Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Jozsó tag Tegnap próbáltam egy OTG-s pendrive-ot rádugni, azt simán látta. Nemtom-ez válasz-e. Wifiből az "n"-es wifi, egy csatornán, 2,4 GHz-en a maximum. Gyakorlati sebességben 40 Mbitet mértem (egyszer, titkosítás nélkül elértem a 45-öt is). A GPS az továbbra is megdöbbentő, hogy milyen gyors és érzékeny. 10-15 másodperc alatt talál műholdat (akkor is, ha napokig nem volt bekapcsolva). Tegnap bicikliztem, közben be volt kapcsolva a my-way és a projekt végére nem látszott, hogy lényegesen jobban merült volna a készülék mint GPS nélkül. Kezdetben úgy éreztem, hogy az aksi nem lesz elég, de mostanra tényleg beállt. Olyan használati szokások mellett, ahogy a korábbi telefonomat nap közben is kellett tölteni ebben estére még mindig marad 20-30%. Egy dolog van, ami mostanra is kicsit zavar. Az előző telefonomnak volt névlegesen 512 RAM-ja (ebből olyan 380-at lehetett valamennyire látni) - ebből kb. 100 mega volt üres. Kb. ugyanazokat a progrikat használom (még a launcher is ugyanaz), és most az az alap az, hogy a 2 gigából el van foglalva olyan 1.2. Mielőtt a készüléket megvettem azt gondoltam, hogy olyan 1.5 körül szabad lesz. Persze egy szinten mindegy, hogy 0,5 vagy 1 giga marad szabadon, amég nem kezdi el bezárogatni a fontos progrikat. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest