- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Hello.
Valaki meg tudja mondani a P7es 3.5mm es jack aljzat lábkiosztását?
kerestem össze vissza és mindre csak ugyan azt adja.(szabványt) De szerintem ez nem jó.Egy régebbi autórádiót alakítottam át, amin nincs aux bemenet. Így közvetlen az erősítőjére megy a jel egy jack aljzaton keresztül.
MP3 lejátszók hibátlanul szólnak, de a telefonnál elmegy a hang, olyan mintha egy teremből szólna, de se mély se emberi hang, mintha nem énekelnének a zenében.(Másik telóval pl:samsung még nem próbáltam.)
Lényeg, hogy az erősítő bekötése jó, viszont a teló jack aljzata mivel 4 lábő és a erősítő ami 3 lábú össze veszik a mikrofon miatt.Ha az "N7 player" lejátszóban eltolom a balanszot bal vagy jobb iárnyba akkor szól, de mono-ban. Egyik vagy a másik oldal hangja, ami kimegy mind a két oldalra... érdekes.
Mintha teljesen más lábkiosztása lenne a p7 nek, mint a "szabvány"
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest