- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
OTG -t még nem próbáltam, de majd megnézem Neked és leírom mit tapasztaltam. Vagy ha megelőz valaki az sem baj, mert max. hétvégén tudom majd valamikor megnézni.
- Nem tud ac -t. Ez hibás megállapítás a tesztben, de jó hogy szóltál. Nekem pl. fel sem tűnt, annyira nem nézem az itteni adatokat. Ezt jó lenne majd javítani.
- NFC -ről néhány dolog:
Vezérlés: Van egy matricád vagy kulcstartód, arra a telefonnal, azon belül egy gyári vagy letölthető programmal írhatsz rá parancsokat. Ez gyakorlatilag úgy történik, hogy kiválasztod a listából, amit szeretnél és az rákerül. Pl. hozzáérintéssel kapcsolja be a mobilnetet, a GPS -t, BT -t, tegye fel a fényerőt, indítsa el a navigációt...stb. Egy érintéssel.
Egyéb: Pl. NFC -s névjegykára, amire ha ráérinted a telefont, akkor automatikusan küldi a névjegyet és menti is, ha szeretnéd. Amiben lehet név, telefonszám, webcím...stb.
Fizetés: Ehhez szükség van kiegészítő szolgáltatásra, másnéven mobiltárcára. Ehhez viszont egy bankkal kell szerződést kötni (pl.: OTP), ezután a telefonod úgy működik, mint egy bankkártya. Itthon elég kevés helyen van erre lehetőség, egyelőre.Minden esetben hozzá kell érinteni, hogy megtörténjen a művelet, talán 1 - 2 centi távolságból már érzékel, a készülék hátoldalán. A matricát viszont nem szabad fémre ragasztani, mert úgy nem fog működni. Én a gyári matricákat nem használom, vettem kulcstartókat, azok szerintem jobbak meg strapabíróbbak is. Ráadásul nem szeretek összergasztgatni cuccokat.
A teszt az meg olyan amilyen, vannak hibái.
Ez van. Néhány dologban tényleg ideje lenne változtatni, mert pár dolog már alapnak számít mostanában, főleg bizonyos kategóriában, vagy felette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Xiaomi 14T Pro 512/12GB Titan Black
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green, Titan Blue
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest