Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz zeon.hu #16829 üzenetére

Igen, most én is egyesével lövöm, de 10-15 program esetén, zavaró, hogy egyesével lőjem. Erre való az all-in kill. :D :D vagyis kuka módszer, stb... Csak az üríti ezt is.

Már volt téma, és amúgy is látom cunaja-nak van más dolga is. Ezért jutott eszembe kutakodnék a beállítások közt, hátha csak az okoz gondot. Csak ennyire nem másztam még bele. Anno megálltam a témaszerkesztésnél. De ezeken már arra se nagyon van szükség, xposed, és egyebekkel, jól szabható, így nem kell külön témát szerkeszteni.

MÁS: Ha jól emlékszem te használod a CM launchert. Én is kipróbáltam. Nem tudnám megszokni. Amúgy szép, és sok jó funkciója van, ami mondjuk nekem nem sok hasznot hoz, általános használat mellett, de vannak benne szép témák.
    A programtár betürendes elrendezése mondjuk kivitt az észből. Mivel a programjaim nevét sosem nézem, csak az ikonokat, és hányadik sorban van, külön tanulni kellene. (Most külön lapokra rendszerve vannak, játékok, eszközökök, rendszer eszközök, navigálás, munka stb... Anno ADW-t használtam, az jól szabható volt, de az EMUI jobb nekem.)

De azt rendszeresen feldobálta, hogy állítsam be alapértelmezettnek. Ha beállítom, akkor vissza is tudom állítani valahogy?

Új hozzászólás Aktív témák