- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #16829 üzenetére
Igen, most én is egyesével lövöm, de 10-15 program esetén, zavaró, hogy egyesével lőjem. Erre való az all-in kill.
vagyis kuka módszer, stb... Csak az üríti ezt is.
Már volt téma, és amúgy is látom cunaja-nak van más dolga is. Ezért jutott eszembe kutakodnék a beállítások közt, hátha csak az okoz gondot. Csak ennyire nem másztam még bele. Anno megálltam a témaszerkesztésnél. De ezeken már arra se nagyon van szükség, xposed, és egyebekkel, jól szabható, így nem kell külön témát szerkeszteni.
MÁS: Ha jól emlékszem te használod a CM launchert. Én is kipróbáltam. Nem tudnám megszokni. Amúgy szép, és sok jó funkciója van, ami mondjuk nekem nem sok hasznot hoz, általános használat mellett, de vannak benne szép témák.
A programtár betürendes elrendezése mondjuk kivitt az észből. Mivel a programjaim nevét sosem nézem, csak az ikonokat, és hányadik sorban van, külön tanulni kellene. (Most külön lapokra rendszerve vannak, játékok, eszközökök, rendszer eszközök, navigálás, munka stb... Anno ADW-t használtam, az jól szabható volt, de az EMUI jobb nekem.)De azt rendszeresen feldobálta, hogy állítsam be alapértelmezettnek. Ha beállítom, akkor vissza is tudom állítani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest