Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
edima10
tag
válasz
#86973952 #3974 üzenetére
Köszi a választ.
Igen, adatforgalom kezelés alatt volt és igy nézett ki, csak be tudtam állitani egy figyelmeztetés limitet és egy tiltót, amit narancssárga és piros vizszintes vonallal jelzett. Adatforgalmi ciklust is be tudta lőni, de azt sem találom. Most mondjuk jól mutatja, mert a T-nél ez az elszámolási időszak a mobilnetre, de a 2.3-ban én állitottam be.
A beépitett (AccuWeather) óra-időjárás widget jobb alsó sarkában volt egy frissités gomb (plusz ha a widgetre kattintottam és megnyilt teljes képernyőn az alkalmazás, ott is) na az most nincs ott
A gyári app volt, mert nem látom a googleplay-ben, hogy leszedtem volna külön is az AccuWeather appját.
Nem nagy ügy, csak én általában onnan frissitettem, amikor bekapcsoltam a mobilnetet vagy a wifit (nálam csak akkor van bekapcsolva a wifi, bluetooth, mobilnet ha épp kell)
Remélem nem voltam nagyon zavaros
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- HP notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest