Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz
#86973952 #1537 üzenetére
Én is telefonról írok, azért szerkesztek többször is :-)
Sd-re gondoltam de a picture mappa nem azon van.
A lényeg...
Eddig LG F6-om volt, és az egy betyár jól optimalizált telefon. Fiam meg volt érte őrülve, megkapta. Pénteken jött meg a P7, és még furcsa a cucc. Ilyen F6-on nem volt, kicsit lehet hogy jobban figyelek mert új a cucc. Azért volt már egy-két döccenés is, ehhez se kellett az elmúlt időben hozzászoknom. Én úgy látom, van itt még csiszolni való, mert péntek óta csak töltés idejére nem volt a kezembe a telefon és pikk pakk sikerül döccenteni.
Alapjába véve jó telefon ez, és lehet hogy én akarok sokat, de van azért itt még mit finomítani. Van több mint egy hetem hogy eldöntsem visszaküldjem-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Háború Izraelben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest