vannak sima parasztok, az átlagfelhasználók, mint pl én. nem vagyok programozó...
és oké, hogy tök türelmesen, szájbarágósan leírtatok mindent... csak a lényeget nem, hogy ez az egész mire jó. egy 2 napos telefont miért kéne újrarakni? elég durva lenne, ha egy oprendszer 2 nap alatt összeomlana. egyébként 3-4 havonta szoktam csinálni (előző androidos telefonomnál) gyári viszaállítást, hogy zökkenőmentesen működjön.
szóval tök jó, hogy most is megcsináltam, de ugyanúgy nem történt semmi.egyébként most mindenféle programozást meg verziószámokat félretéve írtam három tök alapvető problémát, amire nem kaptam választ...
- zenelejátszó nem ismeri fel az ékezeteket... (kínai karaktere)
- zenelejátszóban nem ismeri fel ID3 alapjána számok sorrendjét
- -fb messenger visszamenőleg is magától elkezdi letölteni a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- iPhone topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 10
- Magisk
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest