Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    Azt nem tudja valaki, hogy hogyan kéne beállitani a telefont vagy az appokat, hogy aminek kell az azonnal jelezzen ami nem az meg csak akkor amikor én használom?
    Gondolok itt arra, hogy a Facebook app a régi telefonomon ha kaptam értesitést akor azonnal jött a telefonra wifin egy kicsit késve ha mobilnettel volt kapcsolat.
    DE most a P7-nél meg wifin is volt hogy csak akkor jött az értesités ha elinditottam az appot és akkor kezdett el sűrün pittyogni, hogy ilyen és ilyen értesitésem volt, és volt olyan ami több órája küldtek .
    A messengernél is késik a jelzés.
    Facebook alatt félorás frissitési iklus van beállitva és hogy mindenről küldjön értesitést.

    A gmail az szépen küldi azonnal az értesitést viszont naponta kapom a figyelmeztetést a nagy energiát fogyasztó appokról amiben a gmail az időjárás és olyan appok is vannak amiket el sem inditottam

    A gmailnál most például 23mah fogyasztást irt ki, pedig csak annyit használom, hogy kérek értesitést ami az értesitő mezőben megjelenik és lehuzva oldalra elhuzva eltüntetek majd PC-n nyitom meg otthon , tehát az app nincs is megynitva csak a jelzés. a háttérbe is bezárom a progikat a cleanerrel.

    Meg azokkal az appokkal mit kezdjek amik ugymond a müködéshez kellenek, mert a billentyüzet app is ott van a listában vagy az időjárás, ha ezeket letiltom akkor egyrést lehet nem tudom használni másrészt akkor mi értelme lenne az appnak.

    A régi Defynél a CM11-es romnál igaz nem voltak ilyen energetikai figyelések,de a gamail és egyéb dolgok nem csak értesitést küldtek és nem futottak teljes erővel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés