- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Tegnap próbáltam egy OTG-s pendrive-ot rádugni, azt simán látta. Nemtom-ez válasz-e.
Wifiből az "n"-es wifi, egy csatornán, 2,4 GHz-en a maximum. Gyakorlati sebességben 40 Mbitet mértem (egyszer, titkosítás nélkül elértem a 45-öt is).
A GPS az továbbra is megdöbbentő, hogy milyen gyors és érzékeny. 10-15 másodperc alatt talál műholdat (akkor is, ha napokig nem volt bekapcsolva). Tegnap bicikliztem, közben be volt kapcsolva a my-way és a projekt végére nem látszott, hogy lényegesen jobban merült volna a készülék mint GPS nélkül.
Kezdetben úgy éreztem, hogy az aksi nem lesz elég, de mostanra tényleg beállt. Olyan használati szokások mellett, ahogy a korábbi telefonomat nap közben is kellett tölteni ebben estére még mindig marad 20-30%.
Egy dolog van, ami mostanra is kicsit zavar. Az előző telefonomnak volt névlegesen 512 RAM-ja (ebből olyan 380-at lehetett valamennyire látni) - ebből kb. 100 mega volt üres. Kb. ugyanazokat a progrikat használom (még a launcher is ugyanaz), és most az az alap az, hogy a 2 gigából el van foglalva olyan 1.2. Mielőtt a készüléket megvettem azt gondoltam, hogy olyan 1.5 körül szabad lesz. Persze egy szinten mindegy, hogy 0,5 vagy 1 giga marad szabadon, amég nem kezdi el bezárogatni a fontos progrikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest