- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #2875 üzenetére
Én is ezt gondolom, illetve tapasztalom is. Korábban, P6 -tal elindított vonallal kezdett el a Huawei igazán népszerű lenni az átlag user -nél. G6, P7 és egyéb változatai nagyon szimpatikus, elegáns kinézettel büszkélkednek, ami szerintem a piacra mindig kell. Kár ezt megtörni. Kezd egy kicsit elmenni az ájfón felé a forma, legalábbis az eddigi képek alapján. Nekem az nem igazán jön be. Felőlem lehet egy telefon 128 magos is, ha külsőleg nem fog meg. Persze majd meglátjuk, de nem hinném, hogy változni fog a véleményem.
Következő saját telefonos váltásom P8 előtt lesz (2015 tavasz - március), utána lévő meg már szerintem P9 (2016 nyár eleje - június).
-----
Egyébként akinek vágya a custom ROM, most már van néhány újabb is, bár szerintem ezeknek nem sok értelme van: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest