Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Csak vendégként írok ide.. Egy ismerősömnek van egy P7-es készüléke, ami nem bootolt be, teljesen gyári állapotban volt, ő tényleg csak használja a készüléket, nem mókolta.. Viszont cserébe azt se tudta, hogy milyen szoftver verzió van rajta.. Cunaja mester segítségét kértem, hogy mlyen firmware verzióval lenne érdemes próbálkoznom annak érdekébe, hogy ne legyen tégla. A választása a B839-re esett, elmondása szerint ha véletlenül Lollipop volt rajta, akkor nem lehet gond. Viszont ha a Lollira tettem volna Kit-Kat verziót, akkor tégla a telefon. Szóval letöltöttem a B839-et, 3 gombossal telepítettem, és a telefon magához tért
Szóval köszönöm Cunaja-nak, és ha valakinek ilyen gondja van, akkor próbálkozzon így!
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest