- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
OTG -t még nem próbáltam, de majd megnézem Neked és leírom mit tapasztaltam. Vagy ha megelőz valaki az sem baj, mert max. hétvégén tudom majd valamikor megnézni.
- Nem tud ac -t. Ez hibás megállapítás a tesztben, de jó hogy szóltál. Nekem pl. fel sem tűnt, annyira nem nézem az itteni adatokat. Ezt jó lenne majd javítani.
- NFC -ről néhány dolog:
Vezérlés: Van egy matricád vagy kulcstartód, arra a telefonnal, azon belül egy gyári vagy letölthető programmal írhatsz rá parancsokat. Ez gyakorlatilag úgy történik, hogy kiválasztod a listából, amit szeretnél és az rákerül. Pl. hozzáérintéssel kapcsolja be a mobilnetet, a GPS -t, BT -t, tegye fel a fényerőt, indítsa el a navigációt...stb. Egy érintéssel.
Egyéb: Pl. NFC -s névjegykára, amire ha ráérinted a telefont, akkor automatikusan küldi a névjegyet és menti is, ha szeretnéd. Amiben lehet név, telefonszám, webcím...stb.
Fizetés: Ehhez szükség van kiegészítő szolgáltatásra, másnéven mobiltárcára. Ehhez viszont egy bankkal kell szerződést kötni (pl.: OTP), ezután a telefonod úgy működik, mint egy bankkártya. Itthon elég kevés helyen van erre lehetőség, egyelőre.Minden esetben hozzá kell érinteni, hogy megtörténjen a művelet, talán 1 - 2 centi távolságból már érzékel, a készülék hátoldalán. A matricát viszont nem szabad fémre ragasztani, mert úgy nem fog működni. Én a gyári matricákat nem használom, vettem kulcstartókat, azok szerintem jobbak meg strapabíróbbak is. Ráadásul nem szeretek összergasztgatni cuccokat.
A teszt az meg olyan amilyen, vannak hibái.
Ez van. Néhány dologban tényleg ideje lenne változtatni, mert pár dolog már alapnak számít mostanában, főleg bizonyos kategóriában, vagy felette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Filmvilág
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest