- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1.
Üveggel nekem inkább az a problémám, hogy ami szép, az nem biztos hogy annyira praktikus. Elsősorban arra gondolok, hogy a GG -nek jó a marketingje, de a valóságot még ő sem képes befolyásolni. Másszóval szép, de ajánlott rá a tok vagy egy edzett üveges hátlap fólia.2.
Én nem tudtam még annyira lefogyasztani a memóriát, hogy probléma legyen a durván 1 giga szabad. Persze adok az érzésnek mindig.3.
Igen, ez a mappás, főképernyős dolog nem mindenkinek jön be. Nekem sem volt szimpatikus az elején, még launcher is volt fent, aztán rájöttem, hogy remekül lehet használni. Azóta nekem minden telefonomon ilyesmi launcher van mellette. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki így gondolkozik, nálam nagyon bevált, pedig elég idegennek éreztem.iOS is ilyen, de gondolom ezt te is tudod. Mondjuk én remekül elvagyok vele 100 feletti app -val.
4.
Akksi az elején nálam is gyorsan merült, aztán majd be fog állni rendesen. Éjjel pl. 1, max. 2 % -ot eszik (és a módokat nem állítom, tehát nem használok takarékos vagy egyéb dolgokat), szinkronizáció bekapcsolásával, de net nélkül.Mondjuk 1 nap alatt lezabáltatom az akksit, de én munka miatt nagyon sokat beszélek, wifi -zek, mail -t és webet használok, illetve megy rendesen a GPS és a mobilnet is. Hétvégén pl. nem szoktam tölteni, mert nincs rá igénye.
Átlagban 2 napot szoktak kihozni a telefonból, átlagos használat mellett. Ez valahol 1,5 - 2,5 nap között mozog. Szerintem ez beleillik a piacba. Persze az elején még nekem is zabált.
Megy egy task kezelőt dobjál fel, mert van néhány alap program, ami nagyon zabál. Persze ha nincs leszedve vagy blokkolva.
5.
Az hogy tud -e 5 GHz -et vagy nem az nem ennyire egyszerű. Pontosabban a 802.11 protokoll alatt ugye b/g/n szabvány szerint képes működni. Az "n" működési frekvenciája nem csak 2,4 GHz -en képes működni, hanem 5GHz -en is. Amire te gondolsz, az szerintem az "ac", amit ez a készülék nem tud. Tehát az 5GHz hálózatra ezen a szabványon nem képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged